plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się oficjalnie
e he Madziu co mam powiedzieć wpadłam na chwilkę bo mam chwilke ale pewnie za chwilę znowu zniknę no cóż mam sporo do roboty i sporo na głowie więc pojawiam się i znikam ale czuwam
Tak więc Kochane odganiam od Was wszystkie złe myśli dotyczące Waszych owulacji, stymulacji, terminów @, testowania i zielonych kropek, skracajacych się szyjek, wczesnych porodów itd...
przesyłam Wam słoneczko co u mnie od rana grzeje moze Wam sie troche humorki poprawią
od Ami dostałam info że u niej nadal cisza mały nie spieszy się na ten świat jak tak dalej pójdzie to w piatek ma sie zgłosić do szpitala...
nie wiem co miałam napisać jeszcze wybaczcie jeśli się nie odniosłam do czyjejś wypowiedzi ale natłok róznych informacji nie pozwala mi zapamiętywać więcej niz 3 rzeczy jednocześniemagdzia26, AGA 30, Strażaczka90, Blondi22, Kfjatus, Spero, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:ja bym zrobiła konkurs na to kto wytrzyma najdłuzej bez marudzenia stresowania się i nakręcania na wykresy
To mogę się założyć, że wygram w kwestii nie nakręcania się na wykresy
z resztą może być gorzej
Cześć dziewczynki
Ruciu, co do brata, to spróbujcie w fundacjach. mam wielką nadzieję, ze uda się uzbierać pieniążki choć kwota jest nieziemska...
Effcia.. zaciskaj nogi, zęby i leż! cieszę się że z maluszkiem wszytsko dobrze, ale ciekawa jestem, kto tam zamieszkuje u Ciebie
Sylwia, trzymam mocno kciuki za Ciebie. Silna kobieta jesteś!
Kfjatuśbo ciągle zapominam co Ci miałam napisać
Aga nie wiem co Ci powiedzieć
U mnie w ciągu dnia tendencja spadkowa. Miałam jechać na zakupy po spodnie, bo ostatnio jedne w bdb stanie niestety uwaliłam w jakimś oleju w zakładzie i się odbarwiłyale oczywiście, ja, jako że nie lubię zakupów to w tempie pędolino obleciałam sklepy w galerii i nic a nic nie kupiłam. swoją drogą nawet nic mi się nie rzuciło szczególnie w oczy.
A teraz na dodatek mój idzie na imprezę w męskim gronie i zostaję sama na noc! jak ja tego nie lubię! zwłaszcza, że ostatnio mam straszne koszmary i jak się przytulę to trochę się uspokajam. ubiegłej nocy to się z tętnem chyba 200 obudziłam. myślałam że mi serce wyskoczy.
Dobra, to która wpada do mnie na winko (ew. soczek)?Blondi22, Kfjatus, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Sperus ja mogę wpaść na winko tylko nie wiem czy bym zdążyła dojechać zanim twój m by wrócił bo Ty chyba daleko ode mnie
a nie masz jakiegoś helikoptera na dachu???
jak nie to zaraz coś po Ciebie wyślęmagdzia26, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kurcze Sperus ostatni mój helikopter jest w serwisie
na przeglądzie
a co po mnie wyślesz
?
Rucia chyba naprawdę rodzi bo się nie odzywaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 19:19
Spero, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość