plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Ciekawa jestem jak sytuacja u Kopciuszka bo wiem, że miała w planach przyatakować męża
Ruciuś ja dzis biorę ostatni czopek na stan zapalny, jutro wizyta u ginki o 18.30 , a na wieczór jutrzejszy a raczej noc planuję wykorzystać męża
. Zobaczymy - moze cos z tego będzie
. A w czwartek od rana jak nic nie bedzie sie dziac to wezmę sie za robienie porządków. Tak miałam w pierwszej ciaży-seksik rano, potem sprzątanie domku bo to byla sobota, przebrałam posciel,myłam podłogi na kolanach, a ok. 18 wody mi odeszły
.
Taki mam plan, a co z tego wyjdzie to Bozia tylko wieFedra, Rucia, Beata, Shagga_80, magdzia26, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
no i mogę sie przywitać wreszcie
Dobry wieczór wszystkim!!!
Beatko czekam na relacje z wizyty-obawiam sie tego co Fedruś piszę,że moze z takiego kolosa zrobić się torbiel-czego Ci nie życzę!!!
Sylwia-fajnie,ze kocurek sie znalazł
Fedrus-to pozostaje czekać do jutra na wyniki...a juz mialam nadzieję,ze dziś będzie coś wiadomo.
Jeju- to taki trudny wiek Twojego syna, a w tym na pewno nie ma żadnej Twojej winy!!! ty jesteś super mamą. A po drugie to jest tylko facet...a faceci to są różni....mało, który dba o porządek! Znam dziewczynę,która to samo robiła- bułki, kanapki, kiełbasę - wszystko szło z łożko... a matka jak sprzątała znalazła kupę zapleśniałego jedzenia
bleeee
Pismaczku- a co u Ciebie? Czekam na jakieś wieści
Muska-współczuję potłuczonej głowyi wytrwałości w tłumaczeniu
A ja dzis cały dzień nie miałam dostępu do neta, bo do południa byłam z m. w mieście- bylismy Go zapisać do neurologa i na rtg kręgosłupa, bo od tygodnia ma bóle głowy a w niedziele ten ból miał podobno okropny i szczęscie,ze nie stracił przy nim przytomności-tak wczoraj lekarka mu powiedziała. Temp 35,9 st, ciśnienie 90/60 i do tego ten okropny ból. Podobno to od zatok-ale czy ja wiem???Martwie sie ja i widzę,ze i on się martwi-ma smutek w oczach. Twierdzi,że to on powinien teraz obok mnie chodzić i mnie obsługiwać, a nie ja Jego...
potem były zakupy i dokupilismy resztę paneli do naszego domku.A jak wrócilismy to jakieś jedzonko i przyjechala do mnie koleżanka z córcia
Teraz dopiero zasiadłam do lapka.
To chyba tyle-buziaki dla wasFedra, Spero, Selena, Beata, Shagga_80, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja pierdole wykończe się sorry za słownictwo ale poprostu nie wyrabiam wiem ze wyniki już sa zrobione od rana na koncie diagnostyki mam taką informacje ale nie mam ich wpisanych bo idą one dla Kliniki a w Klinice nadal ich nie ma mam czekać do rana...
chyba się dzisiaj upije z tego wsyztskiego...
idę Laski bede jutro jak nie osiwieje i nie zejde na zawał do jutra...
dobrej nocki...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyMiłego wieczorku wam życze
Podczytałam was ale nie weszło mi nic do głowy normalnie jedynie że Fredzia na wyniki czeka
Brak mi koncentracji dziś
Obejrzę jak nasi dostają baty dziś znowu poslucham jak Wafel się na nich denerwuje i pójdę spać
Bombke swoja podarowałam dziś teściowej
A na maila mi odpisali żebym im linka wyslała o które wstążki mi chodzi dokładnie więc jutro będzie odpowiedz pewnie
A co do piosenki to oststniu znajomi mi włączyli ten hit ale jakoś nie przypadł mi za bardzo muszę go na spokojnego przesłuchać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 20:15
Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane jest tu ktoś jeszcze?
Fedruś nie dostała wyników jeszcze?
a wiec byłam na monitoringu i wyobrażcie sobie że pęcherzyka już nie ma
jaki z tego morał? taki że po wykresie niczego nie mogę wnioskować, bo o ile w zeszłym cyklu tempka rosła dużo przed ovulką czyli program wyznaczył mi znacznie wcześniej co mogło mnie zmylićto teraz jestem juz po ovu a tempka licha jak nie wiem co...
co o tym myślec nie wiem...w kazdym razie dobrze że już po stresie, czekam na @
gin powiedział że przemyslał mój przypadek i postanowił postymulować mnie jeszcze do końca roku ten jeden cykl, za wizytę znów nic nie wziął i z tego jestem happyAGA 30, Fedra, Shagga_80, magdzia26, Rucia, a-koczek, kiti, mauysia, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Hej wróciłam właśnie z usg
Z ?Kacperkiem wszystko ok
wszystkie pomiary prawidłowe
wazy juz 1550 g
i jeśli dotrwamy do 40 tc to będzie ok 3,5-4 kg miał
szyjka też ok:) 40 mm ma
polip mały zdaniem gina
czyżby sie zmniejszał....no i jest duża szansa na poród sn
no chyba że coś w trakcie wyniknie....ale jeszcze mamy sprawdzić tego polipa bliżej terminu..szczerze to ja panikara jestem i znając moje szczęście to napewno będą jakieś komplikacje
no trudno jakoś będe musieć to przetrwać :)dla Kacperka :)Ano i teraz cos co mi sie nie podoba
mam problem z cukrem po obiadach..zawsze jest za wysoki :(no i mam wyeliminować z diety wszystko co jest z mąki pszennej...bo ewidentnie to jest winowajca...a jeśli to nie pomoże to do szpitala na kilka dni znowu na ten profil glukozy...dlatego od dziś zero makaronów,białego pieczywa,naleśników i wszystkiego co z mąką związane..byle tylko uniknąć szpitala
a tak miałam ochote na pierogi..no trudno...na święta troche zgrzesze
AGA 30, Beata, Fedra, Shagga_80, magdzia26, Rucia, sylwia1985, kiti, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Beciu moze jutro tempka skoczy
najważniejsze że pęcherzyk pękł
trzymam kciuki za ten cykl
No a teraz lece sie myćw tv nudy..a mój m oglada kolejna kompromitacje Polskiej reprezentacji
Beata, Fedra, Shagga_80, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Kobity, czemu mam tak bezsensowną wyższa temperaturę w FL skoro jajeczkowania nie było? Myślałam że jak nie ma, to temp. tez sobie skacze i wcale nie jest wysoko?
oki, oki, ide już pracować.Muska lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedra wrote:piosenka jest rewelacyjna jak ja słucham od razu mi lepiej
bo słowianki fajne sąFedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kopciuszku mam nadzieję że sobotnie plany w całości zrealizujesz :*
i szybko szczęsliwie urodziszFedra, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeti no to widzisz wykresy swoim programem żyją a nasze ciała i lekarze swoim programem
Ale jak pęcherzyka nie było więc dobry znak bo ovu była i może ta @ się już nie pojawić u ciebie
Oby oby kochanaBeata, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kopciuszku przepraszam teraz doczytałam co się dzieje z Twoim M
ale mam nadzieję że to nic poważnego, teraz takie pogody, mnie niestety na okrągło niemalże boli głowa ciągle mam migreny i przez ostatni tydzień tez prawie codziennie bolała głowa do tego 2 razy wymioty i tez mierzyłam ciśnienie i bardzo niziutkie a puls oczywiście standardowo wysoki, ale nieraz konsultowałam to z lekarzami i mówili taka pani uroda, miałam robioną tomografię bo tez obawiałam sie najgorszego,
i teraz tak sobie myślę bo napisałaś że ma tez niską temperaturę to może i moja z tego samego powodu nie rośnie?? tak sie pocieszam
Zdrówka dla mężaFedra, Strażaczka90, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Wosebko kochana super duży chłopak Ci rośnie, a Ty kochana nie panikuj wszystko będzie dobrze, najważniejsze że znasz winowajcę i wiecsz czego sie wystrzegać (swoją drogą ja nie miałam pojęcia że takie rzeczy podnoszą znacznie cukier)
jestem pewna że przy rozsadnym przestrzegniu diety wszystko będzie ok
Aguś dzieki kochana hmmm pomarzyć dobra rzecz ale tak czy siak wyluzowałam, traz poczekam jeszcze pare dni i się zobaczy co z tego sie wyklujeAGA 30, Selena, Fedra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
no dobra powiedziałam co wiedzialam , dziewczyny zamilkłyście coś ja ciągnę posty wiec chyba pora na mnie,
lecę pod prysznic i pod kołderkę czekac na męża
dobranoc wszystkimAGA 30, Selena, Fedra, magdzia26, Rucia, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006