plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySandraa, wieeeeeeeeelkie gratulacje,ależ się cieszę
I broń Boże nigdy o Tobie nie zapomniałyśmy :*
Dzięki Madziu,to bardzo miłe co piszesz,chociaż przyznam szczerze,że ostatnio Kuba nieziemsko mnie wyprowadza z równowagi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 20:06
magdzia26, Strażaczka90, kopciuszek126, Sandraa, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem
Ale żeście nasmarowały jak za dobrych starych czasów
Fredzia to teraz długie mega długie dni przed tobą ,Oby szybko ci zleciało to czekanie i trzymam kciuki
Sandra gratulację ogromniaste
magdzia26, Strażaczka90, Sandraa, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
Shaggus ale pewnie są momenty kiedy o tym zapominasz i tak jest najukochanszym synusiem mamusi
No nic zakopuje się w łóżku i czekam na @ boli brzuch strasznie wiec jest już coraz bliżejno nic miłych snów kochane buziaki
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Selenko, trzymaj się, oby Kacpi jeszcze posiedział w brzuszku!
Kaja, musicie zastosować inne sposoby bzykanka bo chłop smutny chodzi. A ani Tatuś ani Mamusia nie może być smutna.
Zosiu, fajnie że jesteś! U nas też masaże kończą się serduszkowaniem, namiętność wcale nie musi mijać
Ruciu, słodziak z Twojego Leonka!
Aga, jak po przeglądzie?
Kiti, oby @ szybko przeszła i Cię już więcej nie męczyła!
Fedri, przed snem Zdrowaśka za Ciebie!
Libruś, pamiętam o Tobie wciąż. Dzięki że wywabiłaś Sandrę z kryjówki. Swoją drogą powinna dostać karniaka za to, że się sama nie przyleciała pochwalić
Żbiksson, co robisz w Finlandii?
A z tego co pamiętam wcześniej to:
Karoam, serdeczne gratulacje!
Mauysiu, przystojni Twoi Panowie! Zdrówka życzę!
U mnie po staremu. Wychodzę jak jest ciemno, wracam też już ciemno. Jemy z M kolację, lukniemy na coś w tv i spać. Praktyki są sympatyczne. Jutro jest impreza firmowa pt. Wigilia.
Samopoczucie super. Nie mogę na nic narzekać.
Za tydzień o tej porze będę już w PL
Miłego wieczorku!Strażaczka90, AGA 30, kiti, kopciuszek126, Effcia28, Sandraa, Fedra, Shagga_80, mauysia, Spero, magdzia26, Rucia, zosia-ktosia, Pismak, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Shaggus ale pewnie są momenty kiedy o tym zapominasz i tak jest najukochanszym synusiem mamusi
No nic zakopuje się w łóżku i czekam na @ boli brzuch strasznie wiec jest już coraz bliżejno nic miłych snów kochane buziaki
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA po przeglądzie ok
Owulka była lekarz powiedział nie tak dawno bo pęcherzyk poszarpany zniekształcony ma ok 18mm endo jak na po owulce dobre bo 7 mm z hakiem .
Jak za 2 cykle nic nie będzie to mnie skieruje doktorek na HsGkiti, Fedra, Dodi, aisa, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki!!!
nie zapomniałam o Was,ale niestety moje dziecko jest tak absorbujące,że na nic nie mam niestety czasu...cały dzień siedzę tylko z nim bo on mało śpi,musze albo na rękach Go trzymać albo w wózku kołysze delikatnie. I nie mam czasu zajrzeć tu do Was :(Teraz chwilkę przysnął i zajrzałam i miałam noska
SANDRUŚ - wielkie gratulacje!!!!
Przepraszam, ale nie nadrobię tego co natworzyłyście przez te 3 tygodnie.
PRoszę o maleńki skrót.
Z ostatniej strony przeczytałam,ze trzymacie kciuki za Fedrę...mogę wiedzieć o co chodzi?
A z małym mam troszkę atrakcji,ale nie będę Wam tu teraz pisać. Powiem tylko tyle,ze źle mi sypia zarówno w nocy jak i w dzień. Jest głodomorkiem i nawet ładnie na wadze przybiera.W tamtą środę ważył równe 3900 g. Czyli przez równe 2 tyg. od wyjścia ze szpitala przybrał 800g.
Pozdrawiam wszystkie i czekam na kolejne fasolki i nowe ovudzieciaczki
Karoam-wielkie gratulacje!!!
P.S. czy było gdzieś zdjęcie córeczki Karoam?AGA 30, Sandraa, Fedra, Kaja, Dodi, Shagga_80, Spero, magdzia26, Rucia, Pismak, Blondi22 lubią tę wiadomość