plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki
wielkie gratulacje dla Ciebie Sandruś
Fedruś myślami byłam z Tobą kochana cały dzień.
Pozdrawiam Was serdecznie i do usłyszenia niebawem.
nick nieaktualny, Sandraa, Fedra, kiti, aisa, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo dziękuję za gratulacje:)
Nadal jeszcze nie moge w to uwierzyć. M wziął test i pojechał do swoich rodziców się pochwalić ( ogólnie był spór ze tak wcześnie pojechał bo ja chciałam we wigilie powiedzieć albo w sylwestra) Ja jestem na nocce. I nie wiem co zrobić czy iść do lekarza po zwolnienie czy co ... Bo jak by nie patrzeć to mam "ciężką" pracę i nie chce żeby dzidziusiowi coś się stalo. Mam nadzieje ze dzisiaj będzie spokój.
Fedra, nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Gratki!!!!!Sandraa wrote:Dziewczyny bardzo dziękuję za gratulacje:)
Nadal jeszcze nie moge w to uwierzyć. M wziął test i pojechał do swoich rodziców się pochwalić ( ogólnie był spór ze tak wcześnie pojechał bo ja chciałam we wigilie powiedzieć albo w sylwestra) Ja jestem na nocce. I nie wiem co zrobić czy iść do lekarza po zwolnienie czy co ... Bo jak by nie patrzeć to mam "ciężką" pracę i nie chce żeby dzidziusiowi coś się stalo. Mam nadzieje ze dzisiaj będzie spokój.
Sandraa lubi tę wiadomość
-
Sandra ja ze tez mialam nie za lekką prace jak mi tylko gin potwierdził ciążę to powiedzialam bo tak tez zrobila kolezanka o miesiąc szybciej
jak masz ciezko to skontaktuj sie z ginem on ci doradzi. .......
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Chyba sie powtarzam , ale kurde co za dzień az mi sie spodobał i wiecie co chce Więcej takich pieknych wieści no bede wyrozumiala i poczekam kilka dni na resztę do zafasolkowania oczywisci .
Strażaczka90, nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
No czyli jak w tym cyklu nici oby nie to masz Wafla do tarmoszeniaAGA 30 wrote:A po przeglądzie ok

Owulka była lekarz powiedział nie tak dawno bo pęcherzyk poszarpany zniekształcony ma ok 18mm endo jak na po owulce dobre bo 7 mm z hakiem .
Jak za 2 cykle nic nie będzie to mnie skieruje doktorek na HsG
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga a jak było u naszej Muzi ???? opowiadaj
Zajefajnie
Pogadałyśmy pośmiałyśmy się mam bombkę jej własnej pracy
Super
Zdjęcia na fb są
kiti, nick nieaktualny, aisa, Strażaczka90, nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Kiti a ty nie prykaj lajkami tylko pisz lalka co tam u ciebie ??
miałam robić projekty ale opuściła mnie inwencja twórcza więc chyba trzeba będzie iść spać
pooglądam jeszcze fotki na fejsie
Kaja, nick nieaktualny, aisa, Strażaczka90, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość