plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Dzień doberek kobitki
Piję poranną kawkę i gotują fasolkę do słoikach bo wczoraj cały gar ugotowałam
A co do mojej siostry to poza tym że mnie zwyzywała od su... ku... szm..itd itd a to tylko dlatego że dostałam tel ze szpitala że siostrzeniec wychodzi ze szpitala (był od niedzieli) i nie ma kto go odebrać a on już siedzi 2 godziny na łóżku i płacze no bo matka napita w sztok nie ma zamiaru tel odebrać
A więc pojechałam po niego oczywiście musieli mnie spisać z dowodu kto odbiera dziecko bo nie jestem opiekunem prawnym
Po 2 godzinach jak w końcu się dodzwoniłam do siostry powiedzieć że Młodego odebrałam bo nie miał kto i że wiozę go do ojca (ojciec za granicą pracuje) no to dostałam pyskiem podziękowanie że mam jej dziecko przywieść zaczęly się wyzwiska że ona z policją przyjedzie że jej dziecko ukradłam (chociaż wiecie że ma dzieci odebrane) Że bezpłodną kur... jestem itd itd:/
Wszystko przez tel moja mama słyszała to jej też nagadała mama ale podejrzewam żę siostra nawet nie nie będzie pamiętać nic
Jeżżżżżżzu jak ja nienawidze tej swojej rodziny
No i oczywiście jeszcze leki młodemu wykupiłam co po szpitalu ma brać ale co tamPodziękowanie wielkie "/
polubiłam tylko za dwie pierwsze linijii a potem to mnie już krew zalała jaka ta Twoja siostra jest po prostu brak mi slów zamiast być wdzieczna to jeszcze jape drze taką to bym chętnie po pysku wystrzelała a potem za kudły do lasu zawlokła i tam z gołym tyłkiem zostawiła...
ehhh bojowa dzisiaj jestem...
Shagga_80, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ok nadrobiłam więc sie Witam
przekazuje pozdrowienia od Ami która nadal w dwupaku siedzi i dzisiaj ma wizytę w szpitalu no zobaczymy czy czasem chłopaki Ami i Ruci nie umówili się na wyjście z brzuszków w tym samym czasie...
odemnie to chyba tyle...magdzia26, Dodi, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAga współczuję rodziny. Siostra powinna całować Cię po rękach. Najważniejsze, że znasz swoją wartość, a takie obraźliwe teksty powinnaś wpuszczać jednym uchem a drugim wypuszczać. I niech się siostra zastanowi kto na kogo powinien nasłać policję.
Plemniś i po co się denerwujesz?Przecież na pewno z Kornelcią jest wszystko dobrze
Czekamy na wieści.
Przed chwilą byłam u siebie w szpitalu, bo podejrzewałam wyciekanie wód, ale okazało się, że jest wszystko w porządku. Jednak pytania lekarki czy zamierzam rodzić sama czy z mężem, i czy siłami natury, dały mi do zrozumienia, że chyba będę zaliczana do pacjentek kategorii gorzej traktowanych, więc po rozmowie z P. uznaliśmy, że nie będziemy niczego przyspieszać, Leoś przyjdzie na swiat wtedy kiedy On będzie chciał, i na pewno nie będę rodziła u siebie tylko u mojej Pani doktor w Warszawie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 11:50
Fedra, magdzia26, kopciuszek126, Shagga_80, Dodi, AGA 30, Spero, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to super!!!!!!! Ciekawe co podziałało ? ;-)Trzymaj się Ami!!!!!!!Pewnie strach przed wywołłaniem :-)Wczoraj mówiłam, że zdąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 12:05
Fedra, magdzia26, Kaja, Dodi, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość
-
hej hej!
Shagus- znowu mi pokazało,ze to drugie zaproszenie nie aktualne. Więc usunęłam je i tym razem ja Tobie wysłałam zaproszenie. Ciekawe co u Ciebie sie wyswietli? P.S. mam nadzieję,ze wszystkie wyniki będą ok.
Super,ze u Ami coś sie ruszyło
Aguś-współczuje nie miłej sytuacji. Ty taka dobra kobietka jesteś
Ruciu- bardzo jestem ciekawa kiedy te nasze chłopaki zechcą wyjść?
Powiem Wam,ze obiecałam M. i sobie, że po 37 tyg. zaczniemy też działać - bo przecież praktycznie od lipca u nas nie ma seksuNo moze na palcach 1 ręki daloby się policzyć.ale ja bałam sie, bo juz było rozwarcie od lipca, a po drugie brałam luteinę dopochwową i zakaz odgórny!!! A teraz non stop leki na stany zapalne i te twardnienia to juz całkiem klapa... No a 37 tyg. skończy sie jutro i efekt jest taki,że boje się seksu
. Boje sie,ze moze mi sprawić ból-bo szyjka mnie napiernicza, albo brzuch mi stwardnieje tak jak Ruci i będzie problem
. A poród Cyprianka wywołalismy porannym seksem w sobotę i potem sprzątanie było i wody ok. 18 odeszły. Moze w niedziele sie zdecydujemy pobaraszkować,ale delikatnie
w razie czego zeby urodzić w poniedziałek
. Bo w weekend nie chcę.
Miłego piątku życzęFedra, magdzia26, Blondi22, Blondi22, Shagga_80, Dodi, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 14:46
Blondi22, Shagga_80, magdzia26, kierzynka, Fedra, AGA 30, aisa, Spero, Selena, jeju, Gunia, mauysia, a-koczek, Muska, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby,melduję się na sek. i znikam (gotuję obiad,póki K ogląda Dorę a I śpi).
Odebrałam dziś wyniki krwi (średnio podobają mi się) po 16 jedziemy na USG brzuszka, a potem do Pediatry...trzymajcie kciuki,bo coś mam przeczucie,że skończy się weekendem w Szpitalu
Plemniczko, trzymam kciuki za Twoje USG...pochwal się po powrocie co tam nowegoA najlepiej fotki wrzuć
Kopciuszku, wreszcie mam Cię w przyjaciółkach, mnie udało sie zaakceptować zaproszenie...a na fb wysłałam Ci namiary.
A swoją drogą to na fb wrzuciłam parę fotek, to i tu pochwalę się
Aguś, jak dla mnie to jesteś najlepszą Ciocią na świecie , szacunWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 14:59
plemniczka, Fedra, Dodi, Strażaczka90, AGA 30, Rucia, Blondi22, aisa, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane moje u mnie ( u nas ) wszystko dobrze jestem na wynajętym mieszkaniu do 15 grudnia i do tego czasu nie będę miałą neta
nie mam jak was podczytać teraz jestem u koleżanki i chciałm tylko wejść , powiedzieć że u mnie wszystko dobrze , tęsknię za rozmowami z Wami , ściskam Was bardzo mocno i całuję
Fedra, magdzia26, Rucia, Blondi22, aisa, Dodi, plemniczka, Spero, Selena, jeju, Sandraa, mauysia, a-koczek, Muska, Kfjatus lubią tę wiadomość