plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:naprawdę byście potrafiły zrobić takie torty. a nawet lepsze:)
witaj Gadgetko, jak samopoczucie?
buzka zosienko
juz nie badz taka skromnisia... tort na 6+
samopoczucie dzisiaj naprawde dobre- troche mnie mdli ale przynajmniej nie wymiotowalam
troche mnie przeziebienie bierze ale lyknelam paracetamol bo cosik tempka rosla, wypilam wapno z vit c i possalam tantum verde. na katar zrobilam inhalacje z soli fizjologicznej- mysle ze chyba te wszystkie rzeczy moglam brac co...? no i pije duzo wody z cytryna i miodem i leze w lozku.
dzisiaj nocka ale mam nadzieje ze mocniej sie nie rozkreci...
jutro rano powiem oddzialowej... jej mina- bezcenna... hehezosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do tabelki to mi tez obojetne jak bedzie wygladac... byle wszystkie byly zadowolone...
dobrze by tylko bylo znalezc ta w ktorej klamusia sie wpisala z nowym cyklem. bo na razie widze ze jeszcze widnieje z terminem @ na 18. 11 a wiem ze juz sie przepisywala nizej. inne dziewczynki tez moglyby zaktualizowac terminy jesli to nie problem oczywiscie -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:a czemu? czyźby oddziałowa nie była zadowolona z takiego obiegu sprawy?
myślę że to co napisałaś spokojnie możesz brać.
mysle ze w ostatecznosci bedzie zadowolona ale problem jest w tym miesiacu taki ze ona wlasnie uklada grafik na grudzien a mamy braki personelu... i wiesz jak ja jej jeszcze wyskocze jutro ze w piatek mam gina i pewnie bedzie zwolnienie i wypadne z grudnia to ona chyba padnie trupem na miejscu...
dziewczyny z pracy kazaly mi zdjecie zrobic hihi
zal mi jej ale nie bede sie narazac-na moim oddziale mnostwo chorobsk- zap pluc oskrzeli kratani i w dodatku jeszcze ostatnio przyplataly sie rotawirusy... wole nie ryzykowac. gdybym moze pracowala np w biurze to moglabym sie pokusic... ale szpital odpada... -
gadgeta pewnie że nie ma co siebie narażać i dzieciątka
odpoczywajcie spokojnie i cieplutko w domu
w końcu się wam to należy ...
gadgeta lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki.
Bal byl udany, moja siostra w roli wodzireja sie jak zwykle super sprawdzila, tylko mnie strasznie brzuch bolal i jajnik prawey takze, akurat kiedy bylo najwiecej fajnych zabaw, i troche mnie mdlilo nie wiem z czego, az nawet chcialam zwymiotowac a tu nic, siostra(rzyszla pielegniarka) mowila ze te bole brzucha to mga byc skutki uboczne lekow, bo boli mnie do piatku tak brzuch, wiec jusialam odtsawic magnez i potas bo one sa zrace dla brzucha zostalam tylko przy kwasie foliowym i provagu ale i tak sie calkiem dobrze wybawilismy, wstalam niedawno, amam podala nam pysznew sniadanko do lozka jakie to mile -
Zosia super torts
Gadgeta zgadzam sie ze nei moesz sie teraz narazac no i jeszcze raz wielkie i glosne GRATULACJE!!!
co do tabelki to mnie wygląd jest obojętny, byleby wklejac tą na której ja jestem wpisana
gadgeta, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
aha i jeszcze sobie przypomnialam co do tych temepratur i sluzu, dziewczyny sluz wodnisty wcale nie jest zly powiedzilalabym ze jest calkiem dobry, zwlaszcza jak sie ma tak strasznie mokor, ze mzna by to okreslic wodosopade, podobno takie uczucie mokrosci i sliskosci to jest objaw sluzu najlepszej plodnosc, tak nam mowil instruktor NPR metody rotzera takze na prawd enie martwicie se tym wazne ze jest przezroczysty i mokrutki wiec nie martwice sie ze to zle:)
a co do tych 3 wyzzyszych temepratur to jest tak jak mowicie, ze ta 3 wyzsza musi byc o 2 kratki wyzsza czyli 0,2 od wyznaczonej lini, ale jak ta 3 nie jest az tak wysoka to ta nastepna, 4 wystarczy ze bedzie wyzsza o 0,1
takie mam nadzieje przydatne informacje, ktore pamietam z zajec w poradni przed slubem, bo wybralam taka gdzie autetntycznie ucza porzadni instruktorzy NPR a nie babcie mowia teorie sameDora lubi tę wiadomość
-
aha no i dzis mam troche zaburzona temeraturke, bo po tym balu to 12 sie obudzialam dopiero, w domu bylam o 6 rano
takze jutro sie w sumie okaze czy faktycznie mi skoczyla, ale patrzac na sluz to chyba owulka juz byla a to by oznaczalo ze w tym cyklu mialam wyjatkow krotko dni plodne ale pracowalismy wiec mam nadzieje ze bedzie owosnie, ale nie nakrecam sie bo to wszytsko bylo z przyjemnosci a nie planowania, po porstu nam a szczegolnie mnie bardzo sie chcialo
-
w sumie to chcialabym dzidziusia bardzo ale jak tak na ans teraz patrze to te starania sprawiaja ze na nowo przezywamy nasz "miesiac miodwy" bo jaos w tej codzeinnej gonitwie czesto brakowalo sil i czasu, a teraz jakos sie namudaje znajdowac i to jest strasznie fajne
zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej, dziewczyny:)
zosia, super tort:)
muzarcia, fajnie, że wróciłaś... trzymaj się kobitko:)
plemniczka... jak czytam Twoje posty, to normalnie widzę ten błysk w Twoich oczach... trzymam kciuki...
bella, nie daj się!
gadgetko, nadal trzymam mocno kciuki... uciekaj na zwolnienie, bo teraz Ty i Twoje dzieciątko to najważniejsza sprawa:)
mała... och mała... dla Ciebie mogę zrobić tylko tyle... :*gadgeta, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry !!!
Szwendam się po forum jak diabeł po piekle i nie wiem gdzie się zaczepić .
Patrze , ze tutaj dość sympatyczne kobietki są i sobie pomyślałam . Spróbuję się zaczepić . Najwyżej mnie wywalą . Więc się skromnie pytam przyjmiecie mnie w te progi .gadgeta lubi tę wiadomość