plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga wiesz moja znajoma na czarno w knajpie sprzatala wiec sama widzic kokosow nie miala i do tego dom jeden sprzatala byla chuda jak patyk teraz troche odrzyla bo wyjechala z polski we francji jej fuche zalatwilam opiekuje sie starsza osoba nie ma ciezko , ale zdala od wnukow i rodziny , ale w koncu finansowo sie odbije .....dlugi splaci i troche zwiedz
-
nick nieaktualny
-
chciałabym Wam coś pokazać...wiem, że każda z nas patrzy na swoje piersi inaczej ale chyba też każda z nas obawia się większych zmian w ich kształcie, wyglądzie, jędrności...wrzucam Wam link...warto zajrzeć...pozdrawiam
http://www.maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=153%3Ajak-wygldaj-piersi-innych-kobiet&catid=41%3Abudowa-piersi&Itemid=54&lang=plStrażaczka90, Fedra, Muska lubią tę wiadomość
-
KOCHANY OVUFRIENDZIE
Bardzo dziękuję Ci za czytelny podział na poczcie.
Osobno powiadomienia, wiadomości i zaproszenia!
DZIĘKI! DZIĘKI! DZIĘKI!DZIĘKI! DZIĘKI! DZIĘKI!DZIĘKI! DZIĘKI! DZIĘKI!
Ps: pewnie ja ostatnia to zauważyłam ale jak dla mnie SUPER SPRAWA!!!Kfjatus, magdzia26, a-koczek, AGA 30, Fedra, plemniczka, Selena, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Weekend minął szybko i znów mamy poniedziałek.
Wkurzyłam się wczoraj na R. Niby nic, ale ciśnienie mi podniósł i byłam zła. Na szczęście potem zreflektował się i pokazał, że jednak fajny z niego facet
Życzę Kochane dobrego dzionka!
Swoją drogą szkoda, że na forum nie wchodzi wiele osób (lub są bardzo rzadko), które sprawiały, że forum tętniło życiem. Baby wyłaźcie z kątów i piszcie jakieś fajne rzeczy!!!- oto mój poniedziałkowy apel
Pozdrawiam serdecznie! :*
magdzia26, Shagga_80, Fedra, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Czy tu ktoś jeszcze wogóle wchodzi i bywa
czy ten wątek umarł bądz umiera
Helą dziewczyny co z wami
Ovu ależ ty bystry i tak pięknie posortowałeś naszą pocztę
DZIĘKUJEMY
Idę do doktorka dziś pewnie mi powie że mam piękną maciczkęmagdzia26, Fedra, a-koczek, Beata, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki, powiedzcie mi dlaczego w fazie lutealnej mam takie skoki temp.? Moja druga faza raczej jest spokojna, a tym razem takie wygibasy.. hmm w tym cyklu dodatkowo do progesteronu lekarz dołożył mi jeszcze duphaston, więc może takie skoki to przez większą dawkę progesteronu. Ja chyba niedługo zwariuję....
i przepraszam, że tak się do was "wbijam" z pytaniem, ale u was zawsze jest aktywnie -
nick nieaktualnyKasias wedlug mnie z twoją fazą lutealną jest wszystko w porządku, to raczej z drugą fazą masz coś nie tak.
A co masz na myśli mówiąc że dodatkowo do progesteronu lekarz dołożył ci duphaston? Bo duphaston to właśnie progesteron. Bierzesz prócz niego coś jeszcze? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki...wpadam na chwilę (dopiero jem śniadanie, chłopaki już po) a o 12 szykujemy się znów do lekarza.
Kasias, u Ciebie rzeczywiście temperatura w drugiej fazie coś waha się(czy raczej lutealna...Rutka coś pokręciła)...ja po 1 zakupiłabym na Twoim miejscu termometr z dwoma miejscami po przecinku (bo jeśli dobrze widzę, Ty masz z 1 miejscem) i często wykres temperatur mierzony termometrem z 1 miejscem po przecinku wygląda tak zygzakowato
Ale pewnie to nie jedyny powód...niestety nie wiem co może być jeszcze przyczyną...może sposób pomiaru jest niewłaściwy? Np mierzysz nie od razu po przebudzeniu i niekoniecznie o tej samej porze...widzę,że masz za każdym razem godzinę pomiaru 6, mnie nigdy nie udawało się o tej samej porze (zawsze jakieś odchyłki były) więc dlatego wnioskuję,że i tu może być problem...innych powodów ja (jako nieznająca się w tym temacie zbytnio) nie znajduję
Zerknę jeszcze co tam dziś się działo (czy wczoraj) i uciekam.kasias, Fedra, Beata, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość