plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś ale Ty masz przejść z tą siostrą. znów coś wywinęła? Współczuję, Ci. Ja mam jedną i różnie bywa, ale to dobra dziewczyna i cieszę się że ją mam.
Ruciu, a czemu nie możesz dstawić tej no-spy? tylko dlatego, zeby nie wywołać porodu wczesniej?
a jeszcze co do tej nospy... może nie powinnam tego pisać, ale ja osobiście nigdy nie brałam i nie zamierzam. słyszałam, czy czytałam kiedyś, że jak się ją bierze np. na bóle miesiączkowe to może powodować jakieś problemy w życiu płodowym dziecka później. nie wiem czy to prawda czy nie, ale ogólnie za lekami nie jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 20:26
AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Spero biorę nospę w zasadzie od 18tc gdy wystapiły u mnie twardnienia brzucha. W piątek na wizycie lekarka kazała mi brać nospę do 38 tc, potem odstawić. Ale chyba jutro wezmę ostatni dzień.
No to będziemy wyczekiwać Leosia
Może jeszcze Ami wyprzedziszFedra lubi tę wiadomość
-
Rucia dopiero odpaliłam internet....młody musiał szybko instalować jakieś sterowniki do mojego kompa ale już jestem...też miałam takie skurcze co 10-15 min, później za kilka godzin, co 8-7 późńiej co 4-3 i wtedy jechałam do szpitala....jednak od 20-tej do 11:45 następnego dnia co 1-2 minuty skurcze były i w końcu cesarka, bo bym nie urodziła...ale to stare dzieje!
Wiesz, że dziś czuwam i jakby coś to wiesz
Spieszyliśy się z tym netem, by tu napisać, że coś się zaczęło dziać a Wy już dostałyście info z pierwszej ręki :-)Leoś daj sie mamie wyspać i wyskocz w południeFedra lubi tę wiadomość
-
Możecie mi powiedziec dlaczego dziś od południa bolały mnie oba jajniki razem? Ból jakby zelżał teraz ale czułam wyraźnie...mam tam jakby wszystko nabrzmiałe...aż bolało w pachwinach...piersi nadal bolą, sutki też, nabrzmiałe jak baloniki...poszła @ to powinny pójść te objawy pms prawda? Chociaż jak przyszły tego samego dnia co @, to pewnie dlatego tak długo się utrzymują.
-
Czesc kochane.z tel nadaje bo nie mam sily kompa odpalac nawet.dzieki za Wasze wyjasnienia i slowa otuchy.to zawsze pomaga chocby nawet bylo powtarzane w kolko.
Rucia,ja Ci mowie,w weekend L juz sie wypakuje
Sylwia,opowied mi cos wiecej o Twojej kuracji clo.
Jeju,nie uwierzysz,ale ja tez mam dzikie akcje jakies.boli mnie lewy jajnik,normalnie bym pomyslala ze to owu,ale wiem ze w tym cyklu nic z tego.badz tu czlowieku madryAle na Twoje jajeczka bardzo licze i maja mnie nie zawiesc.Bede dalej czuwac
U nas w pracy kobtrola sie skonczyla,teraz mamy podsumowania itp.w weekend w koncu odetchne.
Milej nocki zycze i klade sie spac.
Papaty!
Ps-to moj rekordowy post z kom
Spero, plemniczka, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby....jeżżżżżżżżżżżu jaki dzień miałam...nie pierwszy raz okazało się,że 14 jest dla mnie dość pechowy
Najpierw szykowałam się (i chłopaków) do laboratorium i w ostatniej chwili zepsułam jedyny woreczek na mocz jaki miałamno i efekt taki,że musiałam zaangażować Mamę,by mi dowiozła nowy, bo jechała do Szpitala (tego co to obok niego mieszkam) po wyniki Jej Męża no i Ona mi dowiozła...no i chociaż pobrać m ateriał udało się ekspresowo...no to wtedy zaczęły się problemy z Kubą...zwykle pomaga mi (ubiera się sam,bo rozumie,że Mam musi zająć się Igorkiem) a dziś (ja obstawiam,że to "wina" tego,że była Babcia) foooooooch na całego...tak mnie rozłościł,że zanwrzeszczałam na Niego...a koniec końców dostał karę (obowiązującą aż do wieczora) oznaczającą ZERO BAJEK! W Szpitalu oddaliśmy materiał do pracowni bakteriologicznej i spooooooooooooooooro krwi do wszelkich badań jakie zlecone mieliśmy (tzn Igor of kors
) Kuba jeszcze dwa razy zrobił mi histerię więc tylko podtrzymałam karę
A w domu jakby ręką odjął
Nie to samo dziecko...Młodszy Synuś był jak zwykle kochany = czytaj: przespał prawie cały dzień a ja krzątałam się po domu...Stary jak ostatnio bywa wrócił dopiero w wieczorem (wcześniej wpadł tylko na obiad). Ale nie narzekam, jak jestem z chłopcami sama to jakoś jestem w stanie ogarnąć wszystko
Jutro ciąg dalszy rajdu...najpierw trzeba zanieść kolejny materiał do pracowni bakteriologicznej, po południu USG brzuszka a potem z wynikami do Pediatry...a w między czasie czekam na info od ciotki,bo już zaczęła załatwiać mi wizytę u profesorów z Łodzi...mam nadzieję,że rzeczywiście się uda i to szybko...no a później okaże się,że z Młodym wszystko w porządalu....tyyyyyle u mnie
kopciuszek126 wrote:Shaguś-przysłas mi zaproszenie i chciałam akceptować i pokazuje mi komunikat,ze juz nie aktualne. czemu tak jest?
jeju wrote:Effcia będziesz jeszcze chodzić po terminie jak nasza Shaggusia
Powodzenia Sywluś , działajcie ostro
Effciu, trzymaj się...i odpoczywa ile wlezie, tego nigdy za wiele
Rutka trzymam mocno kciuki,byś szybko i bezboleśnie urodziła...już możeszI przypomniam - liczę na rewań
Znaczy na sms-a "rodzę,jadę do Szpitala"
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry...Shagga mam nadzieję, że wszystkie wyniki wyjdą bardzo dobrze...że nie potrzebne będą Wam dodatkowe wizyty...Kochana tak to jest z tymi większymi chłopcami
Bez nich na prawdę jest czas by się zorganizować a jak są, to patrzysz a on nie wie w co ręce włożyć i w tej sytuacji woli w nic rąk niie wkładać, bo się boi albo nie wiem dlaczego...w sytuacjach gdy żona wchodzi na wysokie obroty, mąż czuje się bezradny i zagubiony...mężowi sie taka atmosfera jakoś nie udziela...pewnie u Cibie jest inaczej ale ja juz od jakiegoś czasu to obserwuję tak u W. jak i u D.
Strażaczka90, AGA 30, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Rucia byś już urodziła i zrobiła miejsce dla nowej ciężarówki
bo kolejka długa ja niestety będę za chwilę znów na jej szarym końcu
Ale Leoś mógłby się już w weekend pokazać ciotkom ovu
Sperus jak tam twój m...??? wrócił???
Shaggus trzymam kciuki za pozytywne wyniki oraz żebyś miała troszkę spokoju
Muzi tobie co by bóle przeszły
Wie ktoś co u Agafi wiem że miała się przeprowadzać ale tak żeby wogóle się nie odzywać już tyle czasu ...Agafio proszę tutaj szybko napisać jak się poczuwasz kochana
Beatko proszę natychmiast wrócić bo cos znowu zniknełaś
Buziaki i miłego dnia w końcu dzisiaj zaczynamy weekenda-koczek, Spero, Kaja, Strażaczka90, Fedra, aisa, kopciuszek126, Shagga_80, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
pisałam posta i mi zjadło, a już nie mam czasu napiszę co miałam napisać jak wrócę po poludniu :*
Miłego dnia dziewuszki :*Kaja, a-koczek, magdzia26, Strażaczka90, Fedra, aisa, kopciuszek126, Blondi22, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry matki , żony i kochanki przyszłe matki i te w dwupaku witam serdecznie. ......
Rucia ja czekzm cierpliwie na sytuację u ciebie Leon wie co robi
jeju czaderski awatarek masz .
madzia rucia nie musi miejsca robić dla was starczek same sie wepchacie jako te pierwsze w szeregu hihimagdzia26, Strażaczka90, Selena, Fedra, aisa, kopciuszek126, Blondi22, Shagga_80, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość