X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga Leos jeszcze nie na swiecie a juz warunki stawia heheheheh

Oj będzie miała charakterek he he :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę się myć. Skurcze są nadal, ale nie na tyle istotne żeby jechać do szpitala. Jestem już taka zmęczona, że marzę o łóżku :(

Aga a co Ci siostra zrobiła? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ale Ty masz przejść z tą siostrą. znów coś wywinęła? Współczuję, Ci. Ja mam jedną i różnie bywa, ale to dobra dziewczyna i cieszę się że ją mam.

Ruciu, a czemu nie możesz dstawić tej no-spy? tylko dlatego, zeby nie wywołać porodu wczesniej?

a jeszcze co do tej nospy... może nie powinnam tego pisać, ale ja osobiście nigdy nie brałam i nie zamierzam. słyszałam, czy czytałam kiedyś, że jak się ją bierze np. na bóle miesiączkowe to może powodować jakieś problemy w życiu płodowym dziecka później. nie wiem czy to prawda czy nie, ale ogólnie za lekami nie jestem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 20:26

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero biorę nospę w zasadzie od 18tc gdy wystapiły u mnie twardnienia brzucha. W piątek na wizycie lekarka kazała mi brać nospę do 38 tc, potem odstawić. Ale chyba jutro wezmę ostatni dzień.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Spero biorę nospę w zasadzie od 18tc gdy wystapiły u mnie twardnienia brzucha. W piątek na wizycie lekarka kazała mi brać nospę do 38 tc, potem odstawić. Ale chyba jutro wezmę ostatni dzień.

No to będziemy wyczekiwać Leosia :)
    Może jeszcze Ami wyprzedzisz

Fedra lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Chyba rodzę, ja pierdykam jaki ból ....
    o kurcze....to już........ trzymam kciuki ;*

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Idę się myć. Skurcze są nadal, ale nie na tyle istotne żeby jechać do szpitala. Jestem już taka zmęczona, że marzę o łóżku :(

Aga a co Ci siostra zrobiła? :(
    a juz myslałam ze cos powazniejszego sie rozkreca

a.png
    a.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia dopiero odpaliłam internet....młody musiał szybko instalować jakieś sterowniki do mojego kompa ale już jestem...też miałam takie skurcze co 10-15 min, później za kilka godzin, co 8-7 późńiej co 4-3 i wtedy jechałam do szpitala....jednak od 20-tej do 11:45 następnego dnia co 1-2 minuty skurcze były i w końcu cesarka, bo bym nie urodziła...ale to stare dzieje!

Wiesz, że dziś czuwam i jakby coś to wiesz :-D

Spieszyliśy się z tym netem, by tu napisać, że coś się zaczęło dziać a Wy już dostałyście info z pierwszej ręki :-)Leoś daj sie mamie wyspać i wyskocz w południe :-D :-)

Fedra lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie mi powiedziec dlaczego dziś od południa bolały mnie oba jajniki razem? Ból jakby zelżał teraz ale czułam wyraźnie...mam tam jakby wszystko nabrzmiałe...aż bolało w pachwinach...piersi nadal bolą, sutki też, nabrzmiałe jak baloniki...poszła @ to powinny pójść te objawy pms prawda? Chociaż jak przyszły tego samego dnia co @, to pewnie dlatego tak długo się utrzymują.

• Muska Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane.z tel nadaje bo nie mam sily kompa odpalac nawet.dzieki za Wasze wyjasnienia i slowa otuchy.to zawsze pomaga chocby nawet bylo powtarzane w kolko.
    Rucia,ja Ci mowie,w weekend L juz sie wypakuje :)
    Sylwia,opowied mi cos wiecej o Twojej kuracji clo.
    Jeju,nie uwierzysz,ale ja tez mam dzikie akcje jakies.boli mnie lewy jajnik,normalnie bym pomyslala ze to owu,ale wiem ze w tym cyklu nic z tego.badz tu czlowieku madry :/ Ale na Twoje jajeczka bardzo licze i maja mnie nie zawiesc.Bede dalej czuwac ;)
    U nas w pracy kobtrola sie skonczyla,teraz mamy podsumowania itp.w weekend w koncu odetchne.
    Milej nocki zycze i klade sie spac.
    Papaty!
    Ps-to moj rekordowy post z kom :D

nick nieaktualny, plemniczka, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby....jeżżżżżżżżżżżu jaki dzień miałam...nie pierwszy raz okazało się,że 14 jest dla mnie dość pechowy :/
    Najpierw szykowałam się (i chłopaków) do laboratorium i w ostatniej chwili zepsułam jedyny woreczek na mocz jaki miałam :/ no i efekt taki,że musiałam zaangażować Mamę,by mi dowiozła nowy, bo jechała do Szpitala (tego co to obok niego mieszkam) po wyniki Jej Męża no i Ona mi dowiozła...no i chociaż pobrać m ateriał udało się ekspresowo...no to wtedy zaczęły się problemy z Kubą...zwykle pomaga mi (ubiera się sam,bo rozumie,że Mam musi zająć się Igorkiem) a dziś (ja obstawiam,że to "wina" tego,że była Babcia) foooooooch na całego...tak mnie rozłościł,że zanwrzeszczałam na Niego...a koniec końców dostał karę (obowiązującą aż do wieczora) oznaczającą ZERO BAJEK! W Szpitalu oddaliśmy materiał do pracowni bakteriologicznej i spooooooooooooooooro krwi do wszelkich badań jakie zlecone mieliśmy (tzn Igor of kors :/) Kuba jeszcze dwa razy zrobił mi histerię więc tylko podtrzymałam karę :) A w domu jakby ręką odjął :) Nie to samo dziecko...Młodszy Synuś był jak zwykle kochany = czytaj: przespał prawie cały dzień a ja krzątałam się po domu...Stary jak ostatnio bywa wrócił dopiero w wieczorem (wcześniej wpadł tylko na obiad). Ale nie narzekam, jak jestem z chłopcami sama to jakoś jestem w stanie ogarnąć wszystko :) Jutro ciąg dalszy rajdu...najpierw trzeba zanieść kolejny materiał do pracowni bakteriologicznej, po południu USG brzuszka a potem z wynikami do Pediatry...a w między czasie czekam na info od ciotki,bo już zaczęła załatwiać mi wizytę u profesorów z Łodzi...mam nadzieję,że rzeczywiście się uda i to szybko...no a później okaże się,że z Młodym wszystko w porządalu....tyyyyyle u mnie :/
    kopciuszek126 wrote:
    Shaguś-przysłas mi zaproszenie i chciałam akceptować i pokazuje mi komunikat,ze juz nie aktualne :(. czemu tak jest?
    Nie wiem czemu,ale wysłałam jeszcze raz zaproszenie.
    jeju wrote:
    Effcia będziesz jeszcze chodzić po terminie jak nasza Shaggusia :-)

Powodzenia Sywluś , działajcie ostro :)

Effciu, trzymaj się...i odpoczywa ile wlezie, tego nigdy za wiele :)

Rutka trzymam mocno kciuki,byś szybko i bezboleśnie urodziła...już możesz ;) I przypomniam - liczę na rewań :P Znaczy na sms-a "rodzę,jadę do Szpitala" :P

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    melduje się w dwupaku. W nocy odnotowałam pojedyncze skurcze, ale bez szaleństw. Odstawiam nospę i magnez, wieczorem przyatakuję P. zgodził się na małe co nie co trol.png i niech się dzieje co chce.

magdzia26, a-koczek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, aisa, Blondi22, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...Shagga mam nadzieję, że wszystkie wyniki wyjdą bardzo dobrze...że nie potrzebne będą Wam dodatkowe wizyty...Kochana tak to jest z tymi większymi chłopcami :-) Bez nich na prawdę jest czas by się zorganizować a jak są, to patrzysz a on nie wie w co ręce włożyć i w tej sytuacji woli w nic rąk niie wkładać, bo się boi albo nie wiem dlaczego...w sytuacjach gdy żona wchodzi na wysokie obroty, mąż czuje się bezradny i zagubiony...mężowi sie taka atmosfera jakoś nie udziela...pewnie u Cibie jest inaczej ale ja juz od jakiegoś czasu to obserwuję tak u W. jak i u D. :-)

Strażaczka90, nick nieaktualny, Fedra, kopciuszek126, nick nieaktualny, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggunia Tobie kochana życzę dużo cierpliwości do Kubusia :-)

Strażaczka90, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Rucia byś już urodziła i zrobiła miejsce dla nowej ciężarówki :P
    bo kolejka długa ja niestety będę za chwilę znów na jej szarym końcu :D
    Ale Leoś mógłby się już w weekend pokazać ciotkom ovu :)
    Sperus jak tam twój m...??? wrócił???
    Shaggus trzymam kciuki za pozytywne wyniki oraz żebyś miała troszkę spokoju <3
    Muzi tobie co by bóle przeszły <3
    Wie ktoś co u Agafi wiem że miała się przeprowadzać ale tak żeby wogóle się nie odzywać już tyle czasu ...Agafio proszę tutaj szybko napisać jak się poczuwasz kochana <3
    Beatko proszę natychmiast wrócić bo cos znowu zniknełaś <3
    Buziaki i miłego dnia w końcu dzisiaj zaczynamy weekend :D

a-koczek, nick nieaktualny, Kaja, Strażaczka90, Fedra, aisa, kopciuszek126, nick nieaktualny, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane .
    Rutka już nóg nie zaciskaj tylko otwieraj i niech Leos juz na nam sie pokaze.
    Buziaki i miłego dnia zyczę

magdzia26, Strażaczka90, nick nieaktualny, Fedra, kopciuszek126, nick nieaktualny, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • jeju Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejdą w końcu madziu:-) Jadę po zakupy:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 08:56

magdzia26, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :(
    pisałam posta i mi zjadło, a już nie mam czasu napiszę co miałam napisać jak wrócę po poludniu :*

Miłego dnia dziewuszki :*

Kaja, a-koczek, magdzia26, Strażaczka90, Fedra, aisa, kopciuszek126, Blondi22, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry matki , żony i kochanki przyszłe matki i te w dwupaku witam serdecznie. ......

Rucia ja czekzm cierpliwie na sytuację u ciebie Leon wie co robi ;-)

jeju czaderski awatarek masz .

madzia rucia nie musi miejsca robić dla was starczek same sie wepchacie jako te pierwsze w szeregu hihi

magdzia26, Strażaczka90, Selena, Fedra, aisa, kopciuszek126, Blondi22, nick nieaktualny, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia tylko proszę aby tatuś nie bił synka po glowie jak będziecie szaleć hihi

magdzia26, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 4565 4566 4567 4568 4569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ