X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona a wiesz, mnie wiesiołek nie pomógł. brałam ale nie widziałam różnicy. śluz w płodne dni wodnisty i tyle. a wczoraj z ciekawości włożyłam palec i wyciąnęłam taki jak białko kurze, dosyć mocno się rozciągał. tylko domniemywam że to przez te witaminy, no chyba że organizm jakoś sam sobie to reguluje w zależności od tego co piję (czy dużo wody czy nie).

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia, z tego co czytam to wiele osób uwaza wiesiołka za "przereklamowanego" mnie akurat pomógł bo wkońcu miałam mokro.
    Sprawa ze śluzem jest jeszcze taka że on może być tylko niekoniecznie musi wydostawać sie na zewnątrz.

Ja w udanym cyklu pierwszy raz zastosowałam nawilżający żel dopochwowy z witaminami oraz przedłużający życie plemnikom.
    Męza faszerowałam witaminą C 1000, wit E(na poprawe kondycji plemników)
    oraz cynkiem i tyle
    Sama brałam zestaw witamin dla kobiet starających sie o dziecko.

Wiem że Muzarci to nie przeszkadzało bo napisała o tym. Ja pisałam w odniesienu do Fedry która poczuła sie urażona i pod kreską.
    Ja też nie przywiązuje wagi do tabelki i nie jestem jakaś mega wrazliwa ani przewrażliwiona na tym punkcie wiec ten temat odpuszczam i w sumie jak ma to tylko poprawic humor Fedrze to moge sie z niej wypisać(żeby nie było aż tak dużo zafasolkowanych) taka drobna uszczypliwosć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2012, 10:23

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczynki :) jak tam mija wam dzionek ?

gadgeta lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mona ja też jestem za nieoddzielaniem, bo widać wyraźnie, że wpis fasolinka jest...ale możesz wklejać tabelki z oddzielonymi przyszłymi mamusiami i innymi staraczkami...mi, to przeszkadzać nie będzie...gratuluję ciąży...i nie trzeba mi mówić gdzie jest moje miejsce w szeregu...na końcu z najdłuższym cyklem rzecz jasna...

Ciebie Muzarciu to w ogóle dałabym na sam początek tabelki za poczucie humoru i dystans :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Część dziewczynki :) jak tam mija wam dzionek ?

Bardzo leniwie. Jeszcze leże w łóżku.
    Ale właśnie mam zamiar wstać, zrobić sobie śniadanie i oglądać Anie z zielonego wzgórza.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc Malutka. ano jakośniedziela mija.. jak dla mnie może być. nic nie robię:) zupełnie nic, no może ćwiczę trochę. wczoraj mnie tak wzięło i dziś też:) odrobina ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodziła.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też jeszcze nie wstałam :) no ale trzeba powoli się zbierać bo dziś do pracy znowu muszę iść.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno ie zaszkodzi ci zosiu :) ja też ćwiczyłam wcześniej wytrzymałam miesiąc a potem dałam sobie spokój. Leń mnie wtedy dopadł hehe :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też z tym moim zapałem to mam śmiesznie.. zobaczymy ile wytrwam:) ale też nie liczyłabym na cuda.. he he

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może bardziej się zmobilizujesz niż ja :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja się znam i wiem ile wytrwam.. chociaż gdybym miała mega motywację to bym spokojnie wytrzymała sporo czasu. pamiętam że jak sobie osiągnę jakiś cel to do niego dążę. 2 lata temu byłam na diecie 100kalorii przez przwie 3 miesiące. do tego jakieś ćwiczenia lekkie bo przy ujemnym bilansie kalorycznym nie powinno się przeforsować. no i waga była jak chciałam. niestety wpojone złe nawyki żywieniowe są dla mnie chyba ważniejsze.. chipsy, frytki..

w ramach pocieszenia powiem że życie ma się jedno i należy wszystkiego spróbować:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem tego zdania. Ale ostatnio mam wszystko gdzieś i wszystko mnie drażni. Chyba ten lek źle na mnie działa.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że tempka spada..
    Malutka żadnej dziewczynie tu tak nie kibicuję jak tobie i Wosebie.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki zosiu ja tobie tez bardzo kibicuje żeby Ci się udało. Najgorsze jest w tym że ten cykl też jest nie udany :( jest mi troszkę smutno bo wiem co jutro będzie. No cóż obiecałam sobie że nie będę się załamywać. Boję się tego że nie będę miała mojej małej iskierki, że znów czeka nas rok niepowodzenia.

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia, masz nerwicę?? Jaki rodzaj dokładnie? Witaj w klubie...

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala rozumiem a raczej staram się zrozumieć twój żal, niemoc.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żal i niemoc jest najgorsza staram się ją zwalczać. Więc postanowiłam w następnym cyklu cyklu nie będę mierzyć temp daje sobie spokój. Postaram sobie odpuścić jeszcze bardziej. Może mi się uda.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jest w tym jakiś cel. nie będziesz się dodatkowo stresować kiedy ta owu ma być, czy była i co z serduszkowaniem.
    ja teraz też miałam tak zrobić, ale że to 1 cały cykl jak biorę magnez (w tamtym zaczęłam po okresie) to chciałam zobaczyć jak onwpłynął na mój organizm. jak się teraz nie uda a jakoś przeczuwam że nie, to następny cykl też bez mierzenia będe miała.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja i tak wiem kiedy mam owulacje a następny cykl tez mam z CLO więc bee wiedziała kiedy co i jak, ale postaram się mieć dystans do tego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2012, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do Aga84aa...uogólnioną raczej...czyli wsjo i nic a wachlarz objawów taaaaaaaki...o...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2012, 11:34

‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ