plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
bo wiesz później będzie ze Ci nikt nie powiedział a my grzecznie tłumaczymy "zrób w końcu tego testa" a ty nie i nie to później będzie taki skutek a ty nie będziesz wiedziała od czego
Dodi, Strażaczka90, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
faceci to są jednak dziwne istoty
albo kobiety oczekują od nich więcej niż można
napisałam sms do mojego: "kochanie a co ty na to gdybyśmy począwszy od nowego roku sprawdzili czy aby na pewno nie utraciłam płodności?"
odpowiedział mi: a jak to się sprawdza?
RĘCE I NOGI OPADAJĄ
nie wiem, wy byście się domyśliły czy ja rzeczywiście tak napisałam że nie mozna wyczytać między wierszami ocb.?magdzia26, Dodi, Strażaczka90, kiti, Shagga_80, Blondi22, Spero, Fedra, plemniczka, AGA 30, mauysia lubią tę wiadomość
-
Zosiu no wiesz nie oczekuj rzeczy niemożliwych od faceta
moge się załozyć że pierwsze co mu przyszło do głowy to że chcesz jakies badania zrobić i to sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 15:21
zosia-ktosia, Strażaczka90, Shagga_80, Blondi22, Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Zosiu no wiesz nie oczekuj rzeczy niemożliwych od faceta
moge się załozyć że pierwsze co mu przyszło do głowy to że chcesz jakies badania zrobić i to sprawdzić
no to ja jestem za bardzo tajemnicza
Strażaczka90, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:bo wiesz później będzie ze Ci nikt nie powiedział a my grzecznie tłumaczymy "zrób w końcu tego testa" a ty nie i nie to później będzie taki skutek a ty nie będziesz wiedziała od czego
magdzia26, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Laski znikam na obiadek bo zaraz m sie bedzie budził dzis placki po kaszubsku z wolowinka i surowka
papapapa
to smacznego.
ja znikam. koniec pracy.jeszcze talerzyk i kubek musze umyć.
miłego popołudnia dziołchymagdzia26, Dodi, Blondi22, Strażaczka90, Fedra, AGA 30, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki,wpadłam na chwilę , korzystając,że Stary w pracy (i miał dopiero wracać po 16 ale przed chwilą okazało się,że dłużej musi zostać), Kuba ogląda bajkę a Igorek śpi...asnął jak wychodziliśmy na spacer o 12:40...i dalej śpi...nawet z gondoli Go nie wyjęłam tylko nieco rozebrałam i śpi dalej...a my pospacerowaliśmy dziś z Kubusiem 1,5 godz bo tak ładnie słoneczko świeciło...szkoda tylko,że na dworze okazało się,że wieje jak nie wiem...ale daliśmy radę...nawet syn porobił mi kilka fotek z wózkiem, będzie w przyszłości lepszym specjalistą niż Jego Tata
Plemniczko, Selenko trzymam kciuki by Wasze maluchy posiedziały nieco jeszcze w brzuszkach,chociaż powiedzmy sobie szczerze już sa prawie gotowe na poród,więc nie martwić się na zapas,bo to tylko może zaszkodzić
Zosiu,ależ niespodzianka,że Ty tuWitamy, witamy...bo ostatnio spotykamy się tylko na Happy,hehehe...a co do staranek itd to wiecie co? Ostatnio wpadłam na pomysł,że w celach antykoncepcyjnych będę stosowac wykres itd itp...ale właśnie dziś w swoich materiałach z Sz.R. wyczytałam,że karmienie piersią chroni przed ciążą ,jeśli sa spełnione warunki: dziecko ma mniej niż 6mcy, karmi się tylko piersią i minimum 6 razy dziennie,karmienie wyłącznie na żądanie, a najdłuższa przerwa nie trwa dłużej niż 6 godzin,nie ma miesiączki a dziecko dobrze ssie i dobrze przybiera na wadze ....a skoro u mnie wszystkie warunki spełnione to czemu by nie spróbować
Nie płakałabym też gdybym ja była wyjtąkiem od tej reguły
Chociaż jak pomyślę o porodach to odechciewa mi się tych myśli...a z drugiej strony jak pomyślę,że więcej w ciąży nie będę to w serce zakłuje
Inna tylko sprawa,że coś tam chyba źle pozszywana jestem i własnie wybieram się do Ginki (tzn planuję dopiero umówić) niech popatrzy co tam nahaftowała mi
Magdzia i Strażaczko,czekam na wieści
U nas sylwester raczej w domu...chociaż nie wiem,bo temat święta i sylwester są u nas zakazanym tematem
Ohoooo, Igorex obudził się a ja musze lecieć na parter po stelaż od wózka,bo stoi już tam samotny od 2giej a Stary jeszcze nie wróci z 2 godziny to szkoda by Komuś przydał się
Buziaki,siusiakiBlondi22, Strażaczka90, Spero, Dodi, Fedra, kiti, magdzia26, AGA 30, aisa, Rucia, mauysia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny