plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a tak wogóle to jeśli się nie mylę dzisiaj mija rok od mojego pierwszego posta na forum
(zaczerwieniła się...)
Fredzia jak się potwierdzi to może wtedy wbiję do tabelki :*Strażaczka90, magdzia26, a-koczek, Fedra, Kaja, Pismak, Shagga_80, aisa, Ola_czeka, Spero, Sandraa, Gunia, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Musia ja robiłam test pp terminie małpy i Bete tez. dziś mija 5dzien a jej brak...ciesze sie że do Was tu trafiłam...i że Was mam:) jest mi od razu lepiej.:*
Na pewno się uda i to znając przewrotność losu, dokładnie wtedy kiedy pomyślisz, że na pewno się nie udałoDodi, Strażaczka90, magdzia26, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dodi kochana ta ciąża korzystnie na ciebie wpływa.
1. długie posty piszesz
2. wiecej sie udzielasz.
No tylko gratulowac i sie cieszyc hehheFedra, Dodi, magdzia26, Shagga_80, Ola_czeka, aisa, Spero, Pismak, Ilona, plemniczka, Sandraa, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dodi, to ja tez czekam na Twoje jutro
Zaraz po mojej wizycie pomyślę o Tobie (bo do 11:00 to tylko o tym będę myśleć). Masz już stresik? Nic nie straszę i nie kraczę, ale to chyba zawsze się ma...
Raaany, oby jutro się okazało, że u mnie wszystko ok. Tak bardzo się denerwuję i nie mogę przestaćW głowie już mi pędzą różne scenariusze...łaaa
Dodi, magdzia26, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Dodi, to ja tez czekam na Twoje jutro
Zaraz po mojej wizycie pomyślę o Tobie (bo do 11:00 to tylko o tym będę myśleć). Masz już stresik? Nic nie straszę i nie kraczę, ale to chyba zawsze się ma...
Raaany, oby jutro się okazało, że u mnie wszystko ok. Tak bardzo się denerwuję i nie mogę przestaćW głowie już mi pędzą różne scenariusze...łaaa
Fedra, Shagga_80, Spero, Ilona lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:jaki dzieciaczek fajny:) hehe
Ciocia go lubi to se go wrzuciłam a co
koczku piszę więcej bo dopiero się coś u mnie dzieje hehe
Strażaczka90, a-koczek, magdzia26, Fedra, Pismak, Shagga_80, aisa, kiti, Ola_czeka, Spero, Ilona, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Oj lubie go lubie od razu mi się uśmiech na gębie włacza
a tym czasem borem lasem spadam i nie wiem kiedy wróce tak więc sajonara KochaneDodi, Shagga_80, magdzia26, Strażaczka90, aisa, Spero, Pismak, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Masz 3000 lajka ode mnie Dodi
Dziękówa Shagguś :*
no i mój plan się nie powiódłbuuu...
Shagga_80, Strażaczka90, Pismak, aisa, Ola_czeka, Spero, Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeżżżżżżżżżżżżżżzzu wybacz Dodi, chyba nie umiem czytać ze zrozumieniem ;( Ja wyczytałam,że chcesz do tych 3000 dobić ;(
ZABIJCIE MNIE ;(
PS. Chyba,że postarasz się dobić do jutra do 3333Czy raczej my dziewczyny, działamy,żeby Dodi dobiła
Dodi, magdzia26, Strażaczka90, aisa, Spero, Sandraa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Tyyy a jaki był ten plan?
No Tyyy 3000 ale jak mi napisałaś, że ten od Ciebie to już mi ktoś klapnął 3001 he he no i widzicie jak to jest jak se człowiek coś zaplanujeShagga_80, magdzia26, Strażaczka90, aisa, Ola_czeka, Spero, Pismak, Sandraa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:No Tyyy 3000 ale jak mi napisałaś, że ten od Ciebie to już mi ktoś klapnął 3001 he he no i widzicie jak to jest jak se człowiek coś zaplanuje
magdzia26, Strażaczka90, Spero, Dodi, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny