plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismaczku zazdroszczę tej siatki
ja tez chcę trochę ruchu!
aha czyli jesteś już po no to super czekamy razem, no skoro po ovulce to pęcherzyków już nie ma
swoja droga mi nigdy nie mierzył endo..magdzia26, Pismak, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kopciuszki witaj kochana
no teraz to juŻ do weekendu musisz wytrzymac ale ogromnie współczuję puchnięcia, pobaraszkujesz w sobotę, pomyjes zpodłogi i potem będzie już tylko lepiej :*
p.s. ja miałam odwrotnie w ciązy prawie wcale nie puchłam a po porodzie kapcie nie chciały mi wejśc na nogiOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ehh wszystki poszłyście na kawę?????
to ja lecę kto jeszcze nie zrobił to zapraszam do mnieFedra, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruciu
jutro 38 tydzień
Jutro będzie duża zmiana!
Co do tego co u mnie się dzieje, to nie chcę tu pisać ale sytuacja jest tak okropna i tak dramatyczna w przebiegu,( nie dotyczy mnie i moich chłopców), że od rana siedzę w dokumentach i je porządkuję, by nie myśleć....
Z pozytywów, to wielka radość, bo badając szyjkę wyciągnęłam bardzo ciągliwy śluz...jest to dla mnie fantastyczna wiadomość, o więcej nie proszę...w tym cyklu jest to dla mnie wielką nagrodą.
Rutosławo dziękuję za troskę kochana
Każdej z Was dziękuję za to, że odnosicie się do moich nieoptymistycznych postów.
Liczę, że za chwilę się to zmieni.
AGA 30, Fedra, magdzia26, Rucia, Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
Jestem zakochana w mojej szyjce....mam coraz więcej śluzu....jaram sie conajmniej tak jakbym była w ciąży
Wybaczycie mi?
Od lat nie miałam śluzu rozciągliwego...to co miałam, to nie wiem co to było...kocham swojego gluta!!!!!!!!!!!
KOCHAM WAS!
ps: swoją droga jak taka drobnostka poprawia nastrój
AGA 30, Fedra, magdzia26, Spero, Beata, Kfjatus, mauysia, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
Beatko fantastycznie, że pękł Twój grubasek....
Aga jak mogłaś mnie nie poznać, co?
Wiem, wiem...wyglądam jak wielka diwa operowa
Chyba z dumą zacznę nocić swoje kg i wyć arie pod prysznicem
Idę, bo z radości wyskoczę ze skóry
AGA 30, Fedra, magdzia26, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja. Zwleklam sie w koncu z łóżka z bolącym łepkiem
U mnie całą noc padal deszcz, jest ciemno i wilgotno. Ruciu czy widząc to za oknem nie zamarzylas chociaz przez chwile by zamiast deszczu byl maly mrozik i snieg?bo ja bardzo!!
Beatko cudowna wiadomosc ze kolosik-pecherzyk pekl! trzymam kciuki by cos z niego sie urodzilo.
Aga jak dla mnie tez masz talent, naucz sie jeszcze szydelkowac i sprzedawaj swoje wyroby. Bede pierwszą klientką
Muzi ciesze sie ze sluzik rozciagliwy wylapalas! to pewnie zasluga w duzej mierze tego siemieniaAGA 30, Fedra, magdzia26, Rucia, Shagga_80, Beata, Selena, Kfjatus, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
ach i ja tez bylam wczoraj u lekarza. Moja niunia ma podobno duzo włosów.
Wazy ok.1550 gr i lekarz oszacowal wage wyjsciową jej na 3-3,5 kg.
Poza tym wygląda jak pyzaznaczy takie pulchniutkie ma policzki, tak sie zastanawiam czy tak bedzie wyglądala po porodzie? czy to USG 3d jest wstanie tak dokladnie pokazac jak dziecko bedzie wyglądalo?
Lekarz kazal troszke sie pooszczedzac by szybciej nie urodzic, po 1 stycznia powiedzial ze moze wychodzic kiedy jej sie chce.
MI tez brakuje dziewczyn...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 10:30
Kaja, AGA 30, Fedra, magdzia26, Rucia, Shagga_80, Pismak, Beata, Selena, a-koczek, kiti, Kfjatus, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość