plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry...
co do Strażaczki ostrzeżenie pod wykresem ma więc jeśli do 13 testu nie ujrzę to wykreślam ją z tabelki, bo nie wolno sobie tak w kulki lecieć nie wolno męczyć cieżarnych ani tych po ani przed owulacją a tych z PMS to już nie wspomne...
ja świat nie nawidze atych to nienawidze podwójnie, będzie mnie dużo kosztowało zeby się nie rozryczeć chociaz na sama myśl o tym chce mi się płakać...Effcia28, Rucia, magdzia26, Spero, kiti, Blondi22, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Tak Effciu ja też miałam burzę hormonów w III trymestrze
Tylko u mnie bardziej dominował płacz niż złosć
No i co ziemniaki obrałam i znowu tu wlazłam:/
a wieści brak
U mnie to się jedno z drugim przeplata:DFedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Fedra może nie wykreślić odrazu tylko karę jej jakaś damy!!!!!! Tylko jaką ? Co ty na to ?
Ja proponuje karę taką że jak w końcu się pojawi to nie reagujemy do wieczora na jej posty
Oko za oko post za post !!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 12:46
Effcia28, Fedra, Rucia, magdzia26, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotko tak z pewnoscią niebawem sie dowiemy... ale patrząc na to co wyprawia strazaczka to to niebawem niewiadomo czy ebdzie dzisiaj, jutro, czy za 4 dni...
tak sie nie robi. Bo ludzie specjalnie wchodza po wiesci od niej, by albo sie z nia cieszyc, albo pocieszyc... jak sie mówi kilka dni z rzedu ze sie jutro zrobi, po czym sie to olewa to chyba cos tu nie halo? jestesmy tu w grupie, wiec nie powinno tak sie traktowac innych.
Dla mnie to dziecinne.Effcia28, AGA 30, Rucia, Fedra, magdzia26, Spero, Blondi22, Dodi, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Dzień Dobry...
co do Strażaczki ostrzeżenie pod wykresem ma więc jeśli do 13 testu nie ujrzę to wykreślam ją z tabelki, bo nie wolno sobie tak w kulki lecieć nie wolno męczyć cieżarnych ani tych po ani przed owulacją a tych z PMS to już nie wspomne...
ja świat nie nawidze atych to nienawidze podwójnie, będzie mnie dużo kosztowało zeby się nie rozryczeć chociaz na sama myśl o tym chce mi się płakać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 12:51