plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI jestem znowu poszłam do fryzjera farbę położyć aż piękniejsza się czuję he he:-)
Ami no to powodzenia i szybkiego rozwiązania
A co do mojej siostry to po prostu brak słówZlasowany mózg przez alkohol ma całkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 15:58
magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Życzę miłego weekendu kochane
Agafio ciesze się ze u ciebie wszystko ok i trzymam za słowo ze jak juz będziesz miała dostęp do int. to będziesz się odzywała
Agus współczuję takiej siostry
Buziakiaisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInfo od Ami
Hej to mnie przyjeli na razie na porodowke . kyrcze mam ale jie jakues silne ale niestety.moja sxyjka sie specjalnie nie otwiera ktg pierwsze wyszlo nieciekawie maluch sie nie ruszal i mial slabsze tetno wuec z tskim.zapisem mnie nie puszcza. Po tym.mega bolesnym badaniu pojawila sie krew ale to nie wody plodowe. Zrobili mi dlugi strasznie ktg zeby sprawdzic dziecko.i.nie moge nic jesc do wizyty lekarskiej. W zaleznosvi od wynikow slbo kroplowka albo balonik i kroplowka a w najgotsxym razie cesarka. Ale do tego wywolywania niestety. Przeniosa na patologie, a mi sie ta jefynka przedporodowa bardzo podoba. Wlasnie pani na sali obok na porodowvce urodzilaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 17:58
AGA 30, Blondi22, a-koczek, Muska lubią tę wiadomość
-
Czesc. Wrocilam po prenatalnych. Z malutką wszystko dobrze, zdrowiutka. Wszystko idealnie... zbadali wszystkie narządy, serduszko, mózg, brzuch, nerki, pecherz moczowy, żołądek, kosci, zmierzyl ilosc plynu owodniowego, pepowine, stopień łóżyska i inne parametry. Mala wazy 1500 gr, obrócila sie juz główką w dół, ma duzo włosków, pieknie mrugała oczkami i robila minki. Pierwszy raz nie zaslaniala sie bardzo
Jestem juz spokojna.
Rucia, Shagga_80, AGA 30, Gunia, zbikowa, Dodi, magdzia26, Selena, Blondi22, Spero, aisa, mauysia, a-koczek, Muska, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesteśmy już w domu (już chyba z pół godziny)...USG wyszło ok,nic złego nie wykazało a co do wyników z krwi to lekarka jest zadowolona i mówi że widać poprawę ..w poniedzialek kolejna kontrola ..
Plemniczko super że już jesteś po usg i że wszystko ok..a fotka superplemniczka, Rucia, Dodi, magdzia26, Blondi22, Spero, aisa, mauysia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Jesteśmy już w domu (już chyba z pół godziny)...USG wyszło ok,nic złego nie wykazało a co do wyników z krwi to lekarka jest zadowolona i mówi że widać poprawę ..w poniedzialek kolejna kontrola ..
Plemniczko super że już jesteś po usg i że wszystko ok..a fotka super
Uff uff uff -
Plemniczko super że z małą wszystko ok
super fotka:)
Ami trzymamy kciuki
Shagga dobrze ze wszystko ok z Igorkiem
A my z m byliśmy dzis razem na spotkaniu w szkole rodzeniai tylko my byliśmy bo miała być jeszcze jedna dziewczyna ale się rozchorowała...położna opowoadała nam jakie są objawy zbliżającego się porodu
m słuchał z przejęciem :)no i najwazniejsze
pierwszy raz słyszał bicie serduszka Kacperka
ale był zachwycony
teraz idziemy za tydzień
i wybraliśmy temat poród sn a cięcie cesarskie..w sumie jeszcze niewiem co mnie czeka...więc przynajmniej będe wiedzieć jak to wyglada
magdzia26, Rucia, Spero, aisa, mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czemu mi te testy ovu negatywnie wychodza:/ Możliwe że jeszcze po odstawiaiu anty by ovulka nie wróciłam
Albo te testy felerne bo nawet cień drugiej kreski nie widać a ta pierwsza to słaba też jest caly czas
Nie wiem dlaczego u Ciebie nie wychodzą. U mnie przy cyklach 29-30 dni wychodziły dopiero 15-17dc, czyli niby owulka dzień po pozytwnym teście... Kwestia fazy lutealnej, prawidłowo powinna trwać 10-16dni, czyli duża rozpiętość, ale u mnie "nie działa' ani liczba dni fazy lutealnej po skoku tempki, ani testy owu... (licząc dni fl okazywało się, że tempka podskakiwała 2 dni później)
Nie wierzę nawet w regularne bzykanka
Aaaaa jeszcze chciałam napisać, że używałam testów owu z allegro. Z tych, których termin ważności kończył się w ciągu pół roku od "badania" to była blada kreska ta pierwsza, ale jak zamówiłam takie z terminem półtora roku i więcej to krecha pierwsza była gruba, raziła różem nie mówiąc już o tej testowej
Od kilku cykli nie używam żadnych testów. Też nie działa ku poczęciu, ręce opadająWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 21:03
AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyKolejne wieści od Ami
Ja nadal w dupaku skurcze sa ale za slabe i za rzadke.i ta.nieszczesna sxyjka kolejne.ktg wyszly ok z malym.jest dobrze ale zostalam przeniesiona na patologie. Jest tu nas 3 na sali.i.najgorsze jest to ze ja jestem wykonczona bo.jiespalam w nocy a dziewczyny tu rsczej niekoniecznie. I.idzie ten nieszczesnt v a ja mie umiem.prxy.nim i.do tego.przy swietle zadnac
M. Pojechal odwiezc siostre i czekam az mi przywiezie cos normalnego do jedzenia. Bo dostalam kolacje dopiero.teraz nie wolno.ki.bylo.jesc bo.nie wiedzielinco.i.jak.dalej...
I dowiedzial.sie ze jeszcze nie bylo obchoduAGA 30, Blondi22, Spero, a-koczek, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Jakie życie jest przewrotne, albo człowiek krótkowzroczny:)
Najpierw kobiety przechodzą różne cierpienia by WRESZCIE być w upragnionej ciąży, a późnej narzekają na mdłości i wymioty, później chwila spokoju, przed porodem pragną, by już urodzić bo nie zniosą różnorakiego cierpienia:)
Skąd się to bierze?
Sama nie wiem, czy to oznacza, że Bóg spełnia nasze prośby, a jednocześnie, powoli nas doświadcza i daje cierpienie, czy po prostu człowiek jest tak ciekawski i zachłanny, że sam brnie w ciemność i cierpienie...
Nie twierdzę, że poród nie jest cudem i doświadczeniem. Nie wiem, nie przeżyłam. Z opisów znajomych to jedynie bardzo nieprzyjemny ból.
Ale ile z nas pragnie przeżyć ten ból...
Ach, dobra, zamykam się bo jakiś nostalgiczny smutas mnie przepełniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 21:17
AGA 30, aisa, mauysia, Dodi, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyDzięki Gunia za podpowiedz
U mnie właśnie przed anty testy wychodziły bardzo dobrze 14-16 dc pozytywne przeważnie były a teraz to nie wiem co jest grane
W poniedziałek będzie 17 dc pojadę na monitoring zobaczyć czy coś było czy jest .
Ja mam cykle 28 dni fl przeważnie 12 dniową to ovu na 15-16 dc powinna być
Ach szlaleństwo normalnie
Ami kochana trzymaj sie i oby poszło bez bóluStrażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aga ja mysle ze moze owulka Ci sie przesunela? albo cykl bezowulacyjny, oby nie! nie sadze by testy wszystkie sie mylily i byly trefne. Moze lada dzien tescik wyjdzie pozytywny. Trzymam kciuki!
Shaggi fajno ze u lekarza wszystko ok wyszlo!
Ale ten jasio od Ami uparty.AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Aga ja mysle ze moze owulka Ci sie przesunela? albo cykl bezowulacyjny, oby nie! nie sadze by testy wszystkie sie mylily i byly trefne. Moze lada dzien tescik wyjdzie pozytywny. Trzymam kciuki!
Shaggi fajno ze u lekarza wszystko ok wyszlo!
Ale ten jasio od Ami uparty.
no Plemniś ale ile tych cykli bezowulacyjnych może być po 3 miesiącach anty
A cykle jak w zegarku 28 dni i nic więcej
Nic tylko na monitoring musze iść się przekonać na 100 procent co i jakStrażaczka90 lubi tę wiadomość