X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Hej dziewczynki:)
    Wiec zmuszona przez koleżankę Librę, postanawiam się ujawnić ze to właśnie JA:)

Sandruś kochana gratuluję jeszcze raz baardzo serdecznie! czemu Ty się nie pochwaliłaś? normalnie niewybaczalne! noo ale przecież na kobietę w ciąży nie można się gniewać :D

kiti, Sandraa, Fedra, Dodi, magdzia26, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko a co byś chciała wiedziec:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    no na reszcie!!! A juz myslalam,ze bede Ci musiala obcegami zeby wyrywać:* hehehe

Gratuluje oficjalnie !!!!

kiti, Fedra, Dodi, magdzia26, Shagga_80, AGA 30, aisa, Effcia28, Sandraa lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Plemniczko a co byś chciała wiedziec:)

no nie widze twojego wykresu... czy zrobilas test w dniu @ czy wczesniej? czy przeczuwalas? jak powiedzialas swojemu m i jak zareagowal. Jak sie czujesz? kiedy idziesz do lekarza? czy robisz bete?

kiti, Libra, Fedra, Dodi, magdzia26, Blondi22, aisa, Sandraa, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Sandruś kochana gratuluję jeszcze raz baardzo serdecznie! czemu Ty się nie pochwaliłaś? normalnie niewybaczalne! noo ale przecież na kobietę w ciąży nie można się gniewać :D

Nie pochwalilam się z tego względu ze sama nie moge do tej pory uwierzyć a po drugie nie udzielalam się ostatnio wiec stwierdziłam ze o mnie zapomnialyscie:)

• sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra gratulacje - super

Sandraa, Strażaczka90, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus a dwie strony wtsecz pisalas, jakos mi jedna strona uciekla :)

kurde trzymam kciuki jeszcze mocniej. A kiedy bedzie wynik? tak jak normalnie, czyli dopiero w dniu @? czy to jakos szybciej sie sprawdza?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:

Sandruś Kochana cieszę się ze się ujawniłas uradowałaś mnie swoimi wieściami jeszcze raz serdecznie gratuluje i zycze spokojnych 9 miesięcy...

i napisz czy masz zyczenie zeby dopisac Cię do tabelki :)

Sandraa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Nie pochwalilam się z tego względu ze sama nie moge do tej pory uwierzyć a po drugie nie udzielalam się ostatnio wiec stwierdziłam ze o mnie zapomnialyscie:)

w to, że nie możesz uwierzyć, to wierzę :D ale to że zapomniałyśmy! no coś Ty! mąż pewnie w niebowzięty co?? byłaś na becie, czy tylko teściora robilaś? kiedy masz wizytę jakąś ? normalnie tak się strasznie cieszę :D Takiej informacji dziś potrzebowałam :D

Fedra, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Fedrus a dwie strony wtsecz pisalas, jakos mi jedna strona uciekla :)

kurde trzymam kciuki jeszcze mocniej. A kiedy bedzie wynik? tak jak normalnie, czyli dopiero w dniu @? czy to jakos szybciej sie sprawdza?

jeśli za 10 dni nie dostane @ to mam zrobić betę czyli w piątek po świętach już powinnam wiedzieć ale nie ma sie co nastawiać u mnie na jakieś wow, bo ja się i tak nastawiam na luty na kolejna inseminację...

dobra Fasolinka się ujawniła to i ja mogę zalec na wyrku...

buziaki dla was Kochane i oby więcej takich wieści :D

Spero, plemniczka, magdzia26, AGA 30, Effcia28, a-koczek lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    no nie widze twojego wykresu... czy zrobilas test w dniu @ czy wczesniej? czy przeczuwalas? jak powiedzialas swojemu m i jak zareagowal. Jak sie czujesz? kiedy idziesz do lekarza? czy robisz bete?
    to pokolei:
    Test robiłam dzien przed @ . Nic nie przeczuwalam zrobiłam go dla pewności bo miała być okazja do wypicia drineczka wiec żeby nie było to zrobiłam.
    A co do m reakcji ... O 5rano robiłam test. Juz nie mogłam zasnąć i poszłam sobie herbatę zrobić i siedziałam w kuchni myśląc jak ja mu to powiem . Wiec wpadłam na pomysł ze napisze czerwona szminka na lustrze które mamy na przeciwko łóżka: kochanie zostaniemy rodzicami.kocham cię.
    A jak się później obudził to szukał mnie po mieszkaniu podszedł do mnie kleknal przede mną pocałował mój brzuch mnie mocno przytulił. Bez rządnych słów. Było milo. Nawet mu łezka zakręciła się w oku:)
    Czuje się dobrze jak narazie. Do lekarza hmm... Właśnie nie wiem kiedy isc

Spero, Dodi, Libra, kiti, magdzia26, Fedra, Blondi22, Shagga_80, AGA 30, aisa, Effcia28, Rucia, a-koczek, sylwia1985, Gunia lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    to pokolei:
    Test robiłam dzien przed @ . Nic nie przeczuwalam zrobiłam go dla pewności bo miała być okazja do wypicia drineczka wiec żeby nie było to zrobiłam.
    A co do m reakcji ... O 5rano robiłam test. Juz nie mogłam zasnąć i poszłam sobie herbatę zrobić i siedziałam w kuchni myśląc jak ja mu to powiem . Wiec wpadłam na pomysł ze napisze czerwona szminka na lustrze które mamy na przeciwko łóżka: kochanie zostaniemy rodzicami.kocham cię.
    A jak się później obudził to szukał mnie po mieszkaniu podszedł do mnie kleknal przede mną pocałował mój brzuch mnie mocno przytulił. Bez rządnych słów. Było milo. Nawet mu łezka zakręciła się w oku:)
    Czuje się dobrze jak narazie. Do lekarza hmm... Właśnie nie wiem kiedy isc

ojej az oczy mi sie zaszkliły ze wzruszenia :)
    cudownie. kochana ja tak jak Fedra asekuracyjnie moze zrob progesteron?
    bo jakby nie byl na wystarczającym poziomie to trzba pomoc fasolce by sie ładnie rozwijala.

A do lekarza jak umowisz sie za 2 tygodnie bedzie juz widac pewnie :)

Sandraa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus jeżeli mnie "przyjmiecie" do waszej ovu tabelki to bardzo chetnie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 18:02

Dodi, Spero, Strażaczka90, kiti, Kaja, magdzia26, Fedra, Shagga_80, AGA 30, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No takie wiadomości !!!!

Sandra ogromne gratulacje :)
    Nie zapomniałyśmy o Tobie :*
    Tak jak nie zapomniałyśmy o Żbiczku i Olci :)
    Rozumiemy że każdy czasem potrzebuje chwili wytchnienia oby u każdej się kończyła tak jak u Ciebie <3

Freduś mocno trzymam kciuki aby grudzień był magiczny dla Ciebie :*

Dodi, Spero, Sandraa, magdzia26, Fedra, Shagga_80, AGA 30, aisa, Rucia lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Fedrus jeżeli mnie "przyjmiecie" do waszej ovu tabelki to bardzo chetnie:)

Sandra! pytasz a wiesz :D
    ale cudownie. teraz pewnie mąż nie pozwoli Ci tak pracować, zwłaszcza po tym co Cię nie tak dawno spotkało.

Mam nadzieję, że to dopiero początek świątecznych prezentów kochane! <3

Sandraa, Strażaczka90, Shagga_80, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie zdazylam zgadnac na glos bo piszecie znowu w takim tempie ze juz dawno szczesliwa mamusia zdazyla sie ujawnic :) Sandrus gratuluje z calego serca i powodzsnia zycze :* chwile szczescia po uslyszeniu takiej wiadomosci bezcenne i kazdej niewypchanej tego zycze :* jak ja lubie takie wiadomosci!!! Jupiii
    A u Ciebie Fredzia czekamy na rozwoj wydarzen nie puszczajac kciukow :*
    Libra jeates wielka :*
    Buziole dla Was wszystkich :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 18:10

Sandraa, Spero, kiti, magdzia26, Fedra, Blondi22, Shagga_80, AGA 30, aisa, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra wielkie gratulacje :) Ale super wiadomości :)

Fedrus trzymam kciuki dalej :)

Ach co za dzień obfity w dobre wiadomości. Fasolki przybywajcie, aż forum odzylo ;)

Dodi, magdzia26, Fedra, Shagga_80, aisa, Sandraa, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodka, ja wielka? No dziekuje Ci bardzo:P hehehe

A tak szczerze,to nie wiem o co chodzi :D musimy się zgrac na fb, bo mam z Toba do pogadania :P ste ste ste

A tymczasem... Pojawiam się i znikam...
    I znikam...
    Ciau:)

Dodi, Spero, magdzia26, Fedra, Shagga_80, Effcia28, Sandraa lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Dodka, ja wielka? No dziekuje Ci bardzo:P hehehe

A tak szczerze,to nie wiem o co chodzi :D musimy się zgrac na fb, bo mam z Toba do pogadania :P ste ste ste

A tymczasem... Pojawiam się i znikam...
    I znikam...
    Ciau:)
    uuuu... Zawialo groza :P juz lece wyjasnic sprawe ;)

magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak Samdra Gratuluję i nudnej ciąży ci życzę!!!!!!

no tak jak wyżej kilka str pisalam teraz kolej na następne:-)

magdzia26, Strażaczka90, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 4724 4725 4726 4727 4728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ