plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySandraa wrote:Hej dziewczynki:)
Wiec zmuszona przez koleżankę Librę, postanawiam się ujawnić ze to właśnie JA:)
Sandruś kochana gratuluję jeszcze raz baardzo serdecznie! czemu Ty się nie pochwaliłaś? normalnie niewybaczalne! noo ale przecież na kobietę w ciąży nie można się gniewaćkiti, Sandraa, Fedra, Dodi, magdzia26, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandraa wrote:Hej dziewczynki:)
Gratuluje oficjalnie !!!!kiti, Fedra, Dodi, magdzia26, Shagga_80, AGA 30, aisa, Effcia28, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Plemniczko a co byś chciała wiedziec:)
no nie widze twojego wykresu... czy zrobilas test w dniu @ czy wczesniej? czy przeczuwalas? jak powiedzialas swojemu m i jak zareagowal. Jak sie czujesz? kiedy idziesz do lekarza? czy robisz bete?kiti, Libra, Fedra, Dodi, magdzia26, Blondi22, aisa, Sandraa, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Sandruś kochana gratuluję jeszcze raz baardzo serdecznie! czemu Ty się nie pochwaliłaś? normalnie niewybaczalne! noo ale przecież na kobietę w ciąży nie można się gniewać
Nie pochwalilam się z tego względu ze sama nie moge do tej pory uwierzyć a po drugie nie udzielalam się ostatnio wiec stwierdziłam ze o mnie zapomnialyscie:) -
Sandraa wrote:Hej dziewczynki:)
Sandruś Kochana cieszę się ze się ujawniłas uradowałaś mnie swoimi wieściami jeszcze raz serdecznie gratuluje i zycze spokojnych 9 miesięcy...
i napisz czy masz zyczenie zeby dopisac Cię do tabelkiSandraa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnySandraa wrote:Nie pochwalilam się z tego względu ze sama nie moge do tej pory uwierzyć a po drugie nie udzielalam się ostatnio wiec stwierdziłam ze o mnie zapomnialyscie:)
w to, że nie możesz uwierzyć, to wierzęale to że zapomniałyśmy! no coś Ty! mąż pewnie w niebowzięty co?? byłaś na becie, czy tylko teściora robilaś? kiedy masz wizytę jakąś ? normalnie tak się strasznie cieszę
Takiej informacji dziś potrzebowałam
Fedra, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Fedrus a dwie strony wtsecz pisalas, jakos mi jedna strona uciekla
kurde trzymam kciuki jeszcze mocniej. A kiedy bedzie wynik? tak jak normalnie, czyli dopiero w dniu @? czy to jakos szybciej sie sprawdza?
jeśli za 10 dni nie dostane @ to mam zrobić betę czyli w piątek po świętach już powinnam wiedzieć ale nie ma sie co nastawiać u mnie na jakieś wow, bo ja się i tak nastawiam na luty na kolejna inseminację...
dobra Fasolinka się ujawniła to i ja mogę zalec na wyrku...
buziaki dla was Kochane i oby więcej takich wieściSpero, plemniczka, magdzia26, AGA 30, Effcia28, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:no nie widze twojego wykresu... czy zrobilas test w dniu @ czy wczesniej? czy przeczuwalas? jak powiedzialas swojemu m i jak zareagowal. Jak sie czujesz? kiedy idziesz do lekarza? czy robisz bete?
Test robiłam dzien przed @ . Nic nie przeczuwalam zrobiłam go dla pewności bo miała być okazja do wypicia drineczka wiec żeby nie było to zrobiłam.
A co do m reakcji ... O 5rano robiłam test. Juz nie mogłam zasnąć i poszłam sobie herbatę zrobić i siedziałam w kuchni myśląc jak ja mu to powiem . Wiec wpadłam na pomysł ze napisze czerwona szminka na lustrze które mamy na przeciwko łóżka: kochanie zostaniemy rodzicami.kocham cię.
A jak się później obudził to szukał mnie po mieszkaniu podszedł do mnie kleknal przede mną pocałował mój brzuch mnie mocno przytulił. Bez rządnych słów. Było milo. Nawet mu łezka zakręciła się w oku:)
Czuje się dobrze jak narazie. Do lekarza hmm... Właśnie nie wiem kiedy iscSpero, Dodi, Libra, kiti, magdzia26, Fedra, Blondi22, Shagga_80, AGA 30, aisa, Effcia28, Rucia, a-koczek, sylwia1985, Gunia lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:to pokolei:
Test robiłam dzien przed @ . Nic nie przeczuwalam zrobiłam go dla pewności bo miała być okazja do wypicia drineczka wiec żeby nie było to zrobiłam.
A co do m reakcji ... O 5rano robiłam test. Juz nie mogłam zasnąć i poszłam sobie herbatę zrobić i siedziałam w kuchni myśląc jak ja mu to powiem . Wiec wpadłam na pomysł ze napisze czerwona szminka na lustrze które mamy na przeciwko łóżka: kochanie zostaniemy rodzicami.kocham cię.
A jak się później obudził to szukał mnie po mieszkaniu podszedł do mnie kleknal przede mną pocałował mój brzuch mnie mocno przytulił. Bez rządnych słów. Było milo. Nawet mu łezka zakręciła się w oku:)
Czuje się dobrze jak narazie. Do lekarza hmm... Właśnie nie wiem kiedy isc
ojej az oczy mi sie zaszkliły ze wzruszenia
cudownie. kochana ja tak jak Fedra asekuracyjnie moze zrob progesteron?
bo jakby nie byl na wystarczającym poziomie to trzba pomoc fasolce by sie ładnie rozwijala.
A do lekarza jak umowisz sie za 2 tygodnie bedzie juz widac pewnieSandraa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
No takie wiadomości !!!!
Sandra ogromne gratulacje
Nie zapomniałyśmy o Tobie :*
Tak jak nie zapomniałyśmy o Żbiczku i Olci
Rozumiemy że każdy czasem potrzebuje chwili wytchnienia oby u każdej się kończyła tak jak u Ciebie
Freduś mocno trzymam kciuki aby grudzień był magiczny dla Ciebie :*Dodi, Spero, Sandraa, magdzia26, Fedra, Shagga_80, AGA 30, aisa, Rucia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnySandraa wrote:Fedrus jeżeli mnie "przyjmiecie" do waszej ovu tabelki to bardzo chetnie:)
Sandra! pytasz a wiesz
ale cudownie. teraz pewnie mąż nie pozwoli Ci tak pracować, zwłaszcza po tym co Cię nie tak dawno spotkało.
Mam nadzieję, że to dopiero początek świątecznych prezentów kochane!Sandraa, Strażaczka90, Shagga_80, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
No i nie zdazylam zgadnac na glos bo piszecie znowu w takim tempie ze juz dawno szczesliwa mamusia zdazyla sie ujawnic
Sandrus gratuluje z calego serca i powodzsnia zycze :* chwile szczescia po uslyszeniu takiej wiadomosci bezcenne i kazdej niewypchanej tego zycze :* jak ja lubie takie wiadomosci!!! Jupiii
A u Ciebie Fredzia czekamy na rozwoj wydarzen nie puszczajac kciukow :*
Libra jeates wielka :*
Buziole dla Was wszystkich :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 18:10
Sandraa, Spero, kiti, magdzia26, Fedra, Blondi22, Shagga_80, AGA 30, aisa, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość
-
Sandra wielkie gratulacje
Ale super wiadomości
Fedrus trzymam kciuki dalej
Ach co za dzień obfity w dobre wiadomości. Fasolki przybywajcie, aż forum odzyloDodi, magdzia26, Fedra, Shagga_80, aisa, Sandraa, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyDodka, ja wielka? No dziekuje Ci bardzo:P hehehe
A tak szczerze,to nie wiem o co chodzimusimy się zgrac na fb, bo mam z Toba do pogadania
ste ste ste
A tymczasem... Pojawiam się i znikam...
I znikam...
Ciau:)Dodi, Spero, magdzia26, Fedra, Shagga_80, Effcia28, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Dodka, ja wielka? No dziekuje Ci bardzo:P hehehe
A tak szczerze,to nie wiem o co chodzimusimy się zgrac na fb, bo mam z Toba do pogadania
ste ste ste
A tymczasem... Pojawiam się i znikam...
I znikam...
Ciau:)juz lece wyjasnic sprawe
magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość