plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:hej dziewczyny:)
fajnie tu u was:)
widze że Strażaczka podbiła całe OVUFRIEND hihi każdy na nią chyba czeka:D
pozwolę sobie tu skromnie zaglądać
Spoko maleńka ona sprawdza nasze nerwy i co niektore psm sprawdza kiedy wybuchnie hihih niech Strażaczka90 wypocznie i poszaleje z testemmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tysiu
Ruciu
Ja już zaczynam czuć poddenerwowanie idącymi Świętami...cała drżę na samą myśl... ale nic...mocniejsze prochy i się da
Kocham Was!
Za długo nie mogę siedzieć przy kompie więc spadam....buzioki :-*****
Kaja, Rucia, zosia-ktosia, Dodi, magdzia26, Ilona, Spero, Pismak, AGA 30, a-koczek, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:no u nas też wigilia u rodziców Tomka, potem u mojej mamy..
1 dzień świąt nie wiem a drugi pewnie znów u rodziców Tomka..
ale mimo wszystko cos trzeba robic
ciasta z pewnością, sałatke warzywną też, może usmażę ryby ale nie dużo, kapustę z grochem zrobię, pierogi z kapustą i grzybami.
jednak dam radę
dzięki kajuś za radę :*
kochana inprowizacja w gastronomi zawsze działała jak pamietam jak pracowalam
Rucia, zosia-ktosia, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja kochane nie lubie wywalić jedzenia zawsze robie miniej i dwa dania zawsze działa bo co psa mam tym karmic ???ona ma swoją Paszę
a kot sie do niej podłączy i wojna domowa gotowa nasz jednooki gwałciciela hihi
magdzia26, Rucia lubią tę wiadomość
-
oo dzęki dziewczyny za takie entuzjastyczne powitanie:D
hihi tak tak a kto tu już czuje swoje PSM?
ale fakt, tym czekaniem można się nakręcić jakbyśmy na swoje czekały:)
powiadacie że świąt nie czujecie?
ja też. od rana do wieczora w pracy, o wolne ciężko się doprosić mimo że jeszcze 14 dni mam do wykorzystania.
nie mam kiedy choinki kupić, porządków porobić, no nic
i jeszcze robię wigilię u siebie ale na szczęście będzie bez przepychu, barszczyk z uszkami, dwa rodzaje rybki i grzaniec...może jakieś pierożki z kapustką jeszcze
nie mam zamiaru żeby się potem zmarnowało jedzenie:) ani żebyśmy wszyscy byli przejedzeni, bo mnie w święta czas wzmożonej sexualności czeka więc muszę być sprawna no i mąz też
magdzia26, Effcia28, Kaja, AGA 30, Rucia, kiti, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
witam się i ja z Wami we wtorkowy dzionek (już by mógłby być piątek)
Zosia jak miło Cię znów widzieć
ja tam mam wyj....e na potrawy świąteczne zrobię tylko sernik i pomogę trochę przy wieczerzy teściowej.Potem pierwszy dzień świat u teściowej a drugi u mamy i tyle w temacie
no i nie wiem co miałam jeszcze napisaćmagdzia26, zosia-ktosia, Spero, AGA 30, Rucia, kiti, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
EFFCIA dobrze skomentowałaś przygotowania do świąt:D zazwyczaj robie tak jak Ty:D ale trzeba czasem zabłysnąć
w tym roku na mnie kolej;)
Effcia28, zosia-ktosia, Kaja, Spero, Rucia, Fedra, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:EFFCIA dobrze skomentowałaś przygotowania do świąt:D zazwyczaj robie tak jak Ty:D ale trzeba czasem zabłysnąć
w tym roku na mnie kolej;)
magdzia26, zosia-ktosia, jeju, a-koczek, Rucia, Fedra, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość