plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zosia, a w jaki sposób magnez wpływa na cykl??
Mala, zrób tak, jak mówisz, olej mierzenie temperatury i czekanie w nerwach na owulację. Każdy lekarz powie, że najtrudniej zajść w ciążę, jak tylko o tym się myśli. Uważam, że obecność tutaj na tym portalu należy traktować jako ciekawostkę, jako możliwość pogadania ze świetnymi dziewczynami, które odczuwają to samo co my. OVUFRIEND nie może być wyrocznią. Dziewczyny, jestem pewna, że uda nam się wszystkim - tylko nie myślmy o tej ciąży 24h/dobę, bo ześwirujemy. Mam znajomych, którzy mieli 5 razy in vitro. Każda próba nieudana. W końcu pogodzili się z tym, że nie będą mieć swoich dzieci i nagle naturalnie poczęli dziecko. WSZYSTKO jest możliwe. Jestem tego pewna, że i na nas przyjdzie czas. Głowa i uszy do góry:** -
cześć dziewczęta
ja też już miałam nie mierzyć temperatury ale chciałam sprawdzić jak mój organizm będzie się zachowywał po luteince
a tu myk mój m zrobił mi niespodziankę w weekend i znów będę się zastanawiać czy coś zdziałał
ale w następnym cyklu też już nie będę mierzyć i sprawdzać a może na święta będzie mały prezent
Mala ja też bardzo Ci kibicuje ... -
agga magnez w połączeniu z wit b6 reguluje fazę lutealną, jak jest krótka to ją wydłuża, zapobiega skurczom macicy które czasem mogą doprowadzić do poronienia, reguluje gospodarkę hormonalną. uspokaja (jak któraś ma za wysoką prolaktynę to też może regulować).
-
zosia pokaż twoje dzieło - tort dla córy
-
łał świetny
zosia powiem Ci że masz talent kobito
to ja zamawiam następny tort
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:kiti- a moze z tej niespodziewanej wizyty meza jednak cos wyjdzie?
takie niespodzianki najlepsze ponoc... z zaskoczenia...
libra i muzarcia-super zdjecie i avatar
zobaczymy ale ja się tam raczej nie nastawiamcieszę się z tej niespodzianki i to już dużo
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybellus- dzieki za gratulacje...
to chyba tez Twoja woda zadzialala tu troche
bo sie codzien smarowalam...
moze to troche glupie ale jednak troche w to wierze...
muzarciu- dobrze ze do nas wrocilas
she- Ciebie tez super znow poczytacfajnie ze z dzidzia wszystko ok
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
dziewczyny a bolały was kiedyś piersi podczas dotyku (takie jakby nabrzmiałe) tak w połowie cyklu??? bo ja mam tak pierwszy raz ( zazwyczaj tuż przed miesiączka takie bywały) i to trochu dziwne...