plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w mglisty poranek.
Czas zebrać się i ruszyć w otchłań papierków małych i dużych....
Rucia czekam na Leona, niech dołączy do pozostałych naszych przystojniaków
Oczywiście tuż po ukazaniu się Małego na świecie prosimy o fotorelacje
A Wam Ovufriendki uśmiechu i odrobiny słonka życzęjeju, magdzia26, Rucia, plemniczka, aisa, Dodi, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
witam
.
ja własnie sobie leżę i pojawiły mi sie bóle podbrzusza i krzyża....
Shaguś-przysłas mi zaproszenie i chciałam akceptować i pokazuje mi komunikat,ze juz nie aktualne. czemu tak jest?
Kaju-super,ze z maleństwem wszystko ok. i że sobie ślicznie śmiga u mamusi w brzuszku
Musia-Clo-to Clostylbegyt lub Clomid. Lek stymulujący jajeczka. powoduje,ze szybciej rosną i w wiekszej ilości. Co często skutkuje ciążami mnogimi.Ale jak chce sie dzidzie to i mnogie ciąże nas nie odstraszaja-prawda???Ja brałam clo rok przed udanym zajściem w ciążę i się nie udało...Brałam przez 3 cykle. Te leki bierze sie zazwyczaj od 5 dc do 9 dc. Ale rózni lekarze, różnie zalecają. Ja brałam 1 tabl. dziennie, inni na początek zalecaja po pół. A potem jak byłam u innego gina to zapisał mi je 2x1 przez 5 dni, ale nie wykupiłam recepty...Jak pójdziesz do tej ginki to ona Ci indywidualnie ustawi dawkę. Życzę Ci zeby wreszcie sie udało!!!
Jeju-jak u Ciebie zielono-wiosennie.
Miłego dniaDodi, Rucia, aisa, Fedra, Kaja, Gunia, Muska lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry !
Zaspałam dzisiaj do pracyMój M przykrył mnie rano jak wychodził drugą kołdrą i tak mi było dobrze że popłynęłam... Ale już jestem na stanowisku.
Kaja cieszę się że z Roczkiem wszystko dobrze
Jeju super awatarki widziałam wczoraj też ten z dziewczyną i chłopakiem
Miłego dniaDodi, magdzia26, Spero, Blondi22, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus, Kaja, Shagga_80 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Witam wszystkich obecnych i nie obecnych
relacja z wczorajszej wizyty :
Dziecko na dzień dzisiejszy jest ułożone pośladkowo ale ma czas jeszcze żeby się obrócić no ale przez ułożenie nie było widać co ma między nogamiDowiedziałam się że moja szyjka się skróciła ma teraz 2,7 tylko nie wiem czy cm czy mm? stąd moje ostatnie bóle brzucha i skurcze. zapisał mi leki na te skurcze FENOTEROL i IZOPTIN oraz dopochwowo luteinę 2x2. Jak doszłam do apteki aby wykupić leki okazało się że fenoterol został wycofany jakiś tydzień temu bo szkodzi .Obecnie mam brać luteinę 2x2 i no spe 3x1
Następna wizyta 11.12 ale przez ten brzuch ,skurcze i szyjkę mam kontrolę 27.11
Mam całkowity nakaz odpoczynku,mam nie robić nic:( a już tańczyć ze szczotką to wogóle
To tak jakby kogoś interesowało co u mnie
Dodi, magdzia26, a-koczek, a-koczek, plemniczka, Spero, Selena, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus, Gunia, Muska, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:no grozi mi przedwczesny poród :(zawsze tak jest jak nie urok to sraczka
)gdyby nie cieżkie zatrucie ciążowe i stan przedrzucawkowy to moze i do 40 bym donosila moje bąble. bralam tez lutke tak jak ty i nospe. ja z pessarem wszystko robilam.
moja rada - duzo kochana odpoczywaj bierz lekarstwa i dbaj o szyjemysle ze jakby bylo z nia fatalnie to tez byś zostala zagwintowana jak ja
glowa do góry na pewno donosisz ciąze do konca. pozdrawiam
Rucia, Blondi22, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Też pozwolę sobie skrobnąć odnośnie fenoterolu: został wycofany bo nie przynosił takich zysków jakich się spodziewali- takie info mam od ginekologa.
A, że najlepiej zganić na szkodliwość... to już inna kwestia. Zamienników nie ma i co mają powiedziec kobiety, które są w 24-25 tc? Nagłe odstawienie fenoterlu ma poważne przykre skutki, ale o tym nikt nie pomyślał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 11:21
-
no to jak troche to mysle ze narazie nie ma co sie martwic, gorzej jakby miala 45mm i nagle 27mm. duzo odpoczywaj i bedzie ok no i kontroluj szyjke.
mi brzuch sie juz stawial od 17 tygodnia i dalam rade a teraz leża kolo mnie moje kochane dwa szkrabyEffcia28, Dodi, magdzia26, Rucia, Blondi22, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus, kiti, Muska, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
o rany....Effcia...no to będziemy pilnować byś nie świrowała z mopem
A tak na poważnie, to dlaczego taki duży procent zafasolkowanych ma jakies kłopoty mniejsze lub większe....co jest?
Czyżby matka natura uważała, że za dużo nas na błękitnej planecie? Już się tak z Wilim od jakiegoś czasu zastanawiamy...najpierw w Niemczech spadała ilość narodzonych dzieciątek i ściągali nową krew, by zwiększyć płodność a teraz w Polsce to samo....
Effcia będziesz jeszcze chodzić po terminie jak nasza ShaggusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 11:45
magdzia26, Rucia, Blondi22, Blondi22, aisa, Fedra, Strażaczka90, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość