plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to prawie tak jakbyś sama te święta robiłazosia-ktosia wrote:dobra to ja robię na święta:
- makowiec
- sernik
- pierogi z kapustą i grzybami
- kapustę z grochem
- ryby (ale nie karp bo go nie lubię)
- sałatka warzywna
- śledzie w śmietanie
- zupa grzybowa
- makiełki (robi jej mój T - i będzie je jadł sam bo ich nie lubię)
- barszczyk czerwony do picia
- no i to mnie rozbawiło: luby życzy sobie devolaje
z serem :)bo on mięsożerny
więcej grzechów nie pamiętam
ja makiełki uwielbiam ale tylko takie jak robiła moja mama czyli bułka z makiem a z makaronem robi moja teściowa bo oni takie preferują
magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej nie mam dzisiaj czasu, ale i tak bez przerwy wchodze na neta by zobaczyc co u strazaczki. Tyle dzsiewczyn czeka, wiec strazaczko juz bez jaj, obiecalas zrobic to rób.
Jak Ci test nie wyjdzie (chociaz juz powinien byc wiarygodny po terminie @) to wtedy mozesz isc na bete przeciez. Nie wierze, nie jestes sama ciekawa?
Effcia28, magdzia26, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
ja tam na swieta nic nie robie. ale idziemy do moich rodzicow na wigilie, na I dzien swiat tez do nich, na drugi do cioci i wujka.
Zreszta ja to nawet sily bym nie miala by kucharzyc.
dzisiaj mam podglad maciczki, jak to mowi Aga.
nick nieaktualny, kiti, magdzia26, Fedra, nick nieaktualny, Blondi22, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strażaczko z Twoich postów wynika, że jak zrobisz test to czy będzie pozytywny czy negatywny i tak będziesz szła na betę
więc zrób test
oczywiście życzę Ci pięknych dwóch tłustych kresek 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 12:04
magdzia26, Fedra, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Chciałam Was serdecznie pozdrowić od Olki pamięta i tęskni ale chwilowo z powodów rodzinnych nie ma nawet kiedy biedactwo tutaj wejść do nas.Powiedziała mi że spróbuje tutaj do Was zajrzeć ale niczego nie obiecuje
zosia-ktosia, kiti, nick nieaktualny, magdzia26, Fedra, Pismak, nick nieaktualny, Blondi22, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja tu czyham już od rana

idę zaraz na miasto trzeba w końcu zakupić tą kokardę
magdzia26, Effcia28, Kaja, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

i juz glodna sie zrobilam pychotka