plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:Wosebko kochana super duży chłopak Ci rośnie, a Ty kochana nie panikuj wszystko będzie dobrze, najważniejsze że znasz winowajcę i wiecsz czego sie wystrzegać (swoją drogą ja nie miałam pojęcia że takie rzeczy podnoszą znacznie cukier)
jestem pewna że przy rozsadnym przestrzegniu diety wszystko będzie ok
Aguś dzieki kochana hmmm pomarzyć dobra rzecz ale tak czy siak wyluzowałam, traz poczekam jeszcze pare dni i się zobaczy co z tego sie wyklujejuz mi nie duzo zostało wiec jakoś wytrzymam na tej diecie
byle tylko z małym wszystko ok było
A wogóle to wiecie że moja waga od ponad miesiąca stoi w miejscu....niewiem czy sie zepsuła czy cofakt jem teraz mniej...ale nie tyle żebym nic nie urosła...aż gina pytałam o to dziś..i niby tak może być...najważniejsze ze dziecko rośnie i ma sie dobrze
Strażaczka90, Shagga_80, Beata, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Weszłam na chwilkę zobaczyć co tam naskrobałyście i co widzę ovu nie dodało mojego posta odnośnie wizyty u ginkawrrrr
Więc jeszcze raz
U ginka ok wszystko się ładnie zregenerowało nawet ginek się zdziwił troszkę bo mam endo 14 mm. To chyba dobrze nie ? poza tym zlecił mi hormony i powiedział że dopiero jak tam nic nie wyjdzie to zleci mi inne badania ewentualnie.
Aga śliczna bombka
Becia no widzisz dobrze że poszłaś do ginka jednka
Selenko cieszę się że z Wami wszystko dobrzeco do produktów mącznych to już nie dużo Ci zostało więc dasz radę
trzymam kciuki żeby ten cukier już nie szalał i żebyś nie musiała znowu w szpitalu leżeć.
A teraz dobranoc moje drogieAGA 30, Kaja, Selena, Fedra, Strażaczka90, Shagga_80, magdzia26, Rucia, Beata, a-koczek, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kaja wrote:Selena aga skromna ale my wiemy swoje że ma fach w ręku
ja tam nigdy nie byłam dobra w takich rzeczach...Raz z pomocą m łabędzia zrobiłam z origami
dlatego Age podziwiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 21:39
AGA 30, Strażaczka90, Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny