plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:hmm faktycznie mi tez stanął w miejscu suwaczek...
Ciekawe jak wyniki Fedry...
Ale mnie glowa boli chyba wpadne do Beci na kawe
ZAPRASZAM KOCHANA :*plemniczka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
plemniczka wrote:ach i ja tez bylam wczoraj u lekarza. Moja niunia ma podobno duzo włosów.
Wazy ok.1550 gr i lekarz oszacowal wage wyjsciową jej na 3-3,5 kg.
ALE SUPER NIUS a Ty widziałaś te włoski na usg?
niech rośnie malutka zdrowoOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyFredzia - mam nadzieję, że lekarz uspokoi twoje obawy i okaże się, że z takimi wynikami da się zajsć w ciąże. Również podczytałam trochę w necie i widzę, ze kobitki faszerują się prochami, ale daje to jakiś efekt. Więc idź sobie popłacz, a my oczywiście czekamy na dalesze informacje.
Plemniś - pewnie twoje kręcone włosy mają taką moc że twoja gwiazda również takie będzie miałaMój Paweł ma kręcone włosy, może nie aż tak jak ty, ale też bym bardzo chciała żeby Leoś był takim małym kędziorem
Sylwia - czytałam, że kotka wróciłaA nie mówiłam? Jak kocha to wróci
Beata, magdzia26, Fedra, sylwia1985, Selena, Shagga_80, a-koczek, AGA 30, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
QUOTE=plemniczka]kochana ja mam włosy naturalnie kręcone, wiec moze bedzie tez miala?
[/QUOTE]
heheh fajnie by było taki mały kędziorja też jestem kudłaczem jak wiecie i byłam pewna że urodzę odrazu kudłacza heheh ale była łysiutka na poczatku jak miała ok 3 lat to miała kędziory a teraz już sie prostują, (tylko od spodu kilka loków) ale wiem że włosy u dziecka mogą sie zmieniać wiec wierzę jeszcze że bedzie miała po mnie :p
Fedruniu kochana nie smuc się tak i nie opowiadaj głupot o wieszaniu!!
Ja niestety nie znam się na tych wynikach i kompletnie nie wiem o czym to swiadczy, poczekaj kochana do wizyty mam nadzieję że wszystko da się wytłumaczyć ewentualnie naprawić, nie wierzę/nie dopuszczam takiej myśli z emoże być tak źle że już się nic nie da zrobić, wierzę że w tym Macierzyństwie znajdzie się ktoś kompetentny kto Ci wreszcie pomoże i da trochę szczęścia na jakie zasługujesz z całą pewności
magdzia26, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Fedra wrote:moze się ciagnąć miesiacami i może się w takim obrocie sprawy okazać ze i tak jest za późno bo moja rezerwa jajnikowa była niska już 2 lata temu a teraz nawet niechce myśleć jaki będzie wynik...
kochana ja nie wiem jakim cudem bo tez wydawało mi sie że rezerwa spada z dnia na dzień, ale znam przypadek Celia (wiem że znasz) miała AMH rok temu 1.7 a teraz zbadała i wyszedł wynik 3.46 więc to znacza poprawa może popytaj jej o szczegółyShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
A mój kocur jajcarz siedzi w domu na dupie i tyje jest taki gruby ze ledwo sie w swoich drzwiach miesci które brat mu zrobil musi czekać az ktos mu otworzy hihi ale jak zacznie na laski chodzic to bedzie wyglądał jak 7 nieszczęść i tylko skóra i kosci hihi
Rucia, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:kochana ja nie wiem jakim cudem bo tez wydawało mi sie że rezerwa spada z dnia na dzień, ale znam przypadek Celia (wiem że znasz) miała AMH rok temu 1.7 a teraz zbadała i wyszedł wynik 3.46 więc to znacza poprawa może popytaj jej o szczegóły
już o tym pisałam kiedyś więc i tu napiszę...
rezerwa jajnikowa się nie powiększa ona z czasem maleje wyczerpuje się...
z Kliniki wiem ze w lipcu producent zmienił odczynnik (jest jeden odczynnik w całej Polsce) i wychodzą zawyzone wyniki, z tego co rozmawiam z lekarzem z Kliniki wyniki uzyskane po 2013 roku mniej więcej trzeba dzielić na 2...
u mnie rezerwa w 2011 wynosiła 1,55 i jak to lekarz ujął rezerwe mam na poziomie kobiety 40 letniej, jeśli jajeczkuje się co miesiac a na to wychodzi ze ja mam cykle wszystkie owulacyjne rezerwa potrafi szybko lecieć w dół...
a i z rezerwą jajeczek się rodzimy jaką Nas obdaży Matka antura w łonie mamy taką będziemy miały, nie jest to proces odwracalny czyli nie ma możliwości podwyzszenia wyniku...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mój odebrał wyniki w ANA2 jest napisane "na komórkach HEp-2 obraz świecenia ziarnisty" co po odszyfrowaniu moze znaczyć ze moze to być:
-toczeń rumieniowy układowy
-mieszana choroba tkanki łacznej
-zespół suchości
-toczeń noworodków
czyli nadal wiem ze nic nie wiem...
nic dzwonie dl LM i umawiam sie do lekarza...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedruś strasznie mi smutno z powodu Twojego smutku
ale nie czytaj nic dopóki nie pójdziesz do lekarza sama wiesz ile razy niepotrzebnie każda z nas wynajdowała przenajróżniejsze schorzenia które potem okazywały sie niczym nie groźnym więc cierpliwości kochana :*Oliwka 2006
-
ja już uciekam buziaki
idę się dzis zrelaksować, oczyścić buziaczka i masaż główki :p
miłego wieczoru do jutra :*
Fedruś trzymaj sięFedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Hej
witam wszystkie
u mnie dziś piękne słoneczko
aż mam wene do pracy
wiem ze dużo nie moge..ale co nie co ogarnełam dzisiaj
a teraz obiadek sie robi
dzisiaj gołabki
Ruciu ja używam emulsji na rozstepy z babydream...miała taki dobre opinie..ale chyba na mnie nie działa....teraz z tej samej serii kupiłam olejekmam nadzieje że juz nic wiecej mi nie wyskoczy
a co do suwaczków to mój działa bez zarzutu
Pismaczku to udanej gry w siatkeja tam ją wole ogladać w tv
u mnie zawsze numerem jeden była piłka nożna
Beti to origami fajna sprawa :)ale strasznie pracochłonna...bo trzeba mnóstwo karteczek powycinać i poskładać żeby takie cudo byłodawno nic z m nie robiliśmy i pewnie teraz bysmy nie wiedzieli co i jak
Kopciuszku :)nie fajnie że tak puchnieszmoja szwagierka tez tak spuchła pod koniec ciąży....dlatego ja wcześniej do szpitala wzieli...i miała wywoływany poród.
Jejusuper ze jest sluz ładny
oby cosik z tego było
trzymam kciuki
Plemniczko super ze z małą wszystko okteraz to juz szybko pójdzie
i juz bedzie z Wami
tak samo jak nasz Kacperek
Aha i ja też zdecydowanie wole śnieg i mały mrozik niż taka pluche:/ ?U mnie na szczęście w nocy padało..a teraz jest pięknie
Fedranie bardzo wiem co Ci napisać..kompletnie nie znam sie na takich badaniach
moze nie bedzie tak źle
mam nadzieje ze lekarze beda wiedziec jaka teraz isć drogą zeby wszystko sie ułozyło:) nie smuć się kochana
ja dalej wierze w to że i u Ciebie i u wszystkich dziewczyn będzie dobrze
wszystkie tu doczekamy pięknych i zdrowych bobasaków
No ja ide zobaczyć jak tam moje gołabki sie majamiłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 13:59
Fedra, magdzia26, Shagga_80, a-koczek, plemniczka, mauysia, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:hmm Feduś ale to nie powinni informować pacjentów o takim stanie?
po co dają złudne nadzieje ż etak sie cudownie poprawiło..
nie wszyscy lekarze o tym wiedzą w Klinice w której się o tym dowiedziałam lekarze po prostu zauważyli ze pacjętki nagle dziwnie maja większą rezerwe niż miały i zaczeli drażyć temat i wyszło co wyszło...
jak sama nazwa mówi jest to rezerwa jajnikowa a rezerwy maja to do siebie ze się kurczą a nie powiększajaStrażaczka90, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Fedruś strasznie mi smutno z powodu Twojego smutku
ale nie czytaj nic dopóki nie pójdziesz do lekarza sama wiesz ile razy niepotrzebnie każda z nas wynajdowała przenajróżniejsze schorzenia które potem okazywały sie niczym nie groźnym więc cierpliwości kochana :*
no ja się podparłam publikacjami naukowymi nie forami...
no nic jutro mam lekarza to moze się czegoś więcej dowiem...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej dziewczyny
Ja właśnie obiad skończyłam gotować i lecę na zajęcia z angielskiego, od stycznia planuje mieć już piękny certyfikat państwowy
Jutro moja pierwsza wizyta u nowego gina., z polecenia znajomych idę do faceta i trochę się obawiam, bo zwykle wybierałam zawsze kobietyShagga_80, Dodi lubią tę wiadomość