plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia a co to za podejrzane plamienie się dzisiaj u Ciebie wdarło? ;->
-
magdzia26 wrote:kiti zapowiedź nadchodzącej @
bo już jest za rogiem niestety
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
no ale u mnie tak jest że czasem 5 dni przed @ zaczynąją się takie brązowe plamienia miałam już tak parę razy więc niestety ja już wiem co się za tym czai
po świętach chyba przycisnę gina żeby mi na jakieś badania dał bo to chyba nie jest normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 14:14
-
magdzia26 wrote:no ale u mnie tak jest że czasem 5 dni przed @ zaczynąją się takie brązowe plamienia miałam już tak parę razy więc niestety ja już wiem co się za tym czai
a oto dowód : https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=koala82
ale oczywiście zawsze lepiej to sprawdzić ( chociaż ja miałam plamienia teraz podczas owulki i teraz też mi się pomału zaczynają ale moja @ już za rogiem :)a wszystkie badania mam ok tzn nie ma żadnych otarć, zakażeń, nadżerek, endometrium prawidłowe i progesteron też więc nie wiem skąd się to bierze ;/ )Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 14:20
magdzia26, Fedra, a-koczek, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
zresztą powiem wam dziewczynki że ja czuję że u mnie nie będzie tak prosto z fasolką
bo 5 cykl za mną i serduszka były w dzień owulacji lub dzień przed a tu dupa cały czas więc będzie to bardzo dopracowany dzidziuś
dobra wiem wiem wiem że niektóre z was dużo dłużej się starają i absolutnie nie chcę nikogo urazić z tym co napisałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 14:21
-
magdzia26 wrote:zresztą powiem wam dziewczynki że ja czuję że u mnie nie będzie tak prosto z fasolką
bo już 5 cykl za mną i serduszka były w dzień owulacji lub dzień przed a tu dupa cały czas więc będzie to bardzo dopracowany dzidziuś
dobra wiem wiem wiem że niektóre z was dużo dłużej się starają i absolutnie nie chcę nikogo urazić z tym co napisałam...magdzia26, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:My właśnie 1,5 m-ca temu potwierdziliśmy mojej koleżance że w lipcu do nich na weselicho do Krakowa pojedziemy i teraz niespodzianka...
Nie wiem czy pojedziemy, bo to 8 m-c będzie. Chyba z takim brzucholem lepiej się nie pchać na tańce hulańce, nie? Pamiętam, że któreś z Was jechały z dość pokaźnymi brzuszkami na wesela. Jak było?magdzia26, kiti lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dzień dobry
Jeju oszczędzaj to serducho
Ja miałam też wysoki puls do 120 w spoczynku ale odkąd biorę leki na tarczyce jest ok
Bylam rano teściowej okna pomóc myć na widlaku do góry mnie na palecie chłopaki wozili bo okna nie otwierane
Sprzedałam znów dwie bomby i mam zamówienie kolejne więc biorę się do pracy
Miłego popoludnia -
Kajuś tak też myślałam że sama je
a ja sobie ostatnio kupiłam herbatkę zieloną z malinka i płatkami bławatka i uwielbiam ją parzyć bo fajnie te niebieskie kwiatki wygladaja w niejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 14:51
Kaja, kiti lubią tę wiadomość