X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kotek sie znalazl ... YUPI szczesliwa jestem bo tak sie martwilam ... YUPI

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 17:44

magdzia26, Fedra, AGA 30, Rucia, Spero, Spero, Selena, Beata, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ciekawa jestem jak sytuacja u Kopciuszka bo wiem, że miała w planach przyatakować męża :P

Ruciuś ja dzis biorę ostatni czopek na stan zapalny :(, jutro wizyta u ginki o 18.30 , a na wieczór jutrzejszy a raczej noc planuję wykorzystać męża :). Zobaczymy - moze cos z tego będzie :). A w czwartek od rana jak nic nie bedzie sie dziac to wezmę sie za robienie porządków. Tak miałam w pierwszej ciaży-seksik rano, potem sprzątanie domku bo to byla sobota, przebrałam posciel,myłam podłogi na kolanach, a ok. 18 wody mi odeszły :).
    Taki mam plan, a co z tego wyjdzie to Bozia tylko wie :)

Fedra, Rucia, Beata, Shagga_80, magdzia26, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek dobry plan :)

kopciuszek126, Fedra, Shagga_80, magdzia26, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i mogę sie przywitać wreszcie :) Dobry wieczór wszystkim!!!

Beatko czekam na relacje z wizyty-obawiam sie tego co Fedruś piszę,że moze z takiego kolosa zrobić się torbiel-czego Ci nie życzę!!!

Sylwia-fajnie,ze kocurek sie znalazł :)

Fedrus-to pozostaje czekać do jutra na wyniki...a juz mialam nadzieję,ze dziś będzie coś wiadomo.

Jeju- to taki trudny wiek Twojego syna, a w tym na pewno nie ma żadnej Twojej winy!!! ty jesteś super mamą :). A po drugie to jest tylko facet...a faceci to są różni....mało, który dba o porządek! Znam dziewczynę,która to samo robiła- bułki, kanapki, kiełbasę - wszystko szło z łożko... a matka jak sprzątała znalazła kupę zapleśniałego jedzenia :( bleeee

Pismaczku- a co u Ciebie? Czekam na jakieś wieści :)

Muska-współczuję potłuczonej głowy :( i wytrwałości w tłumaczeniu :)

A ja dzis cały dzień nie miałam dostępu do neta, bo do południa byłam z m. w mieście- bylismy Go zapisać do neurologa i na rtg kręgosłupa, bo od tygodnia ma bóle głowy a w niedziele ten ból miał podobno okropny i szczęscie,ze nie stracił przy nim przytomności-tak wczoraj lekarka mu powiedziała. Temp 35,9 st, ciśnienie 90/60 i do tego ten okropny ból. Podobno to od zatok-ale czy ja wiem???Martwie sie ja i widzę,ze i on się martwi-ma smutek w oczach :(. Twierdzi,że to on powinien teraz obok mnie chodzić i mnie obsługiwać, a nie ja Jego...
    potem były zakupy i dokupilismy resztę paneli do naszego domku :).A jak wrócilismy to jakieś jedzonko i przyjechala do mnie koleżanka z córcia :)

Teraz dopiero zasiadłam do lapka.
    To chyba tyle-buziaki dla was :)

Fedra, Spero, Selena, Beata, Shagga_80, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdole wykończe się sorry za słownictwo ale poprostu nie wyrabiam wiem ze wyniki już sa zrobione od rana na koncie diagnostyki mam taką informacje ale nie mam ich wpisanych bo idą one dla Kliniki a w Klinice nadal ich nie ma mam czekać do rana...

chyba się dzisiaj upije z tego wsyztskiego...

idę Laski bede jutro jak nie osiwieje i nie zejde na zawał do jutra...

dobrej nocki...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 2h u do domu z pracy:) i do Mezusia:)

Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczorku wam życze :-)
    Podczytałam was ale nie weszło mi nic do głowy normalnie jedynie że Fredzia na wyniki czeka :/
    Brak mi koncentracji dziś :/

Obejrzę jak nasi dostają baty dziś znowu poslucham jak Wafel się na nich denerwuje i pójdę spać :-)

Bombke swoja podarowałam dziś teściowej :-)
    A na maila mi odpisali żebym im linka wyslała o które wstążki mi chodzi dokładnie więc jutro będzie odpowiedz pewnie :-)

A co do piosenki to oststniu znajomi mi włączyli ten hit ale jakoś nie przypadł mi za bardzo muszę go na spokojnego przesłuchać :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 20:15

Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem czy seriala ogladacie ?

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra to czekanie na wyniki wpienia wiem wiem doprowadza do bialej gorączki

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Beata Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane jest tu ktoś jeszcze?
    Fedruś nie dostała wyników jeszcze?

a wiec byłam na monitoringu i wyobrażcie sobie że pęcherzyka już nie ma o.O
    jaki z tego morał? taki że po wykresie niczego nie mogę wnioskować, bo o ile w zeszłym cyklu tempka rosła dużo przed ovulką czyli program wyznaczył mi znacznie wcześniej co mogło mnie zmylić :P to teraz jestem juz po ovu a tempka licha jak nie wiem co...

co o tym myślec nie wiem...w kazdym razie dobrze że już po stresie, czekam na @

gin powiedział że przemyslał mój przypadek i postanowił postymulować mnie jeszcze do końca roku ten jeden cykl, za wizytę znów nic nie wziął i z tego jestem happy :)

AGA 30, Fedra, Shagga_80, magdzia26, Rucia, a-koczek, kiti, mauysia, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wróciłam właśnie z usg :) Z ?Kacperkiem wszystko ok :) wszystkie pomiary prawidłowe :) wazy juz 1550 g :) i jeśli dotrwamy do 40 tc to będzie ok 3,5-4 kg miał :) szyjka też ok:) 40 mm ma :) polip mały zdaniem gina :) czyżby sie zmniejszał....no i jest duża szansa na poród sn :) no chyba że coś w trakcie wyniknie....ale jeszcze mamy sprawdzić tego polipa bliżej terminu..szczerze to ja panikara jestem i znając moje szczęście to napewno będą jakieś komplikacje :( no trudno jakoś będe musieć to przetrwać :)dla Kacperka :)Ano i teraz cos co mi sie nie podoba :( mam problem z cukrem po obiadach..zawsze jest za wysoki :(no i mam wyeliminować z diety wszystko co jest z mąki pszennej...bo ewidentnie to jest winowajca...a jeśli to nie pomoże to do szpitala na kilka dni znowu na ten profil glukozy...dlatego od dziś zero makaronów,białego pieczywa,naleśników i wszystkiego co z mąką związane..byle tylko uniknąć szpitala :) a tak miałam ochote na pierogi..no trudno...na święta troche zgrzesze ;)

AGA 30, Beata, Fedra, Shagga_80, magdzia26, Rucia, sylwia1985, kiti, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu moze jutro tempka skoczy :) najważniejsze że pęcherzyk pękł :) trzymam kciuki za ten cykl :)
    No a teraz lece sie myć :) w tv nudy..a mój m oglada kolejna kompromitacje Polskiej reprezentacji :/

Beata, Fedra, Shagga_80, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Kobity, czemu mam tak bezsensowną wyższa temperaturę w FL skoro jajeczkowania nie było? Myślałam że jak nie ma, to temp. tez sobie skacze i wcale nie jest wysoko?
    oki, oki, ide już pracować.
    spojrzałam na Twój wykres i tak sobie myślę a może na chwile się uspiły i zaczeły dopiero teraz rosnąć myśle że taka opcja tez jest do rozpatrzenia..bredzę? hmmm no ja po moich wykresach już nic nie wiem u mnie dzieją sie cuda to może u Ciebie też :P

Muska lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    piosenka jest rewelacyjna jak ja słucham od razu mi lepiej :)
    tak tak mi tez sie spodobała jak puścili mi teledysk w sobotę na urodzinach
    bo słowianki fajne są :)

Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku mam nadzieję że sobotnie plany w całości zrealizujesz :*
    i szybko szczęsliwie urodzisz

Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti no to widzisz wykresy swoim programem żyją a nasze ciała i lekarze swoim programem :-)
    Ale jak pęcherzyka nie było więc dobry znak bo ovu była i może ta @ się już nie pojawić u ciebie :-)
    Oby oby kochana ;-)

Beata, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku przepraszam teraz doczytałam co się dzieje z Twoim M
    ale mam nadzieję że to nic poważnego, teraz takie pogody, mnie niestety na okrągło niemalże boli głowa ciągle mam migreny i przez ostatni tydzień tez prawie codziennie bolała głowa do tego 2 razy wymioty i tez mierzyłam ciśnienie i bardzo niziutkie a puls oczywiście standardowo wysoki, ale nieraz konsultowałam to z lekarzami i mówili taka pani uroda, miałam robioną tomografię bo tez obawiałam sie najgorszego,
    i teraz tak sobie myślę bo napisałaś że ma tez niską temperaturę to może i moja z tego samego powodu nie rośnie?? tak sie pocieszam :)

Zdrówka dla męża

Fedra, Strażaczka90, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko kochana super duży chłopak Ci rośnie, a Ty kochana nie panikuj wszystko będzie dobrze, najważniejsze że znasz winowajcę i wiecsz czego sie wystrzegać (swoją drogą ja nie miałam pojęcia że takie rzeczy podnoszą znacznie cukier)
    jestem pewna że przy rozsadnym przestrzegniu diety wszystko będzie ok

Aguś dzieki kochana hmmm pomarzyć dobra rzecz ale tak czy siak wyluzowałam, traz poczekam jeszcze pare dni i się zobaczy co z tego sie wykluje :)

AGA 30, Selena, Fedra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra powiedziałam co wiedzialam , dziewczyny zamilkłyście coś ja ciągnę posty wiec chyba pora na mnie,
    lecę pod prysznic i pod kołderkę czekac na męża :P

dobranoc wszystkim <3

AGA 30, Selena, Fedra, magdzia26, Rucia, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc <3

2 godziny rozmowy z chrzestną, która jest psychologiem z zawodu...zadzwoniła i jakoś tak mi lepiej :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 21:23

AGA 30, Kaja, Fedra, Shagga_80, magdzia26, Rucia, Beata lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
‹‹ 4587 4588 4589 4590 4591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ