plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
agga84aa wrote:Sandraa idziesz jutro na betę?
Dziewczynki (Plemniczka i Paulina), miałam napisac to samo co wyżej: jeszcze na objawy czas przyjdzie i będziecie miały ich dosyć
Nie niecoś ty:) do ginekologa ide:) sorka, ze to tak dziwnie napisalam:|
-
Dziewczynki, spokojnie! Ja ostatnio gadałam z moją mamusią, to mówiła mi, że ona w ciąży to w ogóle żadnych objawów nie miała (oprócz brzucha ofc
). Ani mdłości, ani bóle głowy, nawet jej nogi nie spuchły
Może będziecie te szczęściary, które ciążę przejdą spokojnie i w cudownym samopoczuciuCzego Wam życzę!
Paulina1986, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Aaaa... no i generalnie to urodziłyśmy się z siostrą zdrowe i duże. Każda z nas około 4.5 kg
Uprzedzam pytania - bez cukrzycy
Tak więc spokojnie, nie wyczekujcie objawów bo po coGrunt, żeby badanka wszystkie były w porządku
Paulina1986 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny oby wasze słowa okazały się prorocze (co do bezobjawowego przebiegu ciąży)
Moja mama też obie ciąże (ze mną i z siostrą) przechodziła praktycznie bezobjawowo. Także mam nadzieję, że za jej przykładem i ja tak łatwo przetrwam te 9 miesięcy
zosia-ktosia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, które biorą Euthyrox N 25:
Lekarka mi nie powiedziała jak mam to brać (albo ja mam jakieś zaniki pamięci. Dopiero jutro będę mogła się z nią skontaktować, ale z tego co tu wyczytałam to zaczyna się to brać od połowy tabletki, tak?
mam TSH 2,750 i lek ma je zbić do <2,5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2012, 10:31
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
ufff docztałam te kilka stron
Cześć dziewczyny ale się tu słonecznie zrobiło od tych fluidków
moja mama mówiła że ona to do 3 miesiaca nie wiedziała ze jest w ciaży bo miała normalnie @ jedynie smaki jej się zmieniły jak na stołówce zaczęła jeść ogórki maczane w dżemie to z nią ludzie jeść nie chcieli i koleżanka jej powiedziała ze ona chyba jest w ciąży a mama dziwnie na nią popatrzyła i powiedziała ze chyba zwariowała ale tak ją coś ruszyło że poszła do lekarza i taram jestemPaulina1986, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:ufff docztałam te kilka stron
Cześć dziewczyny ale się tu słonecznie zrobiło od tych fluidków
moja mama mówiła że ona to do 3 miesiaca nie wiedziała ze jest w ciaży bo miała normalnie @ jedynie smaki jej się zmieniły jak na stołówce zaczęła jeść ogórki maczane w dżemie to z nią ludzie jeść nie chcieli i koleżanka jej powiedziała ze ona chyba jest w ciąży a mama dziwnie na nią popatrzyła i powiedziała ze chyba zwariowała ale tak ją coś ruszyło że poszła do lekarza i taram jestem
Hej fredra:) no to niezla historia:D -
agga84aa wrote:Dziewczyny mam pytanie do was: czy temp. spada już na kilka dni przed okresem, czy dopiero jeden dzień przed? Gdzieś się naczytałam, że jeden dzień przed. natomiast z obserwacji wykresów zauważyłam, że na kilka dni przed spada już temperatura.
Kochana nie ma reguły jak zobaczysz u mnie spada na przykład w drugim dniu cyklu taki mój urok podobno17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzięki:) właśnie nie wiedziałam, czy jest to regułą czy nie. A ja mam nadzieję (i mocno tego nam życzę), że do każdej z nas przyleci jako prezent świąteczny/mikołajkowy taki malutki kaczorek jak u mnie na zdjęciu;)
Fedra, zosia-ktosia, Woseba, Beata lubią tę wiadomość