plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Muzi kochana, nie odebrałam od Ciebie telefonu, bo miałam wyłączony dźwięk, a poza tym już spałam
Chwała Bogu bo jak się zorientowałam która jest godzina, to aż się zapowietrzyłam,wariatka ze mnie
No ale wieści warte były tej gafy
Strażaczka90, Rucia lubią tę wiadomość
-
Hej kochane dziewczeta widze ze wczoraj wieczorem torszke sie ruszyło.
Shagus hUmorek tez chyba dopisywał
Ami gratulacje i niech Jas zdrowo i grzecznie sie chowa. No to Rucia obie na piedestale stoimy i mam nadzieje ze wskoczymy razem naostatnie miejsca tylkoz e w tabelkach wyzejmagdzia26, Strażaczka90, Rucia, AGA 30, plemniczka, Fedra, Selena, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Hey lasencje ja od dziś na L4 bo juz mi za ciężko i lekarz też prosił o zwolnienie tempa .....
Tak zetknąłem na naszą tabelkę i jak Ruci Leos sie ujawni na naszym świecie to na razie faceci górą w tabelce. .Strażaczka90, magdzia26, Rucia, Dodi, AGA 30, Fedra, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Hello .Ami urodziła przez cesarke mały Jaś 54 cm i ważył 3750 więcej napisze teraz odpoczywa .....Gratuluję rodzicom !!!!
jaś witamy na naszym świecieStrażaczka90, Dodi, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Mam dość, kapituluję...
Parówka w szufladzie, kanapka w szafce, śmieci, za łóżkiem kable i inne cuda...
Brak zeszytu z historii a rodzeństwa mój D. nie ma....prośbą rozmowami nic nie wskórałam, zmienił pokój dwa dni temu i też już bałagan i chomikowanie, nie potrafi wynieść naczyń do kuchni...ręce mi opadły, nerwy puściły, przeklinałam i wrzeszczałam na niego. Nie ma na Niego sposobu
Jestem już w rozpaczy!
Chyba potrzebuję psychologa.
Nie nadaję się najwyraźniej na matkę.
A młodemu od kilku miesięcy jest wszystko jedno.
Ma w dupie moje uczucia, ma gdzieś to, że jestem roztrzęsiona.
Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry :*
Koczku tak czytałam o tych ogórkach i rybach już z uśmiechem na ustach i z nadzieją.. ale patrzę na Twój wykres i smutek :* ja się chyba wypisuje z tego starania nie ogarniam tego, a raczej ogarniam ze i tak nic z tego nie będzie więc po co myśleć…..hmmm szkoda tylko że właśnie parę dni temu wykupiłam abonament na cały rok….ale może właśnie przez ten rok mi się odmieni..
Koczku wyobrażam sobie że taka reakcja męża mogła cię zaboleć ale pomyśl optymistycznie może właśnie szykuje się jakiś przełom może dojrzał do tego
Kfjatku, ,
Sperus co do pytania o zależnośc serduszek i temperatur to chyba nie ma nic takiego
Aguś ależ cuda tworzysz śliczne
Kajuś ja tam pragnę się zarazić ale jak widać nic nie działa, nawet chyba oleję dzisiejszy monitoring, fajowy pomysł z ukulturalnianiem Roczka :*
Muśka mam nadzieję ze głowa cała, ja tez mam smętny okres
Blodni miło że zapytałaś a wiec co u mnie, jestem już drugi cykl na clo, pęcherzyki rosną olbrzymie i szybko, w pierwszym cyklu pękł w tym nie wiem bo już nie mam siły i chyba dziś nie pójdę na wizytę olewam to, skoro lekarz i tak powiedział że nie ma sensu dalej stymulować, kazał jechać do kliniki (bo jestem za stara i mam mało czasu)
No cóż to tyle o mnie chyba muszę zapomnieć na jakiś czas o tym całym temacie na dobre i zebrac siły od stycznia….a może brac na własną rekę dalej clo? Ale czy jest sens?
Kaju na ładnie drogo nas to będzie kosztowaćkomu się płaci i ile :* nie chcę mieć długów
Blondi22, Strażaczka90, magdzia26, Rucia, Dodi, AGA 30, Fedra, Selena, a-koczek, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beta ja już na was mam chaczyk kurna pieszo do zukago gdzie mieszkam będziecie miały czas na wasze przemyśleniami i wybije wam to z głowy zostawianie nas na dłuższy okres czasu hihi nie no ja rozumiem tydzien ale juz więcej to kara hihi
Strażaczka90, Beata, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Zdaje relacje z wczorajszego monitoringu.
Byly dwa pecherzyki - jeden niestety stanal w miejscu ale drugi jest juz mega duzy 24mm wiec lada moment moze peknac. Endometrium idealne a pecherzyk ladny okraglutki.Gin kazal brac sie ostro do roboty- co tez czynimy !!! w piatek kolejna wizyta i zobaczymy czy pekloby oby!!! Marze o tym by Swiety Mikolaj przyniosl mi w prezencie mala zielona kropeczke
milego i slonecznego dnia dziewuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 09:14
Kaja, jeju, Strażaczka90, Beata, magdzia26, Rucia, Dodi, AGA 30, plemniczka, Fedra, Selena, a-koczek, Muska, kiti, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Hello .Ami urodziła przez cesarke mały Jaś 54 cm i ważył 3750 więcej napisze teraz odpoczywa .....Gratuluję rodzicom !!!!
jaś witamy na naszym świecie
super Ami gratuluję i zdrówka Waszej trójce :*magdzia26, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dzień dobry
Troszkę nadrabiania miałam
Ami gratulacje ! dużo zdrówka dla Was
U mnie urwanie głowy w pracy....
Dzisiaj idę na wizytę do ginka. Ostatecznie nie biorę tych anty. Ciekawe co gin na to... wczoraj zrobiłam aferę w domu bo nie mogłam znaleźć wyników... M szuka ja szukam panika na całego u mnie.. I co się okazuje że wyniki elegancko i spokojnie czekają na półce obok drzwi gotowe do wyjścia. Ahh
No to tyle u mnie
Trzymam kciuki za wszystkie starające się aby szybko się wypchały, zafasalkowane o szybki i łatwy poród, a za odpoczywające i relaksujące się o nowe siły i wolę walki
Miłego dniaStrażaczka90, Beata, magdzia26, Rucia, Dodi, Fedra, Selena, a-koczek, Spero, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kaja wrote:Pismak wpadaj częściej bo inaczej czeka cię piesza pielgrzymka na wieś do mnie sesesesesese
Grozisz czy obiecujesz
Bo jak się stawię pod drzwiami to nie będzie "yyy wiesz ja tak tylko żartowałam"
Wiesz ja w tych pieszych pielgrzymkach to całkiem dobra jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 09:21
Beata, magdzia26, Dodi, Kaja, Fedra, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)