plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:dobra to ja robię na święta:
- makowiec
- sernik
- pierogi z kapustą i grzybami
- kapustę z grochem
- ryby (ale nie karp bo go nie lubię)
- sałatka warzywna
- śledzie w śmietanie
- zupa grzybowa
- makiełki (robi jej mój T - i będzie je jadł sam bo ich nie lubię)
- barszczyk czerwony do picia
- no i to mnie rozbawiło: luby życzy sobie devolajez serem :)bo on mięsożerny
więcej grzechów nie pamiętam
ja makiełki uwielbiam ale tylko takie jak robiła moja mama czyli bułka z makiem a z makaronem robi moja teściowa bo oni takie preferująmagdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej nie mam dzisiaj czasu, ale i tak bez przerwy wchodze na neta by zobaczyc co u strazaczki. Tyle dzsiewczyn czeka, wiec strazaczko juz bez jaj, obiecalas zrobic to rób.
Jak Ci test nie wyjdzie (chociaz juz powinien byc wiarygodny po terminie @) to wtedy mozesz isc na bete przeciez. Nie wierze, nie jestes sama ciekawa?Effcia28, magdzia26, Fedra, Spero, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
ja tam na swieta nic nie robie. ale idziemy do moich rodzicow na wigilie, na I dzien swiat tez do nich, na drugi do cioci i wujka.
Zreszta ja to nawet sily bym nie miala by kucharzyc.
dzisiaj mam podglad maciczki, jak to mowi Aga.AGA 30, kiti, magdzia26, Fedra, Spero, Blondi22, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strażaczko z Twoich postów wynika, że jak zrobisz test to czy będzie pozytywny czy negatywny i tak będziesz szła na betę
więc zrób test
oczywiście życzę Ci pięknych dwóch tłustych kresek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 12:04
magdzia26, Fedra, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Chciałam Was serdecznie pozdrowić od Olki pamięta i tęskni ale chwilowo z powodów rodzinnych nie ma nawet kiedy biedactwo tutaj wejść do nas.Powiedziała mi że spróbuje tutaj do Was zajrzeć ale niczego nie obiecuje
zosia-ktosia, kiti, AGA 30, magdzia26, Fedra, Pismak, Spero, Blondi22, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja tu czyham już od rana
idę zaraz na miasto trzeba w końcu zakupić tą kokardęmagdzia26, Effcia28, Kaja, Fedra, Spero, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość