plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBidulko się teraz namęczysz z tym pokarmem
Mam nadzieję, że wszystko szybko wróci do normy.
Zgadzam się z ciocią Fredzią, forum przycichło, ale nadal tli się w nim życie
Pogoda i pora roku również nie zachęcają do siedzenia przed komputerem, ja korzystam i śpię ile mogę. W między czasie pochłaniam tony czekolady, i w ogóle wszystkiego bo chyba niedługo się skończy bycie glonojadem.Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Byłam w piątek na fitnesie ale sie nie odbył bo nasza instruktorka wyladowała w szpitalu. korzystajac z wolnego czasu posżłysmy z dziewczynami na ploty. Jedna opowiadąła o swojej siostrze która ma 4 letniego synka który to od 4 lat nie spi.( tzn jedynie drzemie po kilkanascie minut) Jezdziła od lekarza do lekarza zeby jej cos pomogli kazdy odsyłał ja z kwitkie ze to normalne ze minie. W koncu chłopiec w przedszkolu zrobił sie agresywny i pani odesłała go do psychologa twierdząc ze to moze na tle nerwowym bo rodzice sie rozwodzą itp. Gdy wyladowała u psychologa ta skierowała ja na konsultacje do neurologa. Okazało sie ze mały teraz czeka na operacje ( chyba nawet dzis ja ma) bo od urodzenia robiły mu sie jakies zrosty w mózgu. Gdyba tak jeszcze polatała po tych naszych rodzinnych konowałach to niedługo malego juz by niedąło sei uratować. Ale przeciez to normalne i z czasem minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 13:50
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
MIŁEGO DNIA dziewczyny kochane
j ao was pamiętam ale nie mam czasu ani weny wertowac stron :*Fedra, Strażaczka90, a-koczek, Spero, Kfjatus, Blondi22, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to zyczę Ci upojnej nocy weekendowej a potem szybkiego i lekkiego rozwiazania :*
Fedra, Rucia, Strażaczka90, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
a-koczku to własnie jest kolejny przykład jak bardzo trzeba pilnowac i sprawdzac lekarzy... szkoda słów poprostu
dziewczynki zycze Wam spokojnego i leniwego dnia ja się zabieram za kolejne pożadki a potem na basen
buziaki dla Was :*Strażaczka90, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Zawsz eplemniczka była na pierwszym miejscu jak sie forum otwierało a teraz trzeba jej szukac hen hen hen daleko. Apeluje wracać tu szybko.
Rutka tak myslałam ze z ta luteina gafe walnełamStrażaczka90, Spero, AGA 30, Fedra, Dodi, Rucia, Beata lubią tę wiadomość
-
od ponad tygodnia opycham sie kiszonymi ogórkami( które oczywiscie srednio lubie) od 4 dni jem ciagle ryby(których nienawidze) Corka kaze mi je przestac jesc bo juz cała smierdze jak ryba. Wiec chyba jestem w ciazy heheh
Strażaczka90, Spero, Rucia, Fedra, Dodi, Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
Wczoraj wogóle to sie tak strasznie rozryczałam. Wpadła do nas siostra meza która w styczniu rodzi. moj mezulek tak przezywał co to bedzie jak ona bedzie rodzic itp. a mi jak by miecz wbijał w serce bo:
1. przy pierwszym moim porodzie nie był w takiej eufori jak teraz
2. nic sie nie stara zebym to ja była w ciazy i ogała za jakies 9 miesiecy tez cieszyc sie z kolejnego porodu.
Ach troszke sie pozaliłam sama do siebie i zawsze lepiej. -
Nadrabianie ovu w chwilunię mimo, że powinno, nie należy do przyjemności, ponieważ brakuje mi Was i lektury Waszych postów. Mam nadzieję, że Fedra ma rację i że lada chwilę większość z Was wpadnie z newsami o pięknych dwóch kreskach, ciężaróweczki o porodach, a maluszkowe Mamy będą miały dla nas więcej czasu, bo Dzieciątka będą grzeczne i nie będą bardzo dokuczały
No i po tych prośbach zmykam się relaksikować
A dodam jeszcze, że jestem z siebie zadowolona, bo udało mi się kupić prezenty dla Męża na urodziny i świętaDuma mnie rozpiera, że tak się uwinęłam, więc musiałam się pochwalić
Miłego wieczoruFedra, Shagga_80, Dodi, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Beata, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane.
tak czytam i zastanawiałam się o co chodzi z tym podziałem i myśle patrze, a forum takie samo jak było, aż tu nagle... zauważyłami też mi się podoba
Shagga mam nadzieję, że problemy z karmieniem i mlekiem szybko znikną i będziesz się mogła dalej cieszyć dostawianiem I. do piersi.
a co do mleka to wiem, że może być małokaloryczne niestety i dziecko w ogóle nie jest najedzone. Efekt taki sam jak wypicie wody. Ale może też być za tłuste przez co dziecko może mieć bóle brzucha, biegunki (już nie wspomnę o kolkach). Wszystko to zapewne kwestia diety.
AguśJesteś bardzo silną kobietą i dasz sobie radę! wierzę w Ciebie.
Koczku, może niedługo nastąpi jakaś przemiana w Twoim mężu. jak zobaczy maluszka siostry może obudzi się w nim pragnienie i stanie na głowie abyście znów zostali rodzicami. Do stycznia nie daleko, więc jeśli na święta nie zrobicie sobie niespodzianki, to mam nadzieję że narodziny dzieciaczka odmienią męża i starania ruszą pełną parą
dziś spałam chyba 4 godziny, bo prezentacje kończyłam, ale jeszcze daje radę, choć oczy mam coraz cięższe. W weekend byliśmy na targach ślubnych iiii powiem Wam, że jest progres! Spodobały mi się w miarę 3 suknie (bo ogólnie przejrzałam chyba ze 100 000 sukni i tylko 1 była taka o! ale też jeszcze bym co nieco zmieniła. a poza tym szału nie było.
A i jeszcze co chciałam Wam powiedzieć, to to że nie podoba mi się moj wykres teraz i w sumie mam do Was małe pytanie. Czy powieczornych jak rano mierzę temp. to możeliwe że będzie ona niższa niż gdyby nie było
? tak się zastanawiam, bo w sumie często się tak działo że po
niespodziewanie była niższa np. w 10, 14, 17 dc ? chyba mało prawdopodobne nie?
AGA 30, Fedra, Shagga_80, Dodi, magdzia26, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość