plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A-koczek podobną akcje opowiadala mi znajoma z pracy gdzie jej wnuczka w kuchi maila swoje zabawki nad szafka wiszące mała odsunela sie na chwilke bo wypadla jej lalka i szafka z impetem spadla na jej zabawki miażdżyc wszystko , a tego bylo malo bo o dziecko starali sie dlugie lata co wiem ehh
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Shagguś ja nie odchodzę nigdzie ale usuwam się troszkę w cień...to nie od dziś...będę troszkę podczytywać...ale raczej chyba kontakt na priv, chociaż nie wiem czy wytrzymam...przesyłam buziaki dla każdego forumowego brzdąca
Jakiś spokój na mnie spłynął...dobrej nocy :-*
Małysiu w poniedziałek robię sałatkę z przepisu jaki podałaś, tyle, że majonez z przepisu Dukanaa co
Trzeba nowych smaków próbować
Dzięki kochana...u mnie króluje przyprawa do gyrosa, nawet ryby fantastycznie smakują posypane tą przyprawą
u nas dodaje się do tego szynkę jeszcze albo wędzonego łososia:-)
W necie jest wiele ciekawych przepisów na sałatkiJednak najlepsze sprawdzone
mauysia, Dodi, a-koczek, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
INFO OD AMI Z DZIS
Jestem juz na porodowce ale nie urodzilam w nocy ale.lapianie skurcze. Na razie zrobilii.lewatywe i czekam bo.ma byc ktg. Jestem.glodna i spac mi.sie chce.
A ten balonik to tak jal.kichaela pisze ma za zadanie otworzyc szyjke itd. Potem jesli jie ma skurczy daja oksytocyne w kroplowce, nie odwrotnue.bo.przy zamknietej sxyjce.byloby to.mega.bolesne i bez sensu. Mam stracha i.sie zastanawiam czy jue za sxybko.ja wywolywanie, ale. Moze moja podswiafomosc blokuje akcje.porodowa a teraz maja czas zeby spokojnie wywolac. Porod sn a nie sxybko czy cesarka.bo.cos z malym nie tak...ale mam takie mieszane uczucia...AGA 30, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kobitki
Kake dziś na obiad smażę i kluchy
Miłego dnia wam życzę
Ami no działaj kochana na tej porodówce
Ps. Teraz dla odmiany matka popis dalaJapier...... co za wstyd znowu będzie
Wyprowadzam się na koniec świataKaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny