plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Buziaczki dla kazdej z was i dla wszyskich robaczkow :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Rucia, Kaja, magdzia26, Blondi22, Pismak, Strażaczka90, Dodi, Effcia28, Selena, kiti, Fedra, AGA 30, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyDzień dobry.
Mała - :*
Effcia - ale uparciuch z twojego dzieciorkaNa bank będzie to przyzwoita dziewoja
Mayus - zdrówka dla chłopaków. U Nas pewnie lada chwila będzie to samo, bo każdy zakatarzony.
Shaggi - miałam ten sam problem co ty z Kubą. Przyzwyczaiłam Kingę spać ze mną, i rezultat był taki, że gdy się przeprowadziliśmy przez rok spała przy zapalonym swietle, bo bała się zostać sama w pokoju. Dlatego mały dzidek śpi w łóżeczku
Miłego dnia dziewczynkimagdzia26, Blondi22, Strażaczka90, Dodi, Effcia28, kiti, Fedra, AGA 30, Ilona, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Cześć laski
mała czesc :-*
Muska powtórka z rozrywki z czosnkiem bo pomogło i zaczyna zchodzic z zatok i obyło sie bez apapu , a już pod ręką mialam aby na noc wziąśćmagdzia26, Strażaczka90, Dodi, Selena, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Madzia podeslij mi kawałek pizzy ehh oby do piatku tez zrobię pizze na cieniutkim ciescie ehh
PIZZA BYŁA PYSZNA
dzień dobry i miłego dniaStrażaczka90, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Więc jestem po wizycie wszystko dobrze szyjka się na szczęście dalej nie skruciła ma tyle samo co w zeszłym miesiącu jest twarda i zamknięta :)to mnie najbardziej cieszy
Moje dziecko waży już ponad 1200 gram i jest proporcjonalne do wieku ciąży. Nadal nie wiemy co ma między nóżkami bo zgrabnie miał/a je zaciśnięte.
Chce nam chyba zrobić niespodziankę w dniu urodzinPozdrawiam wszystkie serdecznie
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane:* obudzilam sie zmeczona:(jak można sie położyć wczoraj spać i obudzic sie zmęczonym:/.leze oglądam"Barwy Szczęścia" na 14mam do roboty.Nie wiem jak tam radę...miłego dnia... Wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 09:13
Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Effcia - najważniejsze że wszystko dobrzeRucia może mieć rację z tą przyzwoita dziewoją
Mała
Mayus biedne te Twoje chłopaki dużo zdrówka dla nich.
Shagguś - jak ja tęskniłam za tymi Twoimi postami
Miłego dnia Wam życzęmagdzia26, Dodi, Strażaczka90, Effcia28, Fedra, AGA 30, Ilona, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Strażaczka90 wrote:Witajcie Kochane:* obudzilam sie zmeczona:(jak można sie położyć wczoraj spać i obudzic sie zmęczonym:/.leze oglądam"Barwy Szczęścia" na 14mam do roboty.Nie wiem jak tam radę...miłego dnia... Wszystkim
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Muśka byś cos poopowiadała jako świeżo upieczona zafasolkowana
mówiliście już komuś? jak twój m oswoił się już z myślą bycia tatusiem ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 12:44
kiti, a-koczek, Kaja, Fedra, Spero, Selena, aisa lubią tę wiadomość