plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:ja już wiem o kogo chodzi, Gratulacje!
może choć ociupinkę napisz co u Ciebie, jak ogniste romanse, zdrówko ? :* :* :*
Shagga_80, Fedra, Dodi, magdzia26, AGA 30, aisa, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPani na "S"
możesz się już ujawnić, bo na telfon dostałam dwie poprawne odpowiedzi!!! Także dziewczęta o Tobie nie zapomniały!!!!
no i musisz osobiście przekazać uroczą opowieść, jak to Twój m się dowiedział!!! :* pozdrowionka i całuski:*:* ściskam mocno i jeszcze raz gratuluję... Teraz Ty możesz mocno ściskać za mnie, żeby 2014 rok był rokiem szczęśliwym:*:*:*Strażaczka90, Shagga_80, kiti, Fedra, Dodi, Kaja, magdzia26, AGA 30, aisa, Sandraa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:może choć ociupinkę napisz co u Ciebie, jak ogniste romanse, zdrówko ? :* :* :*
chyba mnie z kimś pomyliłaś z tymi romansami.
u mnie ok, wesołych świąt dziewczyny i szczęśliwego nowego roku. dostałam zakaz pisania od Guni na 3 cykle, żebym też zaciażyła, jak nasza świeżo upieczona mamuśka
Zaglądam do Was czasem i trzymam kciuki :*
pozdrawiam serdecznie z deszczowej FinlandiiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 17:32
Spero, Fedra, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, AGA 30, aisa, Effcia28, mauysia, Rucia, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Pani na "S"
możesz się już ujawnić, bo na telfon dostałam dwie poprawne odpowiedzi!!! Także dziewczęta o Tobie nie zapomniały!!!!
no i musisz osobiście przekazać uroczą opowieść, jak to Twój m się dowiedział!!! :* pozdrowionka i całuski:*:* ściskam mocno i jeszcze raz gratuluję... Teraz Ty możesz mocno ściskać za mnie, żeby 2014 rok był rokiem szczęśliwym:*:*:*A wierz mi,że wszyyyyyyyyyyyyyyyyystkie będą się cieszyły z takich wieści :*
Libra, Spero, Fedra, Dodi, magdzia26, AGA 30, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:chyba mnie z kimś pomyliłaś z tymi romansami.
u mnie ok, wesołych świąt dziewczyny i szczęśliwego nowego roku. dostałam zakaz pisania od Guni na 3 cykle, żebym też zaciażyła, jak nasza świeżo upieczona mamuśka
Zaglądam do Was czasemi trzymam kciuki :*
pozdrawiam serdecznie z deszczowej Finlandii
Czyli w przyszłym cyklu wracasz do nas z maleńką fasolką:* Tobie również kochana wesoły świąt i przede wszystkim spełnienia najskrytszego z marzeń w 2014 roku
zbikowa, Dodi, magdzia26, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI już zupełnie na koniec (bo musze iść zająć się Młodszym,bo biedny sam się sobą nie zajmie jak Starszy) dodam S-uś kochana ja też czasem mam wrażenie,że o mnie tu już zapomniano...ale cóż
Ujawniaj się szybciutko!
Zajrzę wieczorkiem,może jakieś fotki wrzucisz np teścioraSpero, Fedra, Libra, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Żbiczku mam nadzieję ze w okolicach swiatecznych jeszcze do Nas zajrzysz ale jeśli twój plan jest inny to zyczę Ci:
samych pogodnych i słonecznych dni...
ludzi w twoim otoczeniu z uśmiechami na twarzy a nie marudzacych...
wiecznie trwajacej miłości
a przedewszystkim spełnienia najskrytszych marzeńzbikowa, Libra, Dodi, magdzia26, Shagga_80, AGA 30, aisa, Rucia, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Plemniś napisałam na poprzedniej stronie chyba...
ale w sumie zabieg sam szybki i bezbolesny ale to czekanie męczące no i dziwnie się po nim czułam kreciło mi się w głowie, zasnełam w aucie a w domu było mi zimno i też spałam...
a teraz napieprzaja mnie plecy i idę dalej lerzakować...
będę was pewnie podczytywac z tel17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej dziewczynki:)
Wiec zmuszona przez koleżankę Librę, postanawiam się ujawnić ze to właśnie JA:)kiti, Spero, Libra, sylwia1985, Fedra, Pismak, Dodi, Ilona, magdzia26, aisa, Blondi22, Shagga_80, AGA 30, Effcia28, mauysia, zosia-ktosia, Rucia, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:I już zupełnie na koniec (bo musze iść zająć się Młodszym,bo biedny sam się sobą nie zajmie jak Starszy) dodam S-uś kochana ja też czasem mam wrażenie,że o mnie tu już zapomniano...ale cóż
Ujawniaj się szybciutko!
Zajrzę wieczorkiem,może jakieś fotki wrzucisz np teściorahehehe
Shagga_80, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
czyli dobrze myslałam sandraa gratulacje!!!
Sandraa, Libra, Fedra, Dodi, magdzia26, Shagga_80, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość