plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Robotko tak z pewnoscią niebawem sie dowiemy... ale patrząc na to co wyprawia strazaczka to to niebawem niewiadomo czy ebdzie dzisiaj, jutro, czy za 4 dni...
tak sie nie robi. Bo ludzie specjalnie wchodza po wiesci od niej, by albo sie z nia cieszyc, albo pocieszyc... jak sie mówi kilka dni z rzedu ze sie jutro zrobi, po czym sie to olewa to chyba cos tu nie halo? jestesmy tu w grupie, wiec nie powinno tak sie traktowac innych.
Dla mnie to dziecinne.
Popieram w 100 % -
Kaja wrote:Fedra może nie wykreślić odrazu tylko karę jej jakaś damy!!!!!! Tylko jaką ? Co ty na to ?
to bedzie własnie taka moja kara...
jestem nahormoniona więc mi wolno szaleć bo wszyscy wiedzą ze z Ciocia Fredzią się nie zaczyna...
a ja bardzo nie lubie jak ktos słowa nie dotrzymuje tym bardziej ze to jest takie zwodzenie juz od jakiegoś czasu...plemniczka, Effcia28, Rucia, Kaja, Muska, Spero, kiti, Dodi, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:a jak Twoje samopoczucie dzisiaj Fedruś ?
no własnie miałam nawet spoko dopuki nie weszłam na forum i mi ciśnienie nie skoczyło...
a tak po za tym to już sama nie wiem kiedy miałam owulkę czy dzisiaj rano czy wczoraj wieczorem... ale jedno jest pewne po rannym serduszkowaniu jajniki przestały mnie tak boleć... i co ma być to będzie...
i chyba faktycznie znikne na te kilka dni z forum i teraz ja Was będę teroryzować brakiem info o teście
nie no to akurat żart był ale chyba faktycznie znikne na chwilę bo mnie takie historie po prostu wkurwiaja...Effcia28, magdzia26, Rucia, Spero, kiti, Dodi, Gunia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:co do Strażaczki ostrzeżenie pod wykresem ma więc jeśli do 13 testu nie ujrzę to wykreślam ją z tabelki, bo nie wolno sobie tak w kulki lecieć nie wolno męczyć cieżarnych ani tych po ani przed owulacją a tych z PMS to już nie wspomne..
to zmieniając temat
moja @ sobie w kulki leci ze mną zaraz oszaleje wrrr.... wszelkie bóle przeszły (brzuch, plecy) boli tylko głowa tzn tak jakby mi ktoś przypier***czył ....
weź bądź człowieku mądry i się nie nakręcaj ... może wy mnie trochę do porządku przywołacie bo ja już sama nie wiem co mam myśleć spac po nocach nie mogę śnią mi się termometry itd....masakra jakaś jak tak dalej pójdzie to w wariatkowie wylądujęFedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:no własnie miałam nawet spoko dopuki nie weszłam na forum i mi ciśnienie nie skoczyło...
a tak po za tym to już sama nie wiem kiedy miałam owulkę czy dzisiaj rano czy wczoraj wieczorem... ale jedno jest pewne po rannym serduszkowaniu jajniki przestały mnie tak boleć... i co ma być to będzie...
i chyba faktycznie znikne na te kilka dni z forum i teraz ja Was będę teroryzować brakiem info o teście
nie no to akurat żart był ale chyba faktycznie znikne na chwilę bo mnie takie historie po prostu wkurwiaja...
a znając Ciebie to można sie tego po Tobie kochana spodziewać(mowa o znikaniu )
ahh Sandra chciała być w tabelce dodałaś ją kochana?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 13:01
magdzia26, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effciu serdeczne pozdrowienia dla Olci
poczekamy na ile będzie trzeba
Strażaczko - bez komentarza
Ferdruś tulam mocnoKochana nie stresuj się bo Ci nie wolno
Odpoczywaj ile chcesz my się nigdzie nie wybieramy
Madzia może powinnaś sobie zbadać hormony bo trochę za długie te plamienia
magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)