X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga Leos jeszcze nie na swiecie a juz warunki stawia heheheheh

Oj będzie miała charakterek he he :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę się myć. Skurcze są nadal, ale nie na tyle istotne żeby jechać do szpitala. Jestem już taka zmęczona, że marzę o łóżku :(

Aga a co Ci siostra zrobiła? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ale Ty masz przejść z tą siostrą. znów coś wywinęła? Współczuję, Ci. Ja mam jedną i różnie bywa, ale to dobra dziewczyna i cieszę się że ją mam.

Ruciu, a czemu nie możesz dstawić tej no-spy? tylko dlatego, zeby nie wywołać porodu wczesniej?

a jeszcze co do tej nospy... może nie powinnam tego pisać, ale ja osobiście nigdy nie brałam i nie zamierzam. słyszałam, czy czytałam kiedyś, że jak się ją bierze np. na bóle miesiączkowe to może powodować jakieś problemy w życiu płodowym dziecka później. nie wiem czy to prawda czy nie, ale ogólnie za lekami nie jestem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 20:26

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero biorę nospę w zasadzie od 18tc gdy wystapiły u mnie twardnienia brzucha. W piątek na wizycie lekarka kazała mi brać nospę do 38 tc, potem odstawić. Ale chyba jutro wezmę ostatni dzień.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Spero biorę nospę w zasadzie od 18tc gdy wystapiły u mnie twardnienia brzucha. W piątek na wizycie lekarka kazała mi brać nospę do 38 tc, potem odstawić. Ale chyba jutro wezmę ostatni dzień.

No to będziemy wyczekiwać Leosia :)
    Może jeszcze Ami wyprzedzisz

Fedra lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Chyba rodzę, ja pierdykam jaki ból ....
    o kurcze....to już........ trzymam kciuki ;*

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Idę się myć. Skurcze są nadal, ale nie na tyle istotne żeby jechać do szpitala. Jestem już taka zmęczona, że marzę o łóżku :(

Aga a co Ci siostra zrobiła? :(
    a juz myslałam ze cos powazniejszego sie rozkreca

a.png
    a.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia dopiero odpaliłam internet....młody musiał szybko instalować jakieś sterowniki do mojego kompa ale już jestem...też miałam takie skurcze co 10-15 min, później za kilka godzin, co 8-7 późńiej co 4-3 i wtedy jechałam do szpitala....jednak od 20-tej do 11:45 następnego dnia co 1-2 minuty skurcze były i w końcu cesarka, bo bym nie urodziła...ale to stare dzieje!

Wiesz, że dziś czuwam i jakby coś to wiesz :-D

Spieszyliśy się z tym netem, by tu napisać, że coś się zaczęło dziać a Wy już dostałyście info z pierwszej ręki :-)Leoś daj sie mamie wyspać i wyskocz w południe :-D :-)

Fedra lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie mi powiedziec dlaczego dziś od południa bolały mnie oba jajniki razem? Ból jakby zelżał teraz ale czułam wyraźnie...mam tam jakby wszystko nabrzmiałe...aż bolało w pachwinach...piersi nadal bolą, sutki też, nabrzmiałe jak baloniki...poszła @ to powinny pójść te objawy pms prawda? Chociaż jak przyszły tego samego dnia co @, to pewnie dlatego tak długo się utrzymują.

• Muska Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane.z tel nadaje bo nie mam sily kompa odpalac nawet.dzieki za Wasze wyjasnienia i slowa otuchy.to zawsze pomaga chocby nawet bylo powtarzane w kolko.
    Rucia,ja Ci mowie,w weekend L juz sie wypakuje :)
    Sylwia,opowied mi cos wiecej o Twojej kuracji clo.
    Jeju,nie uwierzysz,ale ja tez mam dzikie akcje jakies.boli mnie lewy jajnik,normalnie bym pomyslala ze to owu,ale wiem ze w tym cyklu nic z tego.badz tu czlowieku madry :/ Ale na Twoje jajeczka bardzo licze i maja mnie nie zawiesc.Bede dalej czuwac ;)
    U nas w pracy kobtrola sie skonczyla,teraz mamy podsumowania itp.w weekend w koncu odetchne.
    Milej nocki zycze i klade sie spac.
    Papaty!
    Ps-to moj rekordowy post z kom :D

Spero, plemniczka, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby....jeżżżżżżżżżżżu jaki dzień miałam...nie pierwszy raz okazało się,że 14 jest dla mnie dość pechowy :/
    Najpierw szykowałam się (i chłopaków) do laboratorium i w ostatniej chwili zepsułam jedyny woreczek na mocz jaki miałam :/ no i efekt taki,że musiałam zaangażować Mamę,by mi dowiozła nowy, bo jechała do Szpitala (tego co to obok niego mieszkam) po wyniki Jej Męża no i Ona mi dowiozła...no i chociaż pobrać m ateriał udało się ekspresowo...no to wtedy zaczęły się problemy z Kubą...zwykle pomaga mi (ubiera się sam,bo rozumie,że Mam musi zająć się Igorkiem) a dziś (ja obstawiam,że to "wina" tego,że była Babcia) foooooooch na całego...tak mnie rozłościł,że zanwrzeszczałam na Niego...a koniec końców dostał karę (obowiązującą aż do wieczora) oznaczającą ZERO BAJEK! W Szpitalu oddaliśmy materiał do pracowni bakteriologicznej i spooooooooooooooooro krwi do wszelkich badań jakie zlecone mieliśmy (tzn Igor of kors :/) Kuba jeszcze dwa razy zrobił mi histerię więc tylko podtrzymałam karę :) A w domu jakby ręką odjął :) Nie to samo dziecko...Młodszy Synuś był jak zwykle kochany = czytaj: przespał prawie cały dzień a ja krzątałam się po domu...Stary jak ostatnio bywa wrócił dopiero w wieczorem (wcześniej wpadł tylko na obiad). Ale nie narzekam, jak jestem z chłopcami sama to jakoś jestem w stanie ogarnąć wszystko :) Jutro ciąg dalszy rajdu...najpierw trzeba zanieść kolejny materiał do pracowni bakteriologicznej, po południu USG brzuszka a potem z wynikami do Pediatry...a w między czasie czekam na info od ciotki,bo już zaczęła załatwiać mi wizytę u profesorów z Łodzi...mam nadzieję,że rzeczywiście się uda i to szybko...no a później okaże się,że z Młodym wszystko w porządalu....tyyyyyle u mnie :/
    kopciuszek126 wrote:
    Shaguś-przysłas mi zaproszenie i chciałam akceptować i pokazuje mi komunikat,ze juz nie aktualne :(. czemu tak jest?
    Nie wiem czemu,ale wysłałam jeszcze raz zaproszenie.
    jeju wrote:
    Effcia będziesz jeszcze chodzić po terminie jak nasza Shaggusia :-)

Powodzenia Sywluś , działajcie ostro :)

Effciu, trzymaj się...i odpoczywa ile wlezie, tego nigdy za wiele :)

Rutka trzymam mocno kciuki,byś szybko i bezboleśnie urodziła...już możesz ;) I przypomniam - liczę na rewań :P Znaczy na sms-a "rodzę,jadę do Szpitala" :P

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    melduje się w dwupaku. W nocy odnotowałam pojedyncze skurcze, ale bez szaleństw. Odstawiam nospę i magnez, wieczorem przyatakuję P. zgodził się na małe co nie co trol.png i niech się dzieje co chce.

magdzia26, a-koczek, Spero, AGA 30, Fedra, aisa, Blondi22, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...Shagga mam nadzieję, że wszystkie wyniki wyjdą bardzo dobrze...że nie potrzebne będą Wam dodatkowe wizyty...Kochana tak to jest z tymi większymi chłopcami :-) Bez nich na prawdę jest czas by się zorganizować a jak są, to patrzysz a on nie wie w co ręce włożyć i w tej sytuacji woli w nic rąk niie wkładać, bo się boi albo nie wiem dlaczego...w sytuacjach gdy żona wchodzi na wysokie obroty, mąż czuje się bezradny i zagubiony...mężowi sie taka atmosfera jakoś nie udziela...pewnie u Cibie jest inaczej ale ja juz od jakiegoś czasu to obserwuję tak u W. jak i u D. :-)

Strażaczka90, AGA 30, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggunia Tobie kochana życzę dużo cierpliwości do Kubusia :-)

Strażaczka90, AGA 30, Fedra, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Rucia byś już urodziła i zrobiła miejsce dla nowej ciężarówki :P
    bo kolejka długa ja niestety będę za chwilę znów na jej szarym końcu :D
    Ale Leoś mógłby się już w weekend pokazać ciotkom ovu :)
    Sperus jak tam twój m...??? wrócił???
    Shaggus trzymam kciuki za pozytywne wyniki oraz żebyś miała troszkę spokoju <3
    Muzi tobie co by bóle przeszły <3
    Wie ktoś co u Agafi wiem że miała się przeprowadzać ale tak żeby wogóle się nie odzywać już tyle czasu ...Agafio proszę tutaj szybko napisać jak się poczuwasz kochana <3
    Beatko proszę natychmiast wrócić bo cos znowu zniknełaś <3
    Buziaki i miłego dnia w końcu dzisiaj zaczynamy weekend :D

a-koczek, Spero, Kaja, Strażaczka90, Fedra, aisa, kopciuszek126, Shagga_80, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane .
    Rutka już nóg nie zaciskaj tylko otwieraj i niech Leos juz na nam sie pokaze.
    Buziaki i miłego dnia zyczę

magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • jeju Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejdą w końcu madziu:-) Jadę po zakupy:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 08:56

magdzia26, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :(
    pisałam posta i mi zjadło, a już nie mam czasu napiszę co miałam napisać jak wrócę po poludniu :*

Miłego dnia dziewuszki :*

Kaja, a-koczek, magdzia26, Strażaczka90, Fedra, aisa, kopciuszek126, Blondi22, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry matki , żony i kochanki przyszłe matki i te w dwupaku witam serdecznie. ......

Rucia ja czekzm cierpliwie na sytuację u ciebie Leon wie co robi ;-)

jeju czaderski awatarek masz .

madzia rucia nie musi miejsca robić dla was starczek same sie wepchacie jako te pierwsze w szeregu hihi

magdzia26, Strażaczka90, Selena, Fedra, aisa, kopciuszek126, Blondi22, Shagga_80, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia tylko proszę aby tatuś nie bił synka po glowie jak będziecie szaleć hihi

magdzia26, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 4565 4566 4567 4568 4569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ