X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czasem tak mam zaraz po owulacji albo tuż przed nią. przyczyn może być wiele.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2012, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    naprawdę byście potrafiły zrobić takie torty. a nawet lepsze:)

witaj Gadgetko, jak samopoczucie?

buzka zosienko :)
    juz nie badz taka skromnisia... tort na 6+ :)
    samopoczucie dzisiaj naprawde dobre- troche mnie mdli ale przynajmniej nie wymiotowalam :)
    troche mnie przeziebienie bierze ale lyknelam paracetamol bo cosik tempka rosla, wypilam wapno z vit c i possalam tantum verde. na katar zrobilam inhalacje z soli fizjologicznej- mysle ze chyba te wszystkie rzeczy moglam brac co...? no i pije duzo wody z cytryna i miodem i leze w lozku.
    dzisiaj nocka ale mam nadzieje ze mocniej sie nie rozkreci...
    jutro rano powiem oddzialowej... jej mina- bezcenna... hehe

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czemu? czyźby oddziałowa nie była zadowolona z takiego obiegu sprawy?

myślę że to co napisałaś spokojnie możesz brać.

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2012, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do tabelki to mi tez obojetne jak bedzie wygladac... byle wszystkie byly zadowolone...

dobrze by tylko bylo znalezc ta w ktorej klamusia sie wpisala z nowym cyklem. bo na razie widze ze jeszcze widnieje z terminem @ na 18. 11 a wiem ze juz sie przepisywala nizej. inne dziewczynki tez moglyby zaktualizowac terminy jesli to nie problem oczywiscie

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2012, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    a czemu? czyźby oddziałowa nie była zadowolona z takiego obiegu sprawy?

myślę że to co napisałaś spokojnie możesz brać.

mysle ze w ostatecznosci bedzie zadowolona ale problem jest w tym miesiacu taki ze ona wlasnie uklada grafik na grudzien a mamy braki personelu... i wiesz jak ja jej jeszcze wyskocze jutro ze w piatek mam gina i pewnie bedzie zwolnienie i wypadne z grudnia to ona chyba padnie trupem na miejscu... :(
    dziewczyny z pracy kazaly mi zdjecie zrobic hihi
    zal mi jej ale nie bede sie narazac-na moim oddziale mnostwo chorobsk- zap pluc oskrzeli kratani i w dodatku jeszcze ostatnio przyplataly sie rotawirusy... wole nie ryzykowac. gdybym moze pracowala np w biurze to moglabym sie pokusic... ale szpital odpada...

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no tak. to rozumiem czemu jej mina może nadawać się na uwiecznienie:) ale z drugiej strony to teraz twoje i twojej dzidzi zdrowie jest najważniejsze.

• kiti Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta pewnie że nie ma co siebie narażać i dzieciątka :) odpoczywajcie spokojnie i cieplutko w domu :) w końcu się wam to należy ...

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki.

Bal byl udany, moja siostra w roli wodzireja sie jak zwykle super sprawdzila, tylko mnie strasznie brzuch bolal i jajnik prawey takze, akurat kiedy bylo najwiecej fajnych zabaw, i troche mnie mdlilo nie wiem z czego, az nawet chcialam zwymiotowac a tu nic, siostra(rzyszla pielegniarka) mowila ze te bole brzucha to mga byc skutki uboczne lekow, bo boli mnie do piatku tak brzuch, wiec jusialam odtsawic magnez i potas bo one sa zrace dla brzucha zostalam tylko przy kwasie foliowym i provagu ale i tak sie calkiem dobrze wybawilismy, wstalam niedawno, amam podala nam pysznew sniadanko do lozka jakie to mile :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia super torts
    Gadgeta zgadzam sie ze nei moesz sie teraz narazac no i jeszcze raz wielkie i glosne GRATULACJE!!!

co do tabelki to mnie wygląd jest obojętny, byleby wklejac tą na której ja jestem wpisana :D

:)

gadgeta, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i jeszcze sobie przypomnialam co do tych temepratur i sluzu, dziewczyny sluz wodnisty wcale nie jest zly powiedzilalabym ze jest calkiem dobry, zwlaszcza jak sie ma tak strasznie mokor, ze mzna by to okreslic wodosopade, podobno takie uczucie mokrosci i sliskosci to jest objaw sluzu najlepszej plodnosc, tak nam mowil instruktor NPR metody rotzera takze na prawd enie martwicie se tym wazne ze jest przezroczysty i mokrutki wiec nie martwice sie ze to zle:)

a co do tych 3 wyzzyszych temepratur to jest tak jak mowicie, ze ta 3 wyzsza musi byc o 2 kratki wyzsza czyli 0,2 od wyznaczonej lini, ale jak ta 3 nie jest az tak wysoka to ta nastepna, 4 wystarczy ze bedzie wyzsza o 0,1 :)

takie mam nadzieje przydatne informacje, ktore pamietam z zajec w poradni przed slubem, bo wybralam taka gdzie autetntycznie ucza porzadni instruktorzy NPR a nie babcie mowia teorie same :)

Dora lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no i dzis mam troche zaburzona temeraturke, bo po tym balu to 12 sie obudzialam dopiero, w domu bylam o 6 rano :) takze jutro sie w sumie okaze czy faktycznie mi skoczyla, ale patrzac na sluz to chyba owulka juz byla a to by oznaczalo ze w tym cyklu mialam wyjatkow krotko dni plodne ale pracowalismy wiec mam nadzieje ze bedzie owosnie, ale nie nakrecam sie bo to wszytsko bylo z przyjemnosci a nie planowania, po porstu nam a szczegolnie mnie bardzo sie chcialo :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to chcialabym dzidziusia bardzo ale jak tak na ans teraz patrze to te starania sprawiaja ze na nowo przezywamy nasz "miesiac miodwy" bo jaos w tej codzeinnej gonitwie czesto brakowalo sil i czasu, a teraz jakos sie namudaje znajdowac i to jest strasznie fajne :)

zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2012, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, dziewczyny:)
    zosia, super tort:)
    muzarcia, fajnie, że wróciłaś... trzymaj się kobitko:)
    plemniczka... jak czytam Twoje posty, to normalnie widzę ten błysk w Twoich oczach... trzymam kciuki...
    bella, nie daj się!
    gadgetko, nadal trzymam mocno kciuki... uciekaj na zwolnienie, bo teraz Ty i Twoje dzieciątko to najważniejsza sprawa:)
    mała... och mała... dla Ciebie mogę zrobić tylko tyle... :*

gadgeta, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za pochwałę:)

teraz robię krokiety bo M wraca niedługo z pracy.
    no i przy okazji opylam mu auto:) kupcy przyjechali a męża nie ma to żonka musi świeciś oczkami:) żeby kupili tego gruchota:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2012, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tez chwilowo poza forum- produkuje golabki na obiad :)
    zoska i jak sie transakcja udala...? :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba nie. mieli dać znać jakoś niedługo. póki co cisza. no a już myślałam że mój wdzięk i powab jakoś na nich podziała:) ha ha

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2012, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnego popoludnia dziewczynki, u mnie teraz obiadek a potem jade do pracy... :(
    buziaki:*

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papa trzymaj się Gadgetko. miłej pracy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2012, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry !!!

Szwendam się po forum jak diabeł po piekle i nie wiem gdzie się zaczepić .
    Patrze , ze tutaj dość sympatyczne kobietki są i sobie pomyślałam . Spróbuję się zaczepić . Najwyżej mnie wywalą . Więc się skromnie pytam przyjmiecie mnie w te progi .

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2012, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peonia widzisz że my przyjaźnie nastawione do wszystkich jesteśmy:)
    Witaj wśród Nas

‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ