plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUff a dziękuję i chętnie coś napiszę tylko co .
Mam 33 lat , jestem spod znaku Lwa . Skromna cicha istota . O maleństwo się staramy jejku już ponad 11 lat . Na początku było PCO . potem okazało się ze jajniki moje pracują na medal tylko czegoś brak . Podejrzenia padają na Niewydolność ciałka żółtego badania w tym kierunku to FSH i LH w 3 dc . stosunek wychodzi niecałe 0,4 a powinien wynosi około 1 .
Od roku mam dobrego lekarza . Na dzień dzisiejszy w ciąże naturalną udało sie rok temu niestety się wchłonęła lub doszło do poronienia . Jestem na monitoringu . W tym cyklu sprawa wygląda tak dostała 13 dc choragon ( zamiennik pregnylu) i od razu dupka . w tym moemncie czekam .
Co do badan MM . wyniki ma dobre . Fakt mała ilość 7,5 mln . Jednak za to ma towarzystwo doborowe.Jeżeli chodzi o ruchliwość to 66 % szybki prostolinijny ,nieruchliwych ma 28 %. A budowa o prawidłowej budowie 86 % I w tym cyklu co miała badania udało się .
Jeżeli macie pytania to proszę w miarę możliwości odpowiem .
Z tym portalem jestem związana już czwarty cykl i bardzo mi się podoba -
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki czy ktoś jeszcze jest?
Natusia przepraszam jesli Cię przeoczyłam nie wiem jak to sie stało kopiowałam calą tabelkę , to prosze dopisz się bo teraz to już napewno nie znajdę i Ciebie Amizia tez!
natusia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra co do wagi to nie musisz sie przejmować to wcale nie musi być wyznacznikiem, ja zachodząc w ciąże wazyłam 48 kg /169 cm i bez problemu zaszłam odrazu, teraz gdy trochę * przytyłam to już mam problem
Także nie przejmuj sie trzymam kciukiOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:hej dziewczynki czy ktoś jeszcze jest?
Natusia przepraszam jesli Cię przeoczyłam nie wiem jak to sie stało kopiowałam calą tabelkę , to prosze dopisz się bo teraz to już napewno nie znajdę i Ciebie Amizia tez!
Beatko nie ma za coumiem sie dopisać
własnie wrocilismy na mieszkanie po baqlu rozpakowalismy sie i zamiast spac musialam zagladnac na forum co tam u was :)jutro pewnie do poludnia jeszcze bede spac, ale tez jutro okaze sie czy juz mogla nastapic owulacja, bo dziesjsza tempka byla zakłocona,a el jutro jak zmierze to cos sie wyjasni mam nadzieje
dobrej nocki dziewczyny albo dziendobry, bo pewnie przeczytacie mojego posta rano -
Czesc dziewczyny. mąż wstal do pracy o 5 i ja sie obudzilam niestety, teraz ciezko mi usnąc.
Tysiu kochana ja tez skladam najserdeczniejsze zyczonka twojej ślicznej córci! spóźnione ale z serca. Niech dalej ładnie rośnie i się rozwija.
Twój tort bardzo mi sie podoba, wygląda pysznie!
gadgetko no tak łeb w łeb bedziemy teraz szly.. ja wedlug ovu mam termin na 03.08...
kiedy wybierasz sie do lekarza? i powiedz bo nie wiem czy ty juz teraz masz wieksze piersi i bolące? bo ja troszke sie martwie ze moje wyglądają tak samo... tylko sutki przy dotyku wrazliwe...zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki:)
Fasolinki śpijcie długo i wypoczywajcie jak najwięcej - tego wam właśnie potrzeba:) dzisiaj jest mój 25 dzień cyklu, w tym tygodniu zrobię test. Ciekawe czy z krwi już by wyszedł. Jakoś tak inaczej się czuję (albo mi się wydaje).. Udanego dnia
)
zosia-ktosia lubi tę wiadomość