plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny bardzo dziękuję za gratulacje:)
Nadal jeszcze nie moge w to uwierzyć. M wziął test i pojechał do swoich rodziców się pochwalić ( ogólnie był spór ze tak wcześnie pojechał bo ja chciałam we wigilie powiedzieć albo w sylwestra) Ja jestem na nocce. I nie wiem co zrobić czy iść do lekarza po zwolnienie czy co ... Bo jak by nie patrzeć to mam "ciężką" pracę i nie chce żeby dzidziusiowi coś się stalo. Mam nadzieje ze dzisiaj będzie spokój.Fedra, Spero, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Dziewczyny bardzo dziękuję za gratulacje:)
Nadal jeszcze nie moge w to uwierzyć. M wziął test i pojechał do swoich rodziców się pochwalić ( ogólnie był spór ze tak wcześnie pojechał bo ja chciałam we wigilie powiedzieć albo w sylwestra) Ja jestem na nocce. I nie wiem co zrobić czy iść do lekarza po zwolnienie czy co ... Bo jak by nie patrzeć to mam "ciężką" pracę i nie chce żeby dzidziusiowi coś się stalo. Mam nadzieje ze dzisiaj będzie spokój.Sandraa lubi tę wiadomość
-
Sandra ja ze tez mialam nie za lekką prace jak mi tylko gin potwierdził ciążę to powiedzialam bo tak tez zrobila kolezanka o miesiąc szybciej
jak masz ciezko to skontaktuj sie z ginem on ci doradzi. .......
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Chyba sie powtarzam , ale kurde co za dzień az mi sie spodobał i wiecie co chce Więcej takich pieknych wieści no bede wyrozumiala i poczekam kilka dni na resztę do zafasolkowania oczywisci .
Strażaczka90, Spero, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:A po przeglądzie ok
Owulka była lekarz powiedział nie tak dawno bo pęcherzyk poszarpany zniekształcony ma ok 18mm endo jak na po owulce dobre bo 7 mm z hakiem .
Jak za 2 cykle nic nie będzie to mnie skieruje doktorek na HsGmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Kiti a ty nie prykaj lajkami tylko pisz lalka co tam u ciebie ??
miałam robić projekty ale opuściła mnie inwencja twórcza więc chyba trzeba będzie iść spać
pooglądam jeszcze fotki na fejsie
Kaja, Shagga_80, aisa, Strażaczka90, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość