plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska ja bylam na weselu w koncowce 5 miesiaca i troche tanczylam, ale glownie patrzylam jak tanczą
wytrzymalam do konca wesela.
A gorzej teraz bedzie bo za tydzien jedziemy na wesele siostry mojego meza... to juz gorzej. Bo lekarz karze nogi zaciskac bo mala sie juz pcha na swiat, wiem wiec ze bede tylko siedziala na tym weselu, ale to siostra meza, maz jest swiadkiem wiec musimy tam byc. No chyba ze bede gorzej sie czula to najwyzej sam pojedzie.
Dla mnie najgorsza jest podroz tam bo to 300 km, niz samo bycie na weselu -
Effciu to dobrze ze na wizycie ok, trochu szkoda ze nadal nie znanej płci maluszek
Mauysiu ciągle zapominam by Cie zapytac co powiedziala behawiorystka?
moze cos cennego rowniez dla mojej sis. Jej mala po calych dniach jęczyFedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
heheh ale mnie rozbawiłyście dziewczęta
choinki jeszcze nie ma , ale dobry pomysł muszę o tym pomyśleć
m na pewno by się spodobał
Muska nie zasypiaj i zostań z nami jeszcze
magdzia26, Kaja, Fedra, Spero, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Plemniczka Uuu 300 kilosow to już odległość no powiem ci że ja bym nie ryzykowala tym bardziej że masz zciskac nogi ...ale sama decyduj ....
lekarz zezwolil, mam teraz leki na przychamowanie porodu
mam jechac na półleząco, czesto przerwy robic i nie tancowac.
Chyba zebym sie gorzej czula to wtedy nie.
Ale torbe do szpitala kazal jakby co zabrac ze sobą.kiti, Fedra, a-koczek, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Jeju wypoczywaj
plemniczka rzeczywiście to daleka podróż, więc może rzeczywiście lepiej nie ryzykować...
edit. aa skoro lekarz wydał odpowiednie dyspozycje to wiecie co robić jakby kornelka się pchała na światWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 13:55
magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:kiti przewiążesz się wstążeczką położysz pod choinką i masz prezent z głowy
musze sobie wstęge sprawić
Kaja, magdzia26, Fedra, Spero, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Jeju wypoczywaj
plemniczka rzeczywiście to daleka podróż, więc może rzeczywiście lepiej nie ryzykować...
edit. aa skoro lekarz wydał odpowiednie dyspozycje to wiecie co robić jakby kornelka się pchała na światStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Jeju oszczędzaj to serducho
Ja miałam też wysoki puls do 120 w spoczynku ale odkąd biorę leki na tarczyce jest ok
Bylam rano teściowej okna pomóc myć na widlaku do góry mnie na palecie chłopaki wozili bo okna nie otwierane
Sprzedałam znów dwie bomby i mam zamówienie kolejne więc biorę się do pracy
Miłego popoludniamagdzia26, kiti, Kaja, Fedra, Dodi, Rucia, aisa, Effcia28, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Kiti wiesz tam gdzie iskry lecą będzie pożar namiętności hihi i oby owocny dla was
heheh żebyśmy tylko nie spłonęli
m się ciągle pyta kiedy teraz będzie @ co by już jej nie było jak tylko wpadnie z rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 14:06
magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość