plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Dodi przestań lajkowac tylko w try migi proszę tu pisac co u Ciebie co bym sie nie musiała więcej za Ciebie spowiadac
Ciebie to się boję, więc powiem tylko dobranoc :*
u mnie bez zmian... jak coś się będzie działo to się pojawię
Shagguś zwyczajowo z ovu dam znać smskiem jak trza bydzie
Fedruś Ty się zawsze fajnie i dobrze za mnie wypowiesz tak więc nie mam nic przeciwko :*
Pozdrawiam Was ciule(czyt. czule)
Shagga_80, Spero, Spero, Fedra, mauysia, jeju, magdzia26, Blondi22, Beata, Strażaczka90, AGA 30, Selena, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
tak sobie mysle ze pewnie teraz jakos pojawi sie nowa fasolka
jedna fasolinka znikla z listy bo juz sie "wychodowała" to teraz juz na pewno kolej na nastepną, a moze i wiecej
Dodi, Spero, Fedra, jeju, magdzia26, Beata, Strażaczka90, Selena, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:tak sobie mysle ze pewnie teraz jakos pojawi sie nowa fasolka
jedna fasolinka znikla z listy bo juz sie "wychodowała" to teraz juz na pewno kolej na nastepną, a moze i wiecej
I nie gniewajcie się nowe Babeczki,ale baaaaaaaaaaaaaaardzo czekam na fasolkę u którejś (a najlepiej wszystkich!) "Starych" forumowiczek !Fedra, Dodi, jeju, Rucia, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Beata, Selena, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
Oj Plemniczko zebyś miała racje bo sie zastuj w interesie robi a orzywienie na forum by sie przydało
wiadomo pozytyw nastarja pozytywnie
Dodi Ty nie przesadzaj przecież ja taka straszna nie jestemwinka bym sie z Tobą napiła ale teraz nie mogę bo ta cholerna dieta ehhh chyba łagodnieje na starość
dobra Kochane moje ja sie zwija pewnie przybędę jutro i pewnie już tak madrze gadac nie będe bo madre gadanie na ten rok z mojej strony wyczerpaneplemniczka, Spero, Dodi, jeju, Rucia, magdzia26, Beata, Strażaczka90, AGA 30, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:NO MOGŁABY SIĘ NOWA FASOLKA POJAWIĆ!
I nie gniewajcie się nowe Babeczki,ale baaaaaaaaaaaaaaardzo czekam na fasolkę u którejś (a najlepiej wszystkich!) "Starych" forumowiczek !
Sagguś wiem o co chodzi i podpisuje sie pod tym ale oczywiście zycze nowym koleżanka zęby nie musiały czekać tak długo jak niektóre z Nas czekają i pewnie będą czekać...
tak więc Kobietki prosze mi tu zafasolkowywać się bo barkuje mi ostatnio bodźców dzieciowych do radości innej niz radość gubienia kilogramówShagga_80, Spero, Dodi, jeju, magdzia26, a-koczek, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Oj Plemniczko zebyś miała racje bo sie zastuj w interesie robi a orzywienie na forum by sie przydało
wiadomo pozytyw nastarja pozytywnie
Dodi Ty nie przesadzaj przecież ja taka straszna nie jestemwinka bym sie z Tobą napiła ale teraz nie mogę bo ta cholerna dieta ehhh chyba łagodnieje na starość
dobra Kochane moje ja sie zwija pewnie przybędę jutro i pewnie już tak madrze gadac nie będe bo madre gadanie na ten rok z mojej strony wyczerpane
Ja rano znów śmigam z Kubosławem na terapię do logopedy ale spać mi się nie chce jeszcze
Zresztą słyszę,że Igorosław kręci się w łóżeczku,więc już poczekam aż wstanie,po co mam się kłaść i zaraz wstawać do NiegoDodi, jeju, magdzia26, a-koczek, Beata, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:cześć laski.... wpadłam żeby powiedzieć.....
DOBRANOC!
Żbiczku jak miło ze chociaż na chwilkę do Nas zerknęłaś czy zamierzasz do Nas powrócić na dłuzej niż na krótkie
DOBRANOC ????zbikowa, Shagga_80, Dodi, magdzia26, a-koczek, Beata, Strażaczka90, AGA 30, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Gdzie będziesz szła
Ja rano znów śmigam z Kubosławem na terapię do logopedy ale spać mi się nie chce jeszcze
Zresztą słyszę,że Igorosław kręci się w łóżeczku,więc już poczekam aż wstanie,po co mam się kłaść i zaraz wstawać do Niego
jak to gdzie idę na seks z meżemShagga_80, Spero, Dodi, jeju, Rucia, magdzia26, Beata, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyOhoooo, zmuszona jestem zniknąć i ja
Pan Igor wzywa.
Buziaki dziewczynki...tymi co uciekają na seks życzę nieyapomnianzch wrażeń, tymi co idą tulić się do podusi życzę kolorowych snów...a wszystkim życzę zafasolkowania/ szybkiego bezbolesnego porodu/ grzecznych dzieci*(*skreślić niepotrzebne )
Spero, Dodi, jeju, Rucia, magdzia26, a-koczek, Beata, Strażaczka90, AGA 30, Fedra, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ohoooo, zmuszona jestem zniknąć i ja
Pan Igor wzywa.
Buziaki dziewczynki...tymi co uciekają na seks życzę nieyapomnianzch wrażeń, tymi co idą tulić się do podusi życzę kolorowych snów...a wszystkim życzę zafasolkowania/ szybkiego bezbolesnego porodu/ grzecznych dzieci*(*skreślić niepotrzebne )
ja już skresliłam
ucaluj slodziaka Igorka :*magdzia26, Beata, Strażaczka90, Fedra, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻbiczku
jak miło Cię widzieć :*
To teraz wyczekujemy kolejnej fasolki. Chciałabym, zeby po kolei każdej z nas się udało w niedlugim czasie. Wiem, że zasługujemy na to i bdziemy dobrymi mamami.
Ja już wykąpana i oczywiście madrze, zaczęłam kuchnię sprzątać w sensie w szafkach i w ogóle, ale się opamiętałam, że nie będę się trzaskać o tej porze.. Cóż ja poradzę, że nocne zwierzę jestemmój mózg nie umie inaczej. próbowałam nawet go przestawić ale się nie da. jak się po południu nie drzemnę to i tak nic a nic nie zrobię, a po drzemce energia +1000 ehhh.
To dobranoc laseczki. udanego sexu. też może mojego zmolestuje, bo trzeba się zmęczyć jakoś
Dodi, jeju, magdzia26, a-koczek, Strażaczka90, Beata, AGA 30, Fedra, Selena, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:A ja roczka dziś od 15 uczę muzyki czyli ja mam pilota i musi słuchać czy mu vel jej psuje czy nie
W pierwszej ciąży Leosiowi puszczałam jeden utwór Mozarta (teraz nie pamiętam tytułu) i po narodzinach jak Leo płakał, to puszczaliśmy ten kawałek - uspokajał się. Przydatne to było szczególnie w samochodzie.
W drugiej ciaży niestety tego nie dopilnowałam, a przydałoby się.jeju, magdzia26, a-koczek, Dodi, Blondi22, Strażaczka90, Beata, AGA 30, Fedra, Selena, Spero, Spero, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Ależ proszę
http://imageshack.us/photo/my-images/440/a8ru.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/856/5u1e.jpg/jeju, Rucia, magdzia26, a-koczek, Dodi, Beata, AGA 30, Fedra, Spero, Spero lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, że wg to że mniej teraz wszystkie tu piszemy nie oznacza, że forum zamiera. Ja tam sądzę, że przetrwa jeszcze dłuuugo, tylko że aktualnie brakuje tu paru czołowych plotkar, które nabijały strony
Ja tam się troszkę cieszę, bo mam mniej do nadrabiania
Jeeeny już po pierwszej... gdzie ten czas ucieka???
Dobranoc! :*Rucia, magdzia26, a-koczek, Dodi, Beata, AGA 30, Fedra, Selena, Spero, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry....miłego ranka, popołudnia, wieczoru...dobrej nocy...gdybym się nie pojawiła...
Zasnęłam po pierwszej, wiatr wiał i w porywach pergolę mi powyginał
Jak dla mnie ciekawe zjawisko, bo wiatr tutaj, to może drugi, może rzeci raz był taki trochę silniejszy....tylko, że już po nim nic nie zostało... sorry zostało....jednorazowe torby na zakupy porozwieszane po drzewach u sąsiadki w ogrodzie
Liczyłam na dłuższe wycie, przynajmniej jeszcze dziś do południa...pranie bym wysuszyła
Czas popracować ale najpierw śniadanie
Mauysiu sałatka smaczna
Rucia, magdzia26, a-koczek, Dodi, Strażaczka90, Beata, AGA 30, Fedra, Selena, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny