plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewuszki!
Ile nadrabianiaw końcu
Cześć Zosieńko :*
Aga daj znać jak po przegladzie i mam nadzieję, ze ucałowałaś Muzi od nas. Kocur cudo i zaraz zagłosuję na niego
Selenko trzymam kciuki, żeby maluszek wytrzymał jeszcze troszke
Plemniś za Was również, choć Kornelcia już nieco większa, ale jeszcze niech posiedzi w brzuszku
Rucia!! Ale przystojniak z Leona! nie mogę się napatrzeć. Cudeńko z niego :*
Kaja...przeraziła mnie ilość kaw wypijana przez Ciebie, ale cieszę się że roczek dobrze wpływa na swoją mamusię
Shaggamoja ciocia też stosowała antykoncepcję w postaci karmienia dziecka w wyniku czego między kuzynami jest 15 m-cy różnicy
ale pewnie to zależy też od organizmu itd, a najwyżej będziecie mieć jeszcze jednego szkraba
Mauysiu a jak Twoi chłopcy? może zasługujemy na małą fociszczę przystojniaków?
Strażaczko i tak nic nie zmienisz tym czy zrobisz test czy nie. jak jesteś w ciąży to jesteś i już. a przestaniesz się stresować bo będziesz wiedziała, a tak sama sobie nerwów dodajesz, bo chcesz zrobić, ale się boisz, że będzie negatyw, choć NAM się absolutnie nie wydaje
Pismaczku, Magdziumam nadzieję że nowy rok będzie w ekspresowym tempie przysparzał Wam radosnych chwil i nowin
nooo i co jeszcze.... nie pamiętam
buziaki :*Strażaczka90, Shagga_80, Fedra, zosia-ktosia, kiti, Dodi, Pismak, magdzia26, AGA 30, aisa, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:Shagga
moja ciocia też stosowała antykoncepcję w postaci karmienia dziecka w wyniku czego między kuzynami jest 15 m-cy różnicy
ale pewnie to zależy też od organizmu itd, a najwyżej będziecie mieć jeszcze jednego szkraba
buziaki :*
No właśnie ja też zawsze słyszałam,że karmienie piersią nie chroni przed ciążą...ale skoro tu (w tych materiałach od Położnych) są wymienione te warunki (ia ja je spełniam) to kto wie,może warto sprawdzić
EDIT: A tak w ogóle to widać,że Twoja cioctka musiała zajść o okolicy 6stego miesiąca starszego a wg tego co napisałam wcześniej już karmienie piersią nie chroni
A może będzie jak ostatnio (w piętek) dwie pielęgniarki mi wróżyły "trzecia będzie dziewczynka"Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 16:56
Strażaczka90, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:A może będzie jak ostatnio (w piętek) dwie pielęgniarki mi wróżyły "trzecia będzie dziewczynka"
Noo w końcu mogłabyś jakieś warkoczyki popleść i sukienki pokupować. Poza tym jakby chłopcy siostrę mieli to może miałaby magiczną moc łagodzenia konfliktów u braci
Ja to zawsze chciałam mieć 3. Mój m. też, a tu taki psikus...Shagga_80, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was dziewczyny:) postanowiłam dzisiaj do Was napisać, ponieważ mam mega zajebistą wiadomość!!!!!!!!
Otóż nieśmiało od soboty jest z nami NOWA FASOLKA!!! HUUUURAAAA!!!!
a teraz do rzeczy... kto to? uwaga będzie zagadka:D heheheheFedra, Spero, kiti, Dodi, Kaja, magdzia26, Blondi22, aisa, Effcia28, Sandraa, Rucia, mauysia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOtóż mamuśką tej malej kruszynki jest kobietka, która może mało się tu udziela, ale wszystko czyta i duuuużo lajkuje:) i czasem się odezwała jak ja bardzo prosiłam, wręcz wywoływałam do tablicy... Kochan, teraz też Cię wywołuję
musisz się ujawnić, bo dziewczyny i tak Cię znajdą i pożrą żywcem:D hehehe żartuję
Miłego dnia życzęStrażaczka90, Fedra, Shagga_80, Spero, Dodi, Pismak, Kaja, magdzia26, Blondi22, AGA 30, aisa, Effcia28, Sandraa, Rucia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Otóż mamuśką tej malej kruszynki jest kobietka, która może mało się tu udziela, ale wszystko czyta i duuuużo lajkuje:) i czasem się odezwała jak ja bardzo prosiłam, wręcz wywoływałam do tablicy... Kochan, teraz też Cię wywołuję
musisz się ujawnić, bo dziewczyny i tak Cię znajdą i pożrą żywcem:D hehehe żartuję
Miłego dnia życzę
To ta co myślę?
Strażaczka90, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Witam się i z góry przepraszam ze tak późno się odzywam...
Libra ja mam swój typ ale moze pozostawie Dziewczyna tą zagadkę
a co u mnie no cóż wstałam przed chwilą dopiero chyba tak odreagowywuje stres...
dziękuje wszystkim za kciuki i za modlitwy na nic specjalnie się nie nastawiam no może na luty na kolejną inseminację...
Strazaczko myślałam ze wejdę i zobacze u Ciebie dobre wieści no i cóż troche się zawiodłam ale rozumie i poczekam...
a co u mnie no cóż inseminacja była o 11 na niepękniętych jajorkach od czwartku bestie urosłu lewy do 25mm a prawy do 19mm edno 8,5mm...
czytałam ze mi bliźniaków zyczycie no więc doktor nie wykluczył ze tak może się stać, więc jak wykraczecie to będziecie na zmiane przyjeżdzac i pomagać w ich opiece i wychowaniu
jutro mamy dopomóc naturze tak na wszelki wypadek od środy dupek 2x dziennie
Zosiu miło Cię widzieć jak i inne Kobietki które zagladaja tu rzadko ostatnio mimo ze nie wszystko lajkowałam to was widziałam :*
Strażaczka90, Shagga_80, zosia-ktosia, kiti, Libra, zbikowa, plemniczka, Dodi, Pismak, Kaja, magdzia26, Blondi22, AGA 30, aisa, Effcia28, Sandraa, Rucia, kopciuszek126, mauysia, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyLibra wrote:Otóż mamuśką tej malej kruszynki jest kobietka, która może mało się tu udziela, ale wszystko czyta i duuuużo lajkuje:) i czasem się odezwała jak ja bardzo prosiłam, wręcz wywoływałam do tablicy... Kochan, teraz też Cię wywołuję
Miłego dnia życzę
?? weeeeeeźźźźźź noooLibra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia życzę
na S???Strażaczka90, Fedra, Libra, Dodi, magdzia26, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyona myśli, że o niej zapomnieliśmy! więc dziewczynki... nie dać mi tu ciała!!!
Pani na "S" ja pamiętam, ściskam i tutaj jako pierwsza Ci gratuluję!!!!!!!Spero, Fedra, kiti, Dodi, magdzia26, Blondi22, AGA 30, aisa, Sandraa, Rucia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:ona myśli, że o niej zapomnieliśmy! więc dziewczynki... nie dać mi tu ciała!!!
Pani na "S" ja pamiętam, ściskam i tutaj jako pierwsza Ci gratuluję!!!!!!!Tak?
Fedra, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ona myśli, że o niej zapomnieliśmy! więc dziewczynki... nie dać mi tu ciała!!!
Pani na "S" ja pamiętam, ściskam i tutaj jako pierwsza Ci gratuluję!!!!!!!
No to i ja Gratuluję z całego serduszka i czekam az koleżanka sie w końcu ujawniSpero, Dodi, magdzia26, AGA 30, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi