plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i sie nie podzieli sama pije schowana jak cicha myszkaRucia wrote:Całusy dla Pani Żbikowej co ty robisz w mroźnej Finlandii? Ach pewnie pijesz Finlandię z reniferami

Dzień dobry moje miłe no to nowy dzien mamy
i oby taki fajny w wiesciach jak wczoraj
Dodi, magdzia26, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Shaggusia ja nie mogę ten twój Kubuś to taki słodziak jest normalnie modelem może zostać
a Igorek do schrupania normalnie 
Sandrus ja tam bym się nie zastanawiała i od razu na twoim miejscu na zwolnienie poszła w końcu dzidzia jest najważniejsza
Strażaczko po pierwsze należy ci się karniak za to co zrobiłaś
nie wolno tak no no no a po drugie nie wykręcaj się od testa dzisiaj bo jak nie zrobisz sama to ja Ci pomogę więc się lepiej zastanów 
Speruś powodzenia co by wybieranie sukni poszło gładko i przyjemnie
Buziaki i miłego dnia kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 08:12
Kaja, nick nieaktualny, Dodi, Ilona, Effcia28, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczęta

na początku gratulacje dla Sandry. wczoraj miałam ci pogratulować ale coś nie chciała mi się odświeżyć strona ovu i w końcu wyszła lipa..
na szczęście co się odwlecze.. :)stąd moje dzisiejsze gratki :*
miłego dnia Wam życzę..
ja już mam dosyć pracy, poszłabym na kilka dni zwolnienia.. albo urlopu..
Kaja, nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
no wiesz mam PMS dodatkowo więc niech lepiej ze mną nie zadzieraKaja wrote:Madziu a ty dzis bojowa wobec naszej Strażaczki hihi a ona bidna spi po nocce w pracy.

poważnie przecież ona nie powinna takich rzeczy robić bo jak ma fasolke niech zrobi tego testa i się oszczedza troszkę -
bez kitu, jestem przemęczona, nie czuję "magii świąt" nie umiem się na siłę nakręcać że będzie zaje fajnie... nie lubię przesiadywania na siłę ileś tam godzin i objadania się..
płakać mi się chce... dziewczyny jak wy się z tym wszystkim uporacie? jak dajecie radę robić te wszystkie potrawy?
mnie czasu brak... -
Madzia kuzyna zona tez pracowała w hipermarkiecie i powiem ci , ze ona to tyle testów zrobiła i każdy był negatywny , a nie poszla na betę i jak policzyla od kiedy nie ma @@@to polazla do gina a ten jej powiedział , ze ma Pani piękna 14fc ciążę hihihi i rodzi na wigilię!!!!! Więc moze Strażaczka90 tak chce hihi
A ty to swoje psm wyślij na bachama
zosia-ktosia, nick nieaktualny, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:bez kitu, jestem przemęczona, nie czuję "magii świąt" nie umiem się na siłę nakręcać że będzie zaje fajnie... nie lubię przesiadywania na siłę ileś tam godzin i objadania się..
płakać mi się chce... dziewczyny jak wy się z tym wszystkim uporacie? jak dajecie radę robić te wszystkie potrawy?
mnie czasu brak...
Kochana ja tam szalec nie bede wigilię z moją mama i braćmi pozniej jedziemy do teściów nastepny dzien świąt u tesciow a drugi dzien u mojej rodziny wiec jesli chodzi o pieczenie i gotowanie to nie bede szalała bo nas nie będzie , a zrobię barszcz , dwa cista , jakies rolady i dwie salatki jakie moj m lubi bo ja tam se salaty nakupuje mixsy zrobie i moge przeżyć hihi i tyle na święta
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny:)
fajnie tu u was:)
widze że Strażaczka podbiła całe OVUFRIEND hihi każdy na nią chyba czeka:D
pozwolę sobie tu skromnie zaglądać
Kaja, zosia-ktosia, nick nieaktualny, Effcia28, Dodi, magdzia26, nick nieaktualny, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
no u nas też wigilia u rodziców Tomka, potem u mojej mamy..
1 dzień świąt nie wiem a drugi pewnie znów u rodziców Tomka..
ale mimo wszystko cos trzeba robic
ciasta z pewnością, sałatke warzywną też, może usmażę ryby ale nie dużo, kapustę z grochem zrobię, pierogi z kapustą i grzybami.
jednak dam radę
dzięki kajuś za radę :*
Effcia28, Dodi, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hej dziewczyny:)
fajnie tu u was:)
widze że Strażaczka podbiła całe OVUFRIEND hihi każdy na nią chyba czeka:D
pozwolę sobie tu skromnie zaglądać
witaj, zaglądaj, pisz
czuj się jak u siebie :*
Kaja, Dodi, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

[/url]