X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Shagga milo ze zajrzalas ;) widze u ciebie taka ladna pogoda dziś była jak u mnie ;)

Shagga_80, Strażaczka90, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M mnie gwałci bym tesciora robiła :-P

Spero, Dodi, Shagga_80, Fedra, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Mój M mnie gwałci bym tesciora robiła :-P
    Jesteś po terminie @ więc wynik będzie wiarygodny mimo,że to nie rano...popieramy Mężusia :D

Spero, Strażaczka90, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewuszki!
    Ile nadrabiania :O w końcu :D

Cześć Zosieńko :*
    Aga daj znać jak po przegladzie i mam nadzieję, ze ucałowałaś Muzi od nas. Kocur cudo i zaraz zagłosuję na niego :D

Selenko trzymam kciuki, żeby maluszek wytrzymał jeszcze troszke <3
    Plemniś za Was również, choć Kornelcia już nieco większa, ale jeszcze niech posiedzi w brzuszku :)

Rucia!! Ale przystojniak z Leona! nie mogę się napatrzeć. Cudeńko z niego :*

Kaja...przeraziła mnie ilość kaw wypijana przez Ciebie, ale cieszę się że roczek dobrze wpływa na swoją mamusię :)

Shagga :) moja ciocia też stosowała antykoncepcję w postaci karmienia dziecka w wyniku czego między kuzynami jest 15 m-cy różnicy ;) ale pewnie to zależy też od organizmu itd, a najwyżej będziecie mieć jeszcze jednego szkraba :D

Mauysiu a jak Twoi chłopcy? może zasługujemy na małą fociszczę przystojniaków?

Strażaczko i tak nic nie zmienisz tym czy zrobisz test czy nie. jak jesteś w ciąży to jesteś i już. a przestaniesz się stresować bo będziesz wiedziała, a tak sama sobie nerwów dodajesz, bo chcesz zrobić, ale się boisz, że będzie negatyw, choć NAM się absolutnie nie wydaje :P

Pismaczku, Magdziu <3 mam nadzieję że nowy rok będzie w ekspresowym tempie przysparzał Wam radosnych chwil i nowin :D

nooo i co jeszcze.... nie pamiętam :(

buziaki :*

Strażaczka90, Shagga_80, Fedra, zosia-ktosia, kiti, Dodi, Pismak, magdzia26, AGA 30, aisa, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Shagga :) moja ciocia też stosowała antykoncepcję w postaci karmienia dziecka w wyniku czego między kuzynami jest 15 m-cy różnicy ;) ale pewnie to zależy też od organizmu itd, a najwyżej będziecie mieć jeszcze jednego szkraba :D

buziaki :*

No właśnie ja też zawsze słyszałam,że karmienie piersią nie chroni przed ciążą...ale skoro tu (w tych materiałach od Położnych) są wymienione te warunki (ia ja je spełniam) to kto wie,może warto sprawdzić :P

EDIT: A tak w ogóle to widać,że Twoja cioctka musiała zajść o okolicy 6stego miesiąca starszego a wg tego co napisałam wcześniej już karmienie piersią nie chroni :P

A może będzie jak ostatnio (w piętek) dwie pielęgniarki mi wróżyły "trzecia będzie dziewczynka" :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 16:56

Strażaczka90, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A może będzie jak ostatnio (w piętek) dwie pielęgniarki mi wróżyły "trzecia będzie dziewczynka" :P

Noo w końcu mogłabyś jakieś warkoczyki popleść i sukienki pokupować. Poza tym jakby chłopcy siostrę mieli to może miałaby magiczną moc łagodzenia konfliktów u braci :D

Ja to zawsze chciałam mieć 3. Mój m. też, a tu taki psikus...

Shagga_80, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny:) postanowiłam dzisiaj do Was napisać, ponieważ mam mega zajebistą wiadomość!!!!!!!!

Otóż nieśmiało od soboty jest z nami NOWA FASOLKA!!! HUUUURAAAA!!!!

a teraz do rzeczy... kto to? uwaga będzie zagadka:D hehehehe

Fedra, Spero, kiti, Dodi, Kaja, magdzia26, Blondi22, aisa, Effcia28, Sandraa, Rucia, mauysia, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otóż mamuśką tej malej kruszynki jest kobietka, która może mało się tu udziela, ale wszystko czyta i duuuużo lajkuje:) i czasem się odezwała jak ja bardzo prosiłam, wręcz wywoływałam do tablicy... Kochan, teraz też Cię wywołuję:) musisz się ujawnić, bo dziewczyny i tak Cię znajdą i pożrą żywcem:D hehehe żartuję:)

Miłego dnia życzę:)

Strażaczka90, Fedra, Shagga_80, Spero, Dodi, Pismak, Kaja, magdzia26, Blondi22, AGA 30, aisa, Effcia28, Sandraa, Rucia, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Otóż mamuśką tej malej kruszynki jest kobietka, która może mało się tu udziela, ale wszystko czyta i duuuużo lajkuje:) i czasem się odezwała jak ja bardzo prosiłam, wręcz wywoływałam do tablicy... Kochan, teraz też Cię wywołuję:) musisz się ujawnić, bo dziewczyny i tak Cię znajdą i pożrą żywcem:D hehehe żartuję:)

Powaga? Woooooooooooooooooow!

To ta co myślę :P ?

Strażaczka90, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i z góry przepraszam ze tak późno się odzywam...

Libra ja mam swój typ ale moze pozostawie Dziewczyna tą zagadkę :D

a co u mnie no cóż wstałam przed chwilą dopiero chyba tak odreagowywuje stres...

dziękuje wszystkim za kciuki i za modlitwy na nic specjalnie się nie nastawiam no może na luty na kolejną inseminację...

Strazaczko myślałam ze wejdę i zobacze u Ciebie dobre wieści no i cóż troche się zawiodłam ale rozumie i poczekam...

a co u mnie no cóż inseminacja była o 11 na niepękniętych jajorkach od czwartku bestie urosłu lewy do 25mm a prawy do 19mm edno 8,5mm...
    czytałam ze mi bliźniaków zyczycie no więc doktor nie wykluczył ze tak może się stać, więc jak wykraczecie to będziecie na zmiane przyjeżdzac i pomagać w ich opiece i wychowaniu :P
    jutro mamy dopomóc naturze tak na wszelki wypadek od środy dupek 2x dziennie :)

Zosiu miło Cię widzieć jak i inne Kobietki które zagladaja tu rzadko ostatnio mimo ze nie wszystko lajkowałam to was widziałam :*

Strażaczka90, Shagga_80, zosia-ktosia, kiti, Libra, zbikowa, plemniczka, Dodi, Pismak, Kaja, magdzia26, Blondi22, AGA 30, aisa, Effcia28, Sandraa, Rucia, kopciuszek126, mauysia, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

?? weeeeeeźźźźźź nooo :P

Libra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

na S??? :P

Strażaczka90, Fedra, Libra, Dodi, magdzia26, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa Librus kto to????

Strażaczka90, Libra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Powaga? Woooooooooooooooooow!

To ta co myślę :P ?
    nie wiem Słońce co myślisz, hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    na S??? :P
    YES!!!!

Spero, Fedra, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona myśli, że o niej zapomnieliśmy! więc dziewczynki... nie dać mi tu ciała!!!

Pani na "S" ja pamiętam, ściskam i tutaj jako pierwsza Ci gratuluję!!!!!!!

Spero, Fedra, kiti, Dodi, magdzia26, Blondi22, AGA 30, aisa, Sandraa, Rucia, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    YES!!!!

! No co Ty!!!! o Rany ale super :D No to wywołuję do tablicy! Gratuluję z całego serca <3

Fedra, Shagga_80, Dodi, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już wiem o kogo chodzi, Gratulacje! :)

Fedra, Spero, Shagga_80, Dodi, magdzia26, AGA 30, aisa, Sandraa, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

Jeśli to ta o której teraz myślę to ja BROŃ BOŻE nie zapomniałam , nawet dziś wspomniałam Ją :D Tak?

Fedra, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

No to i ja Gratuluję z całego serduszka i czekam az koleżanka sie w końcu ujawni ;)

Spero, Dodi, magdzia26, AGA 30, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 4722 4723 4724 4725 4726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ