plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia
Effcia
moje kochane 
Fajnie Was widzieć.
Szykuję się i zaglądam co jakis czas
Jest poprawa, ale wolę nie zapeszać- dobrze? Nie gadajmy o tym jeśli mogę prosić, zrozumiecie mnie na bank dziewczyny...łatwiej mi wtedy...nie myślę
Ale macie dobrze...my nie mamy do kogo pójść i olać choć troszkę przygotowań...sama będę walczyć, nie mylić z "orać jak wół"
Muszę pomyśleć co zrobić na ten czas świąteczny, bo w sumie nie mam pomysłu...ale mam bombeczkę od Agulca mojego kochanego
Wiecie jaką ona ma parę i jak mnie ściskała mocno? I dodam, że tuż po moim wyjściu z pod prysznica he he :-)Jak zwykle szałer w godzinę zero he he
magdzia26, AGA 30, Pismak, Spero, kiti, Fedra, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:magdzia
Effcia
moje kochane 
Fajnie Was widzieć.
Szykuję się i zaglądam co jakis czas
Jest poprawa, ale wolę nie zapeszać- dobrze? Nie gadajmy o tym jeśli mogę prosić, zrozumiecie mnie na bank dziewczyny...łatwiej mi wtedy...nie myślę
Ale macie dobrze...my nie mamy do kogo pójść i olać choć troszkę przygotowań...sama będę walczyć, nie mylić z "orać jak wół"
Muszę pomyśleć co zrobić na ten czas świąteczny, bo w sumie nie mam pomysłu...ale mam bombeczkę od Agulca mojego kochanego
Wiecie jaką ona ma parę i jak mnie ściskała mocno? I dodam, że tuż po moim wyjściu z pod prysznica he he :-)Jak zwykle szałer w godzinę zero he he
no to się działo dziewczynki
fajnie że sie widujecie
jeju, magdzia26, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Tysiu jak z Alunia? Lepiej? Tylko jednym słowem i mi wystarczy, bo już na wylocie jestem...ucałuj ją ode mnie dyskretnie.
Ach i wyślij mi swój adres na priva, bo hurtem mi poszły wszystkie wiadomości przypadkiem a adres tam był
Jeśli to nie problem.
magdzia26, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Tysiu jak z Alunia? Lepiej? Tylko jednym słowem i mi wystarczy, bo już na wylocie jestem...ucałuj ją ode mnie dyskretnie.
Ach i wyślij mi swój adres na priva, bo hurtem mi poszły wszystkie wiadomości przypadkiem a adres tam był
Jeśli to nie problem.
kochana a więc.. chodzę z nią do psychologa, czy wizyty pomagają, narazie nie widzę poprawy, ale nie tracę nadziei. przyzwyczaiłam się już, że mam "trudne" dziecko.
adres już za chwilkę
-
Dzień dobry

Jakie to super uczucie gdy przychodzę do pracy siadam z kawusią wchodzę na ovu i mam strony do nadrabiania
AGA dobrze że na przeglądzie wszystko wyszło ok
I zazdroszczę Wam spotkania
Sandruś teraz musisz uważać na siebie Kochana
Spero trzymam kciuki za wybór sukni
Koniecznie się pochwal jak wrócisz 
Muzi
Jak zobaczyłam nowy avatarek to myślałam że jest nowa świeżynka a to Ty 
Robotka witam Ciebie świeżynko
Effcia odpoczywaj Kochana
Co do Świąt to my z M też jedziemy do rodzinki. Wigilia u mnie a pierwszy dzień u Niego
także ja tylko piekę a potem już w domu zajmuję się doraźną pomocą przy bieżących sprawach
Jak jest Wigilia u M to wtedy jest więcej roboty bo ludzi jest więcej (ok.14 os.) i więcej trzeba przygotować. A u mnie tylko 7 os. więc bardziej na spokojnie 
magdzia26, zosia-ktosia, Spero, Sandraa, kiti, Effcia28, Fedra, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyDzień dobry kobitki

Witam nową koleżankę :*)
U mnie co do świąt będziemy sami z Waflem w wigilię więc musze trochę na robić się
A w święta na obiedzie się spotykamy z Wafla rodzinką ale jeszcze nie wiem czy u nich czy u nas 
Dziś mam zamiar skończyć świąteczne porządki :-)I machnąć śledzie w oleju i miodzie żeby się do świat przegryzły
W czwartek pościel wypiorę i gotowe
A od soboty zacznę myśleć o wigilijnych potrawach
W niedziele ubieranie choinki w poniedziałek pierogi i uszka
No chyba dam radę
A magii świąt to ja nie czuję odkąd zaczęłam chodzić so zawodówki bo jak z praktyki wracałam w wigilię po 20 godzinach to co to za święta
Rucia, Strażaczka90, Fedra, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Strażaczko wiem że wstałaś bo zazanczyłaś już tempkę ! Czekamy !!!!!
magdzia26, Strażaczka90, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyDzień dobry kochane

Robotko witaj
Jeju kochana
jak miło jak czasem chociaż skrobniesz słówko
Effciu dobrze, że odpoczywasz
Shagga chłopcy cudowni
Strażaczka widzisz, że bezpieczniej żebyś wiedziała czy jesteś w ciąży. Masz nie lekką pracę.
co do świąt to dwa lata temu byliśmy na dwóch wigiliach i myślałam, że wykorkuję, nie da się tak. rok temu byliśmy u moich rodziców, a w 1dś u babci M. w tym roku jedziemy do babci m. (bo tam robią wigilię) a wieczorem do moich rodziców, ale nie na wigilię, tylko żeby w 1dś być z nimi, a nie jeździć rano. Ja nie przepadam za świętami, stresują mnie za bardzo. Marzę żeby móc już zrobić wg własnego uznania, tak jak lubimy, żeby usiąść na spokojnie przy stole. U moich r. wiecznie nerwy, u babci m. każdy robi co chce i wszyscy się spieszą. eh... w przyszłym roku zostanę w domu, bo będę w ciąży i nie będę jeździć na łeb na szyję, a za 2 lata zrobię wigilię sama dla nas i naszego skarba.Dziecko od początku święta powinno kojarzyć z rodziną, radością, miłością i spokojem. Taki mam plan
magdzia26, Rucia, Strażaczka90, kiti, Fedra, Dodi, Gunia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySperuś - święta to czas spokoju, a najwidoczniej nie każdy o tym pamięta.
Koczku - zdrówka dla córci. Moja na szczeście jest tylko zakatarzona, ale coraz częściej słyszę, że spora ilość dzieci choruje na zapalenie płuc.
Już wiem co miałam jeszcze napisać
Shaggi - moja teściowa karmiąc piersią była święcie przekonana, że nie zajdzie w ciaże, i właśnie z takiego rozumowania powstał mój mężu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 10:24
magdzia26, AGA 30, Spero, kiti, Effcia28, Fedra, a-koczek, Dodi, Kfjatus, aisa, jeju lubią tę wiadomość
-
Speruś ja też planuję Wigilię u nas jak będziemy mieli już szkraba

Myślę sobie , że ja tak czekam na Święta i cieszę się że spotkam się z rodziną a potem uderzyło mnie że przecież spotkam się z rodziną też tą która nie wie (jak dziadkowie np.) i oni pewnie będą pytać kiedy w końcu się z M zdecydujemy na dzieciaczki. Ahhh
No i myślę dalej że trzeba myśleć pozytywnie zaraz już nowy rok i nowe nadzieje
A zaraz dodaje ten uparty głos w mojej głowie że jak nie zajdę w ciążę w pierwszym kwartale nowego roku to znowu będziemy musieli odłożyć te plany bo za rok w marcu mam egzamin i nie chciałabym bym rodzić 3 mce przed egzaminem ani być wtedy w ciąży za dużo stresów
no i tak lepiej ja już przestanę myśleć i co ma być to będzie
magdzia26, Fedra, a-koczek, a-koczek, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]
[/url]