X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia zeby zadna nie musiała byc na tym ostatnim miejscu to by było super

Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach witam wieczorkiem :-)

Ta moja matka jak i siostra wykończy mnie już nie wspomnę o jednym z braci :/:/
    Mamusia ma pretensje że nie przyjechałam na kawę dziś nowego tatusia poznać :/:/:/:/

Kur.......mać ja rozumie że matka ma prawo sobie znaleść sobie partnera :-) Ma 51 lat jest samotna ale czemu kur........ mój ojczym ma być mlodszy ode mnie :/:/:/:/:/:/

Paranoja z patologią :/

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus współczuję ci bardzo kochana... koczku masz rację Ale najlepiej jakby każda w tabelce obok miała już fasolinke :)

Strażaczka90, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzym się tam i nie daj się :-)

Strażaczka90, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie oglądam kabaret na tvp2 i można sie pośmiać:) poprawia humor:) do jutra Kochane:)jutro mam wolne:) potem ciagne popoludniu:/ nie nawidze ich

Fedra lubi tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ach witam wieczorkiem :-)

Ta moja matka jak i siostra wykończy mnie już nie wspomnę o jednym z braci :/:/
    Mamusia ma pretensje że nie przyjechałam na kawę dziś nowego tatusia poznać :/:/:/:/

Kur.......mać ja rozumie że matka ma prawo sobie znaleść sobie partnera :-) Ma 51 lat jest samotna ale czemu kur........ mój ojczym ma być mlodszy ode mnie :/:/:/:/:/:/

Paranoja z patologią :/
    Agula trzymaj sie tam:****

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dzień dobry kobitki :-)
    Kake dziś na obiad smażę i kluchy :)
    Miłego dnia wam życzę :-)

Ami no działaj kochana na tej porodówce :-)

Ps. Teraz dla odmiany matka popis dala :/ Japier...... co za wstyd znowu będzie :/
    Wyprowadzam się na koniec świata :/
    Moja matka też daje popisy:/ ma dwie córki mnie i siostrę ale zawsze siostrę lepiej traktowała niż mnie mnie...zawsze obrywalam za nią Ehh.I do tej pory tak jest że nie traktuje Nas tak samo po rowno...dlatego jak tylko skończyła 18lat znalazłam pracę i sie wyprowadzilam do Mojego o Męża:)Matka matka ale jej tego nigdy nie wybacze:/ pomyslicie że jestem wredna.Dzwoni tylko do mnie jak coś potrzebuje a tak to potrafi z miesiąc sie nie odzywać ....Zawsze lepszy kontakt miałam z ojcem i tak jest do tej pory....Ojciec mnie zawsze bronił a matka siostrę....Jak to sie mówi"z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjęciach"Teściowa też mi ostatnio powiedziala że zauważyła że matka mnie inaczej traktuje i jej to kiedyś powie...Ale przestalam sie przejmować:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 20:41

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 zobacz jakie to zycie jest okrutne nie dość , ze sie stara sie dziewczyna o dzidzie i tez przezywa bo miesiąc mija za miesiacem (sama wiem po sobie ) to jeszcze rodzinka dodaje jej swoją cegiełkę zmartwien .....
    Ale Aga jest nieoceniona i poradzi sobie ma dobre serducho i wywalczy to co trzeba :-)

Strażaczka90, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny każdy z nas ma swój krzyżyk cierpienia nie ma za dobrze ehhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Dziewczyny każdy z nas ma swój krzyżyk cierpienia nie ma za dobrze ehhh
    Właśnie:(

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 kochana jak tam niedziela minela mnie dosc leniwie bo do 13 w łóżku , a pozniej na kanapie przed tv hibi lenistwo na maksa :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 zobacz jakie to zycie jest okrutne nie dość , ze sie stara sie dziewczyna o dzidzie i tez przezywa bo miesiąc mija za miesiacem (sama wiem po sobie ) to jeszcze rodzinka dodaje jej swoją cegiełkę zmartwien .....
    Ale Aga jest nieoceniona i poradzi sobie ma dobre serducho i wywalczy to co trzeba :-)

Kaju kochana ja wytrzymam wszystko i dużo ale kolejny wstyd :/
    Porażka :/
    Ja rozumie że matka ma prawo do szczęścia ale niech szczęśliwa z rozumem będzie :/

Strażaczka90, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 kochana jak tam niedziela minela mnie dosc leniwie bo do 13 w łóżku , a pozniej na kanapie przed tv hibi lenistwo na maksa :-)
    A u mnie Słoneczko jakoś zleciala....do 14bylam w pracy...przyznaje sie że zmęczona bylam lebistwem bo nie miałam nic do roboty...a nie raz człowiek jest gorzej zmeczony niż jakby coś robił:) potem poszliśmy na obiadek do Teściowej:) i Teściowa z Tesciem Nas odwiedzili około 18:) o o o to sobie Kochanie wypoczelas:) też tak chce:)ja jutro zamierzam sie odnowić:) przed telewizorem z serialem "zbuntowany Anioł":)

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kaju kochana ja wytrzymam wszystko i dużo ale kolejny wstyd :/
    Porażka :/
    Ja rozumie że matka ma prawo do szczęścia ale niech szczęśliwa z rozumem będzie :/
    Kochana nie przejmuj sie:*żyj swoim życiem:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Ja w łóżku do 10 potem obiad potem błogi odpoczynek po obiedzie :-) A póniej pojechaliśmy do znajomych i znowu do domu :*)
    Teraz siedzimy i piwo pijemy :-)

Mój kot od wczoraj coś zle się czuje i leży plackiem :/

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga uwiez mi jeśli ona sie zakochała to nie wstyd , ale pozniej oby sie nie obudzila z reka w nocniku ..ps moja znajoma tez zainwestowala w miłość i wiesz jak wyladowala on jak lord siedzial w domu rachunki nabijal , a ta jak bialy murzyn utrzymywala go i siebie , a jak sie go pozbyla to dopiero zgotwoal jej zycie pozwal ja do sondu , ze mieszkanie bylo jego ma podrobione jej podpisy wlasnosci domu i auta i sprawa jest w sondzie na dzien dzisiejszy , a ten miglanc w USA podobno byl biznesmenem mial kupe kasy tak jej sie chwalił koszmar , a znajoma teraz zaluje , ale milosc nie sluga nie wybiera lat :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ja w łóżku do 10 potem obiad potem błogi odpoczynek po obiedzie :-) A póniej pojechaliśmy do znajomych i znowu do domu :*)
    Teraz siedzimy i piwo pijemy :-)

Mój kot od wczoraj coś zle się czuje i leży plackiem :/
    Ale Wy macie dobrze:)hmmmm

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to masz se fajnie piwo pijesz mnie pilnuja na kazdym kroku zjadlam z 8 chipsów i awantura gotowa nawet mama mnie podkablowala mojemu m , ze chipsa zjadlam fack :-/

AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga to masz se fajnie piwo pijesz mnie pilnuja na kazdym kroku zjadlam z 8 chipsów i awantura gotowa nawet mama mnie podkablowala mojemu m , ze chipsa zjadlam fack :-/
    Mój M też pije piwko...ja soczek bo za alkiem nie przepadają:)zaraz idę kolację robić jakąś jajeczniczke z pomidorkami:)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No milość miłością :/ Ale jak jutro niby autobusem do pracy rano ma jechac to ja nie wiem co grane jest:/
    A na utrzymanka nie stac matki :/
    Ach co będzie to będzie :/

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

‹‹ 4574 4575 4576 4577 4578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ