plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywidzisz mauysia tyle ze my nie mozemy tyle serduszkować...musimy wiedzieć dokładnie kiedy te dobre dni wtedy działać...moze wkoncu uda nam sie trafic:)
ale z FF chyba rezygnuje...niby 2 dni różnicy ale mi jeszce ani razu tak samo nie pokazały...mauysia lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Czesc dziewczyny. mąż wstal do pracy o 5 i ja sie obudzilam niestety, teraz ciezko mi usnąc.
Tysiu kochana ja tez skladam najserdeczniejsze zyczonka twojej ślicznej córci! spóźnione ale z serca. Niech dalej ładnie rośnie i się rozwija.
Twój tort bardzo mi sie podoba, wygląda pysznie!
gadgetko no tak łeb w łeb bedziemy teraz szly.. ja wedlug ovu mam termin na 03.08...
kiedy wybierasz sie do lekarza? i powiedz bo nie wiem czy ty juz teraz masz wieksze piersi i bolące? bo ja troszke sie martwie ze moje wyglądają tak samo... tylko sutki przy dotyku wrazliwe...
No to dziewczyny i ja się przyłączamJa mam wg ovu termin na 02.08.2013r. I powiem Ci pelmniczko, że ja też nie zauważyłam zmian w rozmiarze swoich piersi. Jedynie co to faktycznie sutki są wrażliwe na dotyk i po jakimś wysiłku mam wysyp żyłek na dekolcie i piersiach. Myślę, że na takie zmiany jeszcze przyjdzie czas
Dziewczyny dzisiaj po południu kolejny wynik bety. Jeszcze kilka godzin niepokoju przede mną... -
Woseba wrote:widzisz mauysia tyle ze my nie mozemy tyle serduszkować...musimy wiedzieć dokładnie kiedy te dobre dni wtedy działać...moze wkoncu uda nam sie trafic:)
ale z FF chyba rezygnuje...niby 2 dni różnicy ale mi jeszce ani razu tak samo nie pokazały...
A wosebko bywasz na monitoringu cyklu? To pewnie byłoby najskuteczniejsze i najbardziej wiarygodne. -
nick nieaktualnymauysia wrote:Woseba wrote:widzisz mauysia tyle ze my nie mozemy tyle serduszkować...musimy wiedzieć dokładnie kiedy te dobre dni wtedy działać...moze wkoncu uda nam sie trafic:)
ale z FF chyba rezygnuje...niby 2 dni różnicy ale mi jeszce ani razu tak samo nie pokazały...
A wosebko bywasz na monitoringu cyklu? To pewnie byłoby najskuteczniejsze i najbardziej wiarygodne.
no w zeszłym cyklu byłam teraz nie...w styczniu pójde to od arzu z ginem o tej mojej temp pogadam... -
W zasadzie to normalnie. Jakichś typowych objawów nie zauważam. Może nieco szybciej się męczę, wcześniej chce mi się spać, częściej korzystam z toalety i trochę zwiększył mi się apetyt, ale poza tym całkowicie normalnie... aż niepokojąco normalnie powiem szczerze...
-
Sandra w zasadzie czuje sie dokladnie jak Paulina... i tez niepokoi mnie troszke mało objawów. Najbardziej te piersi.. no ale moze przyjdzie to troszke pozniej.
No czuje ze jestem w ciazy praktycznie tylko przez pobolewanie brzucha, jajnikow co jakis czas... -
cześć dziewczynki
a mnie niestety dopadło choróbsko i leże wygrzewam się.... zerknijcie na mój wykresik mogła być owulacja 14,15 dc? bo ja już zgłupiałam ovu chciał mi zaznaczyć na 8 a to raczej za wcześnie...