X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co taka moja dywagacja..mogę zawrócić jeszcze swoja osobą :P ?
    bo tak wg moich wyliczeń pęcherzyk dziś powinien miec już około 30mm bo raczej nie pękł tempka o tym nie swiadczy.... :(
    ale przeciez to olbrzym który wogóle miałby szane sie zagnieżdzic w endo? czy jego wielkośc nie ma znaczenia?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata: mógł się niestety po prostu wchłonąć, zamiast pęknięcia.
    Albo jest wielki i będzie z niego wielgachny, cudny bobas :D

Beata, magdzia26, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

48f411ed51.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko 30 mm pecherzyk graffa to juz bardzo duzy pecherzyk i jezeli by mial peknac to juz, lada moment... bo za chwilke bedzie przerosniety... a moze dzisiaj albo jutro bedzie owulka? sprawdz na monitoringu czy pekl... jesli nie to czesto przy clo podaje sie pregnyl na pekniecie pecherzyka... moze to by bylo rozwiązanie u Ciebie?

Beata, Gunia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny w tamtym cyklu w 13 dniu miałam 27.3 mm w 16 już go nie było i pytałam lekarza czy jest taka opcja że on się wchłoonął zamiast pęknąć powiedział że spokojnie napewno pękł, bo wchłaniac to musiałby sie powoli..

Unilke no własnie w tamtym cyklu nie było wielkiego bobasa hehhe wiec już nie wierzę...

Plemniczko no wiem że to juz kolos ale z tego co się orientuję to wszystkie po clo są sporo większe niz normalnie... ale czy takie coś wogóle ma sznse?
    i może własnie dlatego lekarze podają na pękniecie żeby pel wcześniej a nie urośł do gigantycznych rozmiarów? ale on nie chce mi tego podac tylko wysyła do kliniki bo mówi że ładnie pęka...
    no nic w takim razie pójdę ten ostatni raz aby sie przekonać co dziś powie...
    a macie jakies doświadczenia z tym jak to wyglada jak sie wchłania? ile czasu to trwa? lekarz powinien widziec różnice prawda?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety moje wyniki będą dopiero około 20 przynajmniej o tej mam dzwonić...

Beatko niechce straszyć ale muszę to powiedzieć ze pęcherzyk jest za duży i jeśli nie pęknie moze się z tego zrobić torbiel więc tym bardziej olej dentyste idź do gina...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to mnie wystraszyłaś ..... a dupek nie zapobiega własnie torbielom?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    no to mnie wystraszyłaś ..... a dupek nie zapobiega własnie torbielom?

tego to ja nie wiem...
    ja bym ogólnie skonsultowała to twoje rośnięcie pęcherzyków czy maja rosnać aż tak duze moze powinny rosnać tradycyjnie do około 24 a potem powinnaś dostać zastrzyk na pęknięcie tak jak mówi Plemniczka...

zresztą lekarz powinien wiedzieć czy pękła i czy była owulka jak dobrze pamiętam to świdczy o tym ciałko żółte i coś tam jeszcze...

moze jednak warto udac się do Kliniki to normalni lekarze ale znający sie na swojej dziedzinie, moze nie warto męczyć sie z lekarzem który sam przyznał ze się na tym nie zna...

Beata, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok zapytam o to dziś czy to normalne że rosną tak wielkie tym bardziej ża ja biore tylko 1/2 tabletki wiec to nie wina za dużej dawki...

wieć ok decyzja taka dziś ide sprawdzić czy aby napewno pekł i dopytac wszystkiego a potem odpoczynek i od stycznia na spokojnie do kliniki
    dzięki Wam <3

do jutra :*

Fedra, Kaja, Pismak, plemniczka, Shagga_80, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unikle moje pęcherzyki byly rozsiane dużo ale ani jeden nie był dominujący ! Ale clo po dawce podwodnej się udało. ...

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Muska życze by w tych zawirowaniach negatywnych przyplątało sie coś pozytywnego np zaskoczenie w postaci II kresek, bo wiesz jak to jest kiedy jest wszystko dobrze i uwazasz ze teraz jest najlepszy czas na dziecko Ono jakby miało focha i chowa się po kątach, ale jak zaczyna sie coś rypać a to w pracy a to w domu i nagle myślenie przekierowane jest na inne tory wtedy to dziecko twierdzi koniec focha trzeba zrobić Mamie psikusa i schować się w jej brzuchu na 9 miesiecy ;)

i tego Ci włąśnie zyczę :D <3
    Dzięki Fedruś i Kaja!
    Na dodatke mi wczoraj suszarka z sufitu na głowę spadła jak pranie wieszałam :/ Dostałam w łepetyne na opamiętanie chyba. Chyba mam guza... Poza tym to jeszcze kabina prysznicowa nam się popsuła...
    Maaaaasakra jakaś. Co się dzieje...
    Blee
    Idę znowu tłumaczyć. Musze dzisiaj skończyć. Chyba za dużo wzięłam.

Kaja lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ja... Już o suszarce wczoraj pisałam. Chyba za mocno w czerep dostałam.
    Aga, gratuluję artystycznych zdolności! A jak Twoje pazurki się mają? Jaki kolor teraz? Ja musiałam swoje obciąć do zera, więc marzę o takich jak Twoje zielone.
    Na pocieszenie dzisiaj do fryzjera sobie poszłam. Obcięłam połowę owłosienia głowy, mocno wycieniowałam i dodałam asymetryczną grzywkę :D Szał pał.
    Chłopaki w pracy jutro zjadą, zwłaszcza że mnie dzisiaj życie przytłoczyło i wzięłam na żądanie... przyznaję się bez bicia.

Raaany, ale mi się tłumaczyć nie chce.

Fedra, magdzia26, AGA 30, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska tu nie ma za co dziękować ciocia Fedra dobrze prawi jej trzeba posłuchać ja dzieki niej przestałam głupio myśleć i efekt jest piękny takiego Efektu pieknego Tobie oraz każdej życzę nawet tym , które już przestaly wierzyć ze sie uda ....Cuda są i zdarzają sie w czasie gdy nawet tego sie nie spodziewacie ! Alleluja moja płyta.

Muska, Fedra, magdzia26, Beata, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska nie będzie to chyba nietakt jeśli poprosze o foteczkę Twojej nowej fryzurki :D

i tak Kochana o suszarce już pisałas chyba faktycznie dostałaś za bardzo po głowie ;) ale moze to wszystko na dobre Ci wyjdzie :D

Muska, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska ale glowy nie robiłaś. ? Guza nie ma?

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo muzyki.
    Wiecie co teraz jest na czasie, podbija neta i ostatnio w radio nawet słyszałam?!

http://www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE

Pierwszy raz jak mi znajomi puścili to padłam ze śmiechu, ale jak to słyszą wszędzie to nawet jakoś rytmicznie jest i niestety włazi do głowy i przypomina się w najmniej odpowiednich momentach ;)

To tak dla Was na uśmiech wieczorny ;)

ps.
    Teraz już zaczynam robotę...

Fedra, AGA 30, Spero, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Muska ale glowy nie robiłaś. ? Guza nie ma?
    Nie rozbiłam, Zbiłam tylko. Boli jak dotykam, ale jest ok. Od głowy się odbiło, druga strona suszary na prawej ręce wylądowała. Tez bolało :(
    Jednak 2 duże ręczniki i 3 t-shirty lecące spod sufitu z 2 metrów nieźle przywalają :P
    Jakby na Was leciało - to uciekajcie ;)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Muska nie będzie to chyba nietakt jeśli poprosze o foteczkę Twojej nowej fryzurki :D

i tak Kochana o suszarce już pisałas chyba faktycznie dostałaś za bardzo po głowie ;) ale moze to wszystko na dobre Ci wyjdzie :D
    A gdzie tam. Pobiegłam robić zdjęcie komórą, ale coś mi nie idzie. Nie potrafię tak odwrotnie telefonem trafić na swoją gębę w obiektywie. Musisz poczekac na tą kawę u Agafii chyba.
    Może w najbliższych dniach fotkę jakąś trafię, albo ktoś mi cyknie na jakimś wyjściu to załaduję :)
    Oki, naprawdę się wyłączam teraz, bo nie wyrobię i dzień wolny na marne pójdzie... Jak skończę szczęśliwie za 3 godz. to się odezwę.
    Papaty!

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobity, czemu mam tak bezsensowną wyższa temperaturę w FL skoro jajeczkowania nie było? Myślałam że jak nie ma, to temp. tez sobie skacze i wcale nie jest wysoko?
    oki, oki, ide już pracować.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    A propo muzyki.
    Wiecie co teraz jest na czasie, podbija neta i ostatnio w radio nawet słyszałam?!

http://www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE

Pierwszy raz jak mi znajomi puścili to padłam ze śmiechu, ale jak to słyszą wszędzie to nawet jakoś rytmicznie jest i niestety włazi do głowy i przypomina się w najmniej odpowiednich momentach ;)

To tak dla Was na uśmiech wieczorny ;)

ps.
    Teraz już zaczynam robotę...

piosenka jest rewelacyjna jak ja słucham od razu mi lepiej :)

Beata, Muska lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Donatan fajny fajny-lubie go bardzo za perwersje hihihihihi
    Kiedys ogladalam wszystkie jego teledyski na youtube i sa kosmiczne no i .... hmmmmmm sexi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 17:42

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 4586 4587 4588 4589 4590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ