plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Malvinka, ja też już nie mogę się doczkac i niby jutro już mogłabym zrobić test z krwi. Ale jak teraz naczytałam sie o sytuacjach, gdzie dziewczyny robiły test wcześniej i wychodził pozytywny, a potem dostawały normalnie okres i okazywało się to poronieniem to się wystraszyłam. teoretycznie w sobotę/niedzielę mam dostać najpóźniej okres. Ale chyba spróbuję około czwartku...
-
nick nieaktualnywykres kochane mam na tablicy dla przyjaciołek udostepniony:)i własnie o niego chodzi:(temp bardzo mizerna....a to juz 5 dpo..a u mnie weekend bardzo sportowy:)z m byłam na 2-óch meczach i z kolegą ogladalismy wczoraj wyścig F1:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2012, 09:02
-
Woseba wrote:wykres kochane mam na tablicy dla przyjaciołek udostepniony:)i własnie o niego chodzi:(temp bardzo mizerna....a to juz 5 dpo..a u mnie weekend bardzo sportowy:)z m byłam na 2-óch meczach i z kolegą ogladalismy wczoraj wyścig F1:)
My też oglądaliśmy F1 - ale były emocje!Woseba lubi tę wiadomość
-
Woseba nie masz zlego tego wykresu. Owulacja bez problemu wyznaczona... zobacz na moj wykres.. pamietasz sama mi pisalas ze faktycznie cos niską mam ta temperaturę jak na "po owulacji" i ona sobie dopiero pozniej wzrosla... i mam fasolke... jak dla mnie twoj wykres jest troszke podobny do mojego na tamtym etapie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Woseba wrote:wykres kochane mam na tablicy dla przyjaciołek udostepniony:)i własnie o niego chodzi:(temp bardzo mizerna....a to juz 5 dpo..a u mnie weekend bardzo sportowy:)z m byłam na 2-óch meczach i z kolegą ogladalismy wczoraj wyścig F1:)
My też oglądaliśmy F1 - ale były emocje!
no były:)ale mysmy byli za Alonso..niestety wygrał Vettel... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:no tempka powoli rośnie. może jutro będzie duży skok?
no mam nadzieja :)najwyzszy czas:)martwie sie bo jak byłam w zeszym cyklu na monitoringu to mi gin mówił ze moze to byc przeszkada w zajsciu:(ze temp w max 3 dni powinna ładnie wzrosnąć..i do tego jakas pozostałosc po jajeczku...chyba cos jednak jest nie tak z moimi pecherzykami... -
Woseba wrote:Plemniczko jeśli owu była 14 dc :)to w bardzo dobrym zcasie było przytulanko:)2 dni przed i w dzień owu:)
jedank fertilityfriend pokazuje mi owu 16 dc..
chyba zrezygnuje z prowazdenia wykresów jednocześnie tu i tam..bo to mi tylko miesza...
Według mnie to wyznaczanie owulacji (czy to przez FF czy Ovu) mieszaChyba powinno się po prostu w pewnym przedziale (ok. tydzień, może więcej - zależy od objawów płodności) serduszkować regularnie, bo owulacji te programy i tak nam nie są w stanie wskazać...
A potem się człek tylko stresuje czy wstrzelił się tam, gdzie Ovu "pokazało owulację"
PS) Też byliśmy za Alonso... My jesteśmy hiszpanofilamiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2012, 09:20
plemniczka, Woseba lubią tę wiadomość