plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziu temperatura Ci troszkę spadła w dół ale mnie bardziej zastanawia dlaczego masz plamienia to może być od progesteronu więc ja bym to zbadała.Bo to jest jednak bardzo ważne i wszystko się wokół niego kręci
Rucia, magdzia26, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
zbadam zbadam od razu po świętach się za to zabiorę
te plamienia u mnie to np jedna malutka plamka dziennie nie tak że co chwilę...więc nie wiem jak to zakwalifikować wogóleWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 13:08
-
To ja tez sie na chwile uatywnie.i mnie hormony daja czadu,mega wkurzenie zalapalam... Ostatnio forum dziala na mnie nieco drazniaco.Chyba mam to samo co Fedra
Przeczekam az mi przejdzie.pozdrawiam wariatki
Fedra, magdzia26, Spero, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Dobrze że mam chociaż numer telefonu do Libry może jak znikniesz to się czegokolwiek od niej dowiem
a znając Ciebie to można sie tego po Tobie kochana spodziewać(mowa o znikaniu )
ahh Sandra chciała być w tabelce dodałaś ją kochana?
widzisz widziałam ze chciała być dodana ale żadnych informacji mi nie pozostawiła czyli wiek, ilość cykli województwo więc jak ja mam wą wpisac
to ze masz numer do Libry nie znaczy że
a) Libra będzie coś wiedzieć
b) że libra jak będzie coś wiedzieć to ze puści parę z ust
ale że ja dobra koleżnaka jestem to uprzedzam ze 27.12 nie robie testu tylko betę i pewnie wynik będzie po południu więc prosze mnie od rana nie molestowac pytaniami jak tam wynik, w przeciwnym wypadku faktycznie nic nie napiszeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 13:36
magdzia26, a-koczek, Rucia, Effcia28, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska wrote:To ja tez sie na chwile uatywnie.i mnie hormony daja czadu,mega wkurzenie zalapalam... Ostatnio forum dziala na mnie nieco drazniaco.Chyba mam to samo co Fedra
muska złośc piękności szkodzi
Fedra, magdzia26, Muska, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:dziękuję Fedrulka na Ciebie zawsze można liczyć
to zmieniając temat
moja @ sobie w kulki leci ze mną zaraz oszaleje wrrr.... wszelkie bóle przeszły (brzuch, plecy) boli tylko głowa tzn tak jakby mi ktoś przypier***czył ....
weź bądź człowieku mądry i się nie nakręcaj ... może wy mnie trochę do porządku przywołacie bo ja już sama nie wiem co mam myśleć spac po nocach nie mogę śnią mi się termometry itd....masakra jakaś jak tak dalej pójdzie to w wariatkowie wyląduję
Madziu tak jak pisałam Ci pod wykresem nie podoba mi się Twoje długie plamienie przed @ i na Twoim miejscu zbadałabym sobie progesteron i prolaktyne po owulacji... mi przy takich palmieniach wyszedł niższy progesteron niż powinien być... więc moze masz niedomogę fazy lutealnej więc tym bardziej powinnas to zbadać...magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska wrote:To ja tez sie na chwile uatywnie.i mnie hormony daja czadu,mega wkurzenie zalapalam... Ostatnio forum dziala na mnie nieco drazniaco.Chyba mam to samo co Fedra
tylko Muska Nas różni jedna zasadnicza recz ja nie jestem w ciąży
więc na Ciebie działaja hormony ciążowe a na mnie hormony z zastrzykówmagdzia26, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki.
Buziaki dla wszystkich!
Muska, jeszcze nie gratulowałam - strasznie się cieszę kochana! Tym bardziej, że jesteś żywym dowodem na to, że z wkrętką też da się zajść w ciążę
Tęsknię za Wami bejbisie. Ściskam Was!Kaja, Fedra, Rucia, magdzia26, Pismak, Spero, AGA 30, a-koczek, Muska, Effcia28, kiti, Blondi22, Ilona, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Cześć dziewczynki.
Buziaki dla wszystkich!
Muska, jeszcze nie gratulowałam - strasznie się cieszę kochana! Tym bardziej, że jesteś żywym dowodem na to, że z wkrętką też da się zajść w ciążę
Tęsknię za Wami bejbisie. Ściskam Was!
Ojej kogo moje piękne oczy widzą
Olu jak sie cieszę ze jednak pomimo swoich problemów zajrzałaś do Nas
w tym tygodniu to jakieś cuda sie zdarzaja chyba wszystkie Dziewczyny się odezwały które tu pisały a długo ich nie było chociaż jest jedna jeszcze Dziewczyna której tu bardzo bardzo długo nie było
Oczywiście na myśli mam Natusie i GocheWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 13:30
magdzia26, Spero, a-koczek, Effcia28, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Powiedzcie mi Kochane taką rzecz
Progresteron bada się 7-9 dpo. No więc sprawa jest taka że na razie ovu nie zaznaczyło mi ovulkii jak nie będzie w tym cyklu ovulki to raczej nie ma sensu badać progresteronu. Ale co jeżeli wyznaczy mi ovulkę a 7-9 dpo wypadnie w Święta przecież wtedy nie zrobię badania
czy jest sens badać progresteron po 9 dpo ?
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
OLA
magdzia26 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Powiedzcie mi Kochane taką rzecz
Progresteron bada się 7-9 dpo. No więc sprawa jest taka że na razie ovu nie zaznaczyło mi ovulkii jak nie będzie w tym cyklu ovulki to raczej nie ma sensu badać progresteronu. Ale co jeżeli wyznaczy mi ovulkę a 7-9 dpo wypadnie w Święta przecież wtedy nie zrobię badania
czy jest sens badać progresteron po 9 dpo ?
Popatrzyłam na Twój wykres i jeśli jutro byś miała skok to te dni wypadna Ci zaraz po świętach jeśli owu będzie później myśle ze wyrobisz się z badaniami między swiętami, ja na razie poczekałabym na owu no i faktycznie nie wiem czy bym robiła progesteron jeśli by nie było owu...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnykurczę, tyle rzeczy zdążyłam zrobić a tu dalej nic. moja irytacja sięgnęła zenitu. już się nie wypowiadam na wiadomy temat.
magdzia zrób test! chociaż jeden niech dziś będzie, a tak szczerze, tez mnie martwią twoje plamienia kochana. 1, 2 dni ok, ale u ciebie to już długo trwa. faktycznie może warto zbadać badania hormonów.
Efciu, plemniczko, muska, kaju kochane, nie denerwujcie się,bo dzieciaczki będą niespokojne.
a tak mnie tknęło. Fedra to nie z ciocia Fedrdzią tylko Fredzią? tak się czepiamkochana nie będziemy cię męczyć, wszystko wiemy
Fedra, magdzia26, sylwia1985, Dodi, aisa lubią tę wiadomość