plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
U mnie właściwe wszystko ok. Do 16 praca, potem obowiązki domowe, jakoś serial lub film i spać i tak się kręci jakoś to wszystko
W sprawach bardziej staraniowych, nie mam siły , by o tym myśleć jakoś....
Ami jeszcze raz gratuluję Jasia!
Selenko super, że z Kacperkiem wszystko dobrze
Fler nie martw się o spotkanie, z pewnością wybrniesz właściwe z tej sytuacji, a Oni jeśli się lubicie, życzą Ci jak najlepiej i będą się cieszyć, że Wam się udało, bo wiedzą jakie to wszystko trudne...
Aga piękne te Twoje cudeńkoMasz talent Dziewczyno!
Żbiczku milo Cię widzieć, szkoda, że jesteś tak rzadko...
Pismaczku masz rację z tymi badaniami, lepiej dmuchać na zimne... Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie super! :*
Muzi dużo siły życzę w walce z niechęcią syna do sprzątania... za kilka lat bałaganiarstwo pewnie samo mu przejdzie
Beatko mam nadzieję, że Wam się uda! :*
Musia tule mocno i całuję w potłuczony łepek i życzę, by życie więcej się do Ciebie uśmiechało, a nie zrzucało na głowę suszarek!:*
Kopciuszku czekamy na TymkaZdrówka dla Męża!
Fedruś
Tęsknię za Olą, Librą, Żbiczkiem, Aiską, Dodi i wieloma innym dziewczynkami.... może czas odwiedzić stare śmieci?
Dobrego Dnia Dziewczynki!Rucia, magdzia26, Kaja, Pismak, Beata, kopciuszek126, AGA 30, Fedra, Shagga_80, Selena, a-koczek, kiti, Spero, mauysia, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki
Pozdrawiam wszystki bardzo serdecznie.
Ja juz nareszcie wrocilam do pracy.Rucia, magdzia26, Kaja, Pismak, Beata, kopciuszek126, Fedra, Selena, Kfjatus, Spero, mauysia, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyHej dziewoje
Muzi - kochana co się dzieje?
Wosebko - ja na rozstępy używam najtańszego kremu rossmannowskiego Babydream. Jest rewelacyjnyKosztuje ok. 10 zł.
Aga - masz talent i już!
Mała - miło cię kochana widzieć
Pismaku, Beciu - ciesze się, ze przynosicie dobre wieści od ginów
Kfjatku - dobrze ze w tym nawale pracy masz czas by do Nas zajrzeć
Reszcie dziewoj przesyłam buziaka na ten pochmurny dzień :*magdzia26, Kaja, Pismak, Beata, kopciuszek126, AGA 30, jeju, Fedra, Shagga_80, Selena, a-koczek, Kfjatus, Spero, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
U mnie też pada deszcz i jest pochmurno
Poza tym pracy dużo ale dziś środunia i siateczka
Kfjatuścoś się mijamy Kochana ostatnio
Mam nadzieje że w pracy już wszystko dobrze i kontrole sobie poszły precz
Też tęsknię za wszystkimi odpoczywającymiale niech odpoczywają tyle ile jest im potrzebne do regeneracji sił a potem do Nas wracają
Miłego dniamagdzia26, kopciuszek126, Beata, Fedra, Shagga_80, kiti, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Muzi kochana cieszę się że już lepiej i mam nadzieję że chrzestna podpowiedziała jak zmobilizować Dominika :*
Aga podziwiam za chęci i wytrwałość w tego typu pracach
Wosebko nie przejmuj się wagą tylko się cieszprzecież skoro ograniczasz tyle rzeczy które jakby nie było na pewno są tuczące, wiec jest ok mały zdrowo rosnie i tak ma być do końca
Pismaczku to chyba super to endo a jak pęcherzyki?
Wosebko łabędzia z orgiami wow to nie lada wyczyn poważnie, zawsze podobały mi się takie cudeńka
Kfjatku kochana :* życzę Ci dużo siły nie po to by myśleć ale po to by działać
ciąg dalszy nastąpi....................kopciuszek126, magdzia26, AGA 30, Fedra, Shagga_80, Selena, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ale fopa nie przywitałam się …
Dzień dobry miłego dnia :*
Ruciu a spróbuj wgrac sobie od nowa suwaczek mi tez kiedyś stanął ale wgrałam nowy i był ok, myślę że to nie wina ovu
Mała, Sylwia, Kajuś , Pismaczku:*
Kaju smacznego
magdzia26, AGA 30, Kaja, Fedra, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:
Pismaczku to chyba super to endo a jak pęcherzyki?
Nie zapytałam
Ginek powiedział, że endo 14mm i że mam płyn w zatoce Douglasa i że to dlatego, że jest po owulce już więc nie pytałam o pęcherzyki.
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Witajcie dziewuszki
Pismaczu bardzo się cieszę, że Twój organizm już sie zregenerował i to endometrium ładne. Życzę udanej gry w siatkę
. P.S. uwielbiam grę w siatkę
Beatko- przynosisz extra wieści odnosnie pęcherzykaOby to był ten właściwy pęcherzyk
Selenko-musisz dac rade jakoś z tą dietą! A to, że nie tyjesz to tylko pozazdroscić !!!
Aga- bombeczki super. Masz talenta
!!!!
Kfjatuszku nie przemęczaj sie zbytnio Kochana!!!
A ja wam powiem, bo nie mówiłam,ze od przed weekendu bardzo puchnę.Jestem jak bomba
. I nie tylko stopy-ale one są najgorsze...nie mam praktycznie kostek. Opuchlizna nawet po nocy mi nie schodzi...Mam spuchięte całe ciało-buzię, dłonnie i całe nogi. Wieczorem wyglądam jak potwór!
no to uciekam dziewczynki bo głodna jestem...Beata, magdzia26, Pismak, AGA 30, Fedra, Shagga_80, Selena, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość