plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Całusy dla Pani Żbikowej co ty robisz w mroźnej Finlandii? Ach pewnie pijesz Finlandię z reniferami
Dzień dobry moje miłe no to nowy dzien mamyi oby taki fajny w wiesciach jak wczoraj
Dodi, magdzia26, Rucia, Ilona, AGA 30, Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Shaggusia ja nie mogę ten twój Kubuś to taki słodziak jest normalnie modelem może zostaća Igorek do schrupania normalnie
Sandrus ja tam bym się nie zastanawiała i od razu na twoim miejscu na zwolnienie poszła w końcu dzidzia jest najważniejsza
Strażaczko po pierwsze należy ci się karniak za to co zrobiłaśnie wolno tak no no no a po drugie nie wykręcaj się od testa dzisiaj bo jak nie zrobisz sama to ja Ci pomogę więc się lepiej zastanów
Speruś powodzenia co by wybieranie sukni poszło gładko i przyjemnie
Buziaki i miłego dnia kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 08:12
Kaja, Rucia, Dodi, Ilona, Effcia28, AGA 30, Spero, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczęta
na początku gratulacje dla Sandry. wczoraj miałam ci pogratulować ale coś nie chciała mi się odświeżyć strona ovu i w końcu wyszła lipa..
na szczęście co się odwlecze.. :)stąd moje dzisiejsze gratki :*
miłego dnia Wam życzę..
ja już mam dosyć pracy, poszłabym na kilka dni zwolnienia.. albo urlopu..Kaja, Rucia, Dodi, magdzia26, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Madziu a ty dzis bojowa wobec naszej Strażaczki hihi a ona bidna spi po nocce w pracy.
poważnie przecież ona nie powinna takich rzeczy robić bo jak ma fasolke niech zrobi tego testa i się oszczedza troszkę -
bez kitu, jestem przemęczona, nie czuję "magii świąt" nie umiem się na siłę nakręcać że będzie zaje fajnie... nie lubię przesiadywania na siłę ileś tam godzin i objadania się..
płakać mi się chce... dziewczyny jak wy się z tym wszystkim uporacie? jak dajecie radę robić te wszystkie potrawy?
mnie czasu brak... -
Madzia kuzyna zona tez pracowała w hipermarkiecie i powiem ci , ze ona to tyle testów zrobiła i każdy był negatywny , a nie poszla na betę i jak policzyla od kiedy nie ma @@@to polazla do gina a ten jej powiedział , ze ma Pani piękna 14fc ciążę hihihi i rodzi na wigilię!!!!! Więc moze Strażaczka90 tak chce hihi
A ty to swoje psm wyślij na bachamazosia-ktosia, Rucia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:bez kitu, jestem przemęczona, nie czuję "magii świąt" nie umiem się na siłę nakręcać że będzie zaje fajnie... nie lubię przesiadywania na siłę ileś tam godzin i objadania się..
płakać mi się chce... dziewczyny jak wy się z tym wszystkim uporacie? jak dajecie radę robić te wszystkie potrawy?
mnie czasu brak...
Kochana ja tam szalec nie bede wigilię z moją mama i braćmi pozniej jedziemy do teściów nastepny dzien świąt u tesciow a drugi dzien u mojej rodziny wiec jesli chodzi o pieczenie i gotowanie to nie bede szalała bo nas nie będzie , a zrobię barszcz , dwa cista , jakies rolady i dwie salatki jakie moj m lubi bo ja tam se salaty nakupuje mixsy zrobie i moge przeżyć hihi i tyle na świętazosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny:)
fajnie tu u was:)
widze że Strażaczka podbiła całe OVUFRIEND hihi każdy na nią chyba czeka:D
pozwolę sobie tu skromnie zaglądaćKaja, zosia-ktosia, Rucia, Effcia28, Dodi, magdzia26, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
no u nas też wigilia u rodziców Tomka, potem u mojej mamy..
1 dzień świąt nie wiem a drugi pewnie znów u rodziców Tomka..
ale mimo wszystko cos trzeba robic
ciasta z pewnością, sałatke warzywną też, może usmażę ryby ale nie dużo, kapustę z grochem zrobię, pierogi z kapustą i grzybami.
jednak dam radę
dzięki kajuś za radę :*Effcia28, Dodi, magdzia26, AGA 30, Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hej dziewczyny:)
fajnie tu u was:)
widze że Strażaczka podbiła całe OVUFRIEND hihi każdy na nią chyba czeka:D
pozwolę sobie tu skromnie zaglądać
witaj, zaglądaj, pisz
czuj się jak u siebie :*
Kaja, Dodi, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość