plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorem no i cisza jak po kataklizmie jakimś hihi oby to przeszło w ciążę hihi dla każdej z osobna i zarazajta się odemnie ************&&&&&&&&&&***&&&*&*&*
******AGA 30, Blondi22, Spero, Fedra, Dodi, Rucia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze puszczę trochę muzyki poważnej aby z kulturą się zapoznał/a jakoś mnie dziś naszlo i między czasie szafki przeszukuje za czymś smacznym ale jak na razie nic mi nie podeszło ...
na słodycze mnie nie ciągnie wiemmm zjadlabym Mule na białym winie ehhh krewetki ...żabie udka ale mnie naszlo
AGA 30, Spero, Fedra, Dodi, magdzia26, Rucia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobity.
Mnie wena całkowicie opuściłaJakoś chwilowa (mam nadzieję) przestałam wierzyć ze się uda.
W pracy też się nieciekawie porobiło. Mnóstwo pracy, dużo zmian na gorsze. Zaczynam myśleć o zmianie pracodawcy.
Do tego wzięłam sporo dodatkowych tłumaczeń i codziennie jestem zarobiona po uszy. I zmęczona na maksa.
Do tego wszystkiego mi wczoraj suszarka sufitowa w łazience spadła na głowę jak rpanie wieszałam. Liche teraz takie robią. Pękły plastikowe miejsca na wkręty. Do dupy to wszystko.
Nie smęcę więcej, tylko biore się do dalszej roboty bo czeka na mnie a termin na środę.
Papaty. -
Muska to ja miałam podobny okres że nic mi się nieudaje w lipcu ale trzeba było ogarnąć czache bo szkoda czasu na smuty uwiesz mi że już w lipcu czytałam o innych sposobach na zajście w ciążę i zobacz w wieku Jezusowym się udało ale co człowiek się nacierpial nasluchal głupich tekstów , a teraz kochana też są głupie teksty ale leje na to mocno ...
AGA 30, Shagga_80, Beata, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:poprosze fotke
Ależ proszę
http://imageshack.us/photo/my-images/440/a8ru.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/856/5u1e.jpg/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 20:53
Blondi22, Spero, Spero, Spero, Spero, Kfjatus, Fedra, Dodi, mauysia, Rucia, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość