plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co taka moja dywagacja..mogę zawrócić jeszcze swoja osobą
?
bo tak wg moich wyliczeń pęcherzyk dziś powinien miec już około 30mm bo raczej nie pękł tempka o tym nie swiadczy....
ale przeciez to olbrzym który wogóle miałby szane sie zagnieżdzic w endo? czy jego wielkośc nie ma znaczenia?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beatko 30 mm pecherzyk graffa to juz bardzo duzy pecherzyk i jezeli by mial peknac to juz, lada moment... bo za chwilke bedzie przerosniety... a moze dzisiaj albo jutro bedzie owulka? sprawdz na monitoringu czy pekl... jesli nie to czesto przy clo podaje sie pregnyl na pekniecie pecherzyka... moze to by bylo rozwiązanie u Ciebie?
Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny w tamtym cyklu w 13 dniu miałam 27.3 mm w 16 już go nie było i pytałam lekarza czy jest taka opcja że on się wchłoonął zamiast pęknąć powiedział że spokojnie napewno pękł, bo wchłaniac to musiałby sie powoli..
Unilke no własnie w tamtym cyklu nie było wielkiego bobasa hehhe wiec już nie wierzę...
Plemniczko no wiem że to juz kolos ale z tego co się orientuję to wszystkie po clo są sporo większe niz normalnie... ale czy takie coś wogóle ma sznse?
i może własnie dlatego lekarze podają na pękniecie żeby pel wcześniej a nie urośł do gigantycznych rozmiarów? ale on nie chce mi tego podac tylko wysyła do kliniki bo mówi że ładnie pęka...
no nic w takim razie pójdę ten ostatni raz aby sie przekonać co dziś powie...
a macie jakies doświadczenia z tym jak to wyglada jak sie wchłania? ile czasu to trwa? lekarz powinien widziec różnice prawda?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Niestety moje wyniki będą dopiero około 20 przynajmniej o tej mam dzwonić...
Beatko niechce straszyć ale muszę to powiedzieć ze pęcherzyk jest za duży i jeśli nie pęknie moze się z tego zrobić torbiel więc tym bardziej olej dentyste idź do gina...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:no to mnie wystraszyłaś ..... a dupek nie zapobiega własnie torbielom?
tego to ja nie wiem...
ja bym ogólnie skonsultowała to twoje rośnięcie pęcherzyków czy maja rosnać aż tak duze moze powinny rosnać tradycyjnie do około 24 a potem powinnaś dostać zastrzyk na pęknięcie tak jak mówi Plemniczka...
zresztą lekarz powinien wiedzieć czy pękła i czy była owulka jak dobrze pamiętam to świdczy o tym ciałko żółte i coś tam jeszcze...
moze jednak warto udac się do Kliniki to normalni lekarze ale znający sie na swojej dziedzinie, moze nie warto męczyć sie z lekarzem który sam przyznał ze się na tym nie zna...Beata, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ok zapytam o to dziś czy to normalne że rosną tak wielkie tym bardziej ża ja biore tylko 1/2 tabletki wiec to nie wina za dużej dawki...
wieć ok decyzja taka dziś ide sprawdzić czy aby napewno pekł i dopytac wszystkiego a potem odpoczynek i od stycznia na spokojnie do kliniki
dzięki Wam
do jutra :*Fedra, Kaja, Pismak, plemniczka, Shagga_80, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Fedra wrote:Muska życze by w tych zawirowaniach negatywnych przyplątało sie coś pozytywnego np zaskoczenie w postaci II kresek, bo wiesz jak to jest kiedy jest wszystko dobrze i uwazasz ze teraz jest najlepszy czas na dziecko Ono jakby miało focha i chowa się po kątach, ale jak zaczyna sie coś rypać a to w pracy a to w domu i nagle myślenie przekierowane jest na inne tory wtedy to dziecko twierdzi koniec focha trzeba zrobić Mamie psikusa i schować się w jej brzuchu na 9 miesiecy
i tego Ci włąśnie zyczę
Na dodatke mi wczoraj suszarka z sufitu na głowę spadła jak pranie wieszałamDostałam w łepetyne na opamiętanie chyba. Chyba mam guza... Poza tym to jeszcze kabina prysznicowa nam się popsuła...
Maaaaasakra jakaś. Co się dzieje...
Blee
Idę znowu tłumaczyć. Musze dzisiaj skończyć. Chyba za dużo wzięłam.Kaja lubi tę wiadomość
-
o ja... Już o suszarce wczoraj pisałam. Chyba za mocno w czerep dostałam.
Aga, gratuluję artystycznych zdolności! A jak Twoje pazurki się mają? Jaki kolor teraz? Ja musiałam swoje obciąć do zera, więc marzę o takich jak Twoje zielone.
Na pocieszenie dzisiaj do fryzjera sobie poszłam. Obcięłam połowę owłosienia głowy, mocno wycieniowałam i dodałam asymetryczną grzywkęSzał pał.
Chłopaki w pracy jutro zjadą, zwłaszcza że mnie dzisiaj życie przytłoczyło i wzięłam na żądanie... przyznaję się bez bicia.
Raaany, ale mi się tłumaczyć nie chce.Fedra, magdzia26, AGA 30, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska tu nie ma za co dziękować ciocia Fedra dobrze prawi jej trzeba posłuchać ja dzieki niej przestałam głupio myśleć i efekt jest piękny takiego Efektu pieknego Tobie oraz każdej życzę nawet tym , które już przestaly wierzyć ze sie uda ....Cuda są i zdarzają sie w czasie gdy nawet tego sie nie spodziewacie ! Alleluja moja płyta.
Muska, Fedra, magdzia26, Beata, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
Muska nie będzie to chyba nietakt jeśli poprosze o foteczkę Twojej nowej fryzurki
i tak Kochana o suszarce już pisałas chyba faktycznie dostałaś za bardzo po głowieale moze to wszystko na dobre Ci wyjdzie
Muska, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
A propo muzyki.
Wiecie co teraz jest na czasie, podbija neta i ostatnio w radio nawet słyszałam?!
http://www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE
Pierwszy raz jak mi znajomi puścili to padłam ze śmiechu, ale jak to słyszą wszędzie to nawet jakoś rytmicznie jest i niestety włazi do głowy i przypomina się w najmniej odpowiednich momentach
To tak dla Was na uśmiech wieczorny
ps.
Teraz już zaczynam robotę...Fedra, AGA 30, Spero, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Muska ale glowy nie robiłaś. ? Guza nie ma?
Jednak 2 duże ręczniki i 3 t-shirty lecące spod sufitu z 2 metrów nieźle przywalają
Jakby na Was leciało - to uciekajcie -
Fedra wrote:Muska nie będzie to chyba nietakt jeśli poprosze o foteczkę Twojej nowej fryzurki
i tak Kochana o suszarce już pisałas chyba faktycznie dostałaś za bardzo po głowieale moze to wszystko na dobre Ci wyjdzie
Może w najbliższych dniach fotkę jakąś trafię, albo ktoś mi cyknie na jakimś wyjściu to załaduję
Oki, naprawdę się wyłączam teraz, bo nie wyrobię i dzień wolny na marne pójdzie... Jak skończę szczęśliwie za 3 godz. to się odezwę.
Papaty!Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:A propo muzyki.
Wiecie co teraz jest na czasie, podbija neta i ostatnio w radio nawet słyszałam?!
http://www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE
Pierwszy raz jak mi znajomi puścili to padłam ze śmiechu, ale jak to słyszą wszędzie to nawet jakoś rytmicznie jest i niestety włazi do głowy i przypomina się w najmniej odpowiednich momentach
To tak dla Was na uśmiech wieczorny
ps.
Teraz już zaczynam robotę...
piosenka jest rewelacyjna jak ja słucham od razu mi lepiej
Beata, Muska lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
a Donatan fajny fajny-lubie go bardzo za perwersje hihihihihi
Kiedys ogladalam wszystkie jego teledyski na youtube i sa kosmiczne no i .... hmmmmmm sexiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 17:42
Fedra, Beata lubią tę wiadomość