X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bidulko się teraz namęczysz z tym pokarmem :( Mam nadzieję, że wszystko szybko wróci do normy.
    Zgadzam się z ciocią Fredzią, forum przycichło, ale nadal tli się w nim życie :-)
    Pogoda i pora roku również nie zachęcają do siedzenia przed komputerem, ja korzystam i śpię ile mogę. W między czasie pochłaniam tony czekolady, i w ogóle wszystkiego bo chyba niedługo się skończy bycie glonojadem.

Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w piątek na fitnesie ale sie nie odbył bo nasza instruktorka wyladowała w szpitalu. korzystajac z wolnego czasu posżłysmy z dziewczynami na ploty. Jedna opowiadąła o swojej siostrze która ma 4 letniego synka który to od 4 lat nie spi.( tzn jedynie drzemie po kilkanascie minut) Jezdziła od lekarza do lekarza zeby jej cos pomogli kazdy odsyłał ja z kwitkie ze to normalne ze minie. W koncu chłopiec w przedszkolu zrobił sie agresywny i pani odesłała go do psychologa twierdząc ze to moze na tle nerwowym bo rodzice sie rozwodzą itp. Gdy wyladowała u psychologa ta skierowała ja na konsultacje do neurologa. Okazało sie ze mały teraz czeka na operacje ( chyba nawet dzis ja ma) bo od urodzenia robiły mu sie jakies zrosty w mózgu. Gdyba tak jeszcze polatała po tych naszych rodzinnych konowałach to niedługo malego juz by niedąło sei uratować. Ale przeciez to normalne i z czasem minie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 13:50

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia a kiedy odstawiasz luteinę

zpbnej28qs8fkan8.png

• Beata Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MIŁEGO DNIA dziewczyny kochane
    j ao was pamiętam ale nie mam czasu ani weny wertowac stron :*

Fedra, Strażaczka90, a-koczek, Spero, Kfjatus, Blondi22, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Rucia a kiedy odstawiasz luteinę

Koczku nie biorę luteiny tylko nospę z magnezem. Chyba w środę skończy mi się nospa i dowidzenia z resztą :P

• Beata Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu widzę że już chcesz koniecznie wygonić Leosia :P

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Becia pewnie że bym chciała :) Ale czekam do weekendu, może po akcji łóżkowej coś zacznie się dziać.

Beata, Fedra, Strażaczka90, Kfjatus, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zyczę Ci upojnej nocy weekendowej a potem szybkiego i lekkiego rozwiazania :*
    <3

Fedra, Rucia, Strażaczka90, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczku to własnie jest kolejny przykład jak bardzo trzeba pilnowac i sprawdzac lekarzy... szkoda słów poprostu :(

dziewczynki zycze Wam spokojnego i leniwego dnia ja się zabieram za kolejne pożadki a potem na basen ;)

buziaki dla Was :* <3

Strażaczka90, Dodi, Beata lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was ....jeju naprawdę ovu sie postaral fajna sprawe rozwiazal z tym jupi brawo ovu

milego popoludnia jeszcze tu wpadne ;-)

Strażaczka90, AGA 30, Fedra, Dodi, Beata lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsz eplemniczka była na pierwszym miejscu jak sie forum otwierało a teraz trzeba jej szukac hen hen hen daleko. Apeluje wracać tu szybko.

Rutka tak myslałam ze z ta luteina gafe walnełam

Strażaczka90, Spero, AGA 30, Fedra, Dodi, Rucia, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobie krótki monolog bo zadnej niema a ja mam w koncu wolne 30 min

Strażaczka90, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od ponad tygodnia opycham sie kiszonymi ogórkami( które oczywiscie srednio lubie) od 4 dni jem ciagle ryby(których nienawidze) Corka kaze mi je przestac jesc bo juz cała smierdze jak ryba. Wiec chyba jestem w ciazy heheh

Strażaczka90, Spero, Rucia, Fedra, Dodi, Beata, Gunia lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie by było chociaz juz praktycznie w to niewierze

zpbnej28qs8fkan8.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie leze z Moim M w łóżku:)błogi odpoczynek:)

Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wogóle to sie tak strasznie rozryczałam. Wpadła do nas siostra meza która w styczniu rodzi. moj mezulek tak przezywał co to bedzie jak ona bedzie rodzic itp. a mi jak by miecz wbijał w serce bo:
    1. przy pierwszym moim porodzie nie był w takiej eufori jak teraz
    2. nic sie nie stara zebym to ja była w ciazy i ogała za jakies 9 miesiecy tez cieszyc sie z kolejnego porodu.
    Ach troszke sie pozaliłam sama do siebie i zawsze lepiej.

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka a ja jeszcze w pracy i zanim poleze to jakies jeszcze 2 godziny. jak ci zazdroszcze

zpbnej28qs8fkan8.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrabianie ovu w chwilunię mimo, że powinno, nie należy do przyjemności, ponieważ brakuje mi Was i lektury Waszych postów. Mam nadzieję, że Fedra ma rację i że lada chwilę większość z Was wpadnie z newsami o pięknych dwóch kreskach, ciężaróweczki o porodach, a maluszkowe Mamy będą miały dla nas więcej czasu, bo Dzieciątka będą grzeczne i nie będą bardzo dokuczały :)
    No i po tych prośbach zmykam się relaksikować :)
    A dodam jeszcze, że jestem z siebie zadowolona, bo udało mi się kupić prezenty dla Męża na urodziny i święta :) Duma mnie rozpiera, że tak się uwinęłam, więc musiałam się pochwalić :D :D
    Miłego wieczoru :)

Fedra, Shagga_80, Dodi, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Beata, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAlutko bylo do nadrabianai.

Milego wieczorku życze

Fedra, Dodi, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane.

tak czytam i zastanawiałam się o co chodzi z tym podziałem i myśle patrze, a forum takie samo jak było, aż tu nagle... zauważyłam :P i też mi się podoba :)

Shagga mam nadzieję, że problemy z karmieniem i mlekiem szybko znikną i będziesz się mogła dalej cieszyć dostawianiem I. do piersi.

a co do mleka to wiem, że może być małokaloryczne niestety i dziecko w ogóle nie jest najedzone. Efekt taki sam jak wypicie wody. Ale może też być za tłuste przez co dziecko może mieć bóle brzucha, biegunki (już nie wspomnę o kolkach). Wszystko to zapewne kwestia diety.

Aguś <3 Jesteś bardzo silną kobietą i dasz sobie radę! wierzę w Ciebie.

Koczku, może niedługo nastąpi jakaś przemiana w Twoim mężu. jak zobaczy maluszka siostry może obudzi się w nim pragnienie i stanie na głowie abyście znów zostali rodzicami. Do stycznia nie daleko, więc jeśli na święta nie zrobicie sobie niespodzianki, to mam nadzieję że narodziny dzieciaczka odmienią męża i starania ruszą pełną parą :) <3

dziś spałam chyba 4 godziny, bo prezentacje kończyłam, ale jeszcze daje radę, choć oczy mam coraz cięższe. W weekend byliśmy na targach ślubnych iiii powiem Wam, że jest progres! Spodobały mi się w miarę 3 suknie (bo ogólnie przejrzałam chyba ze 100 000 sukni i tylko 1 była taka o! ale też jeszcze bym co nieco zmieniła. a poza tym szału nie było.

A i jeszcze co chciałam Wam powiedzieć, to to że nie podoba mi się moj wykres teraz i w sumie mam do Was małe pytanie. Czy po <3 wieczornych jak rano mierzę temp. to możeliwe że będzie ona niższa niż gdyby nie było <3 ? tak się zastanawiam, bo w sumie często się tak działo że po <3 niespodziewanie była niższa np. w 10, 14, 17 dc ? chyba mało prawdopodobne nie?

AGA 30, Fedra, Shagga_80, Dodi, magdzia26, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość

‹‹ 4577 4578 4579 4580 4581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ