plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Shagus z staranie to jest tak do 30 roku zycia rok czasu po 30 6 miesiecy
czyli mam jeszcze jakieś pół roku
a tak poważnie obiecałam sobie ze jak się w 6 miesięcy nie uda to zacznę bardziej drazyc temat wiec teraz do dzieła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 19:49
Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Widzę Aisko ze juz prawie doczytalas
to zaraz pewnie nam tutaj walniesz obiecanego ładnego poscika
O i Sperus nadchodziWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 19:27
Shagga_80, aisa, Spero, Ilona, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
No i się pomyliłam w obliczeniach, bo do nadrobienia miałam 3 dni... Normalnie ponad 40 stron, stare czasy wróciły
A teraz obiecane pościszcze
Spero, pięknie wyglądasz w sukni ślubnej!
Aga, fajnie, że przegląd na plusŚliczne to bombiszcze zrobiłaś!
Mauysiu, udanej podróży do Olsztyna
No i się na foty Shagusiowych chłopaków nie załapałam
Kaja, wciąż musisz brać luteinę? Może na włosy jakiś leczniczy szampon czy coś. Mi wręcz przeciwnie, w ciąży mam gęstsze i ładniejsze włosy.
Ilona, fajnie że zwiedzałaś porodówkę. Tu też jest taka opcja. Myślałam żeby nie iść bo w swoim czasie i tak tam trafię, ale znajoma była i sporo się dowiedziała o znieczuleniach (więcej opcji niż w PL) więc pewnie też się wybiorę jakoś na zwiady.
Kfjatuś, :*
Muśka, dobrze będzie na usg, nie denerwuj się bo brzuch Cię rozboli.
Fedra, trzymam wciąż kciuki!
Muzi, śliczny awatarek, całuski :*
Robotka, witaj!
Sandraa, nie przemęczaj się no i gratki z okazji pierwszego powia
A-koczku, zdrówka dla córci, uważaj żebyś i Ty tego nie złapała.
Zosiu, piękna lista świątecznych smakołyków, podziwiać!
Ola, super że zajrzałaś
Blondi, super, że wizyta spoko i że z Izunią ok
Plemniś, no to teraz leż plackiem i bierz leki a Kornelcia może będzie chciała troszkę jeszcze zaczekać.
Ilonka, u Ciebie też już niedługo rozwiązanie
Magdziu, też jestem zdania żebyś zmieniła gina.
Strażaczko, wg mnie masz 11 dzień fl, ovulka była później niż ovu wyznaczył. Martwi mnie tylko to Twoje złe samopoczucie.
Sylwia, dobrze że ten cykl na luzie, czasem potrzebny jest oddech.
Dodi, gratki z okazji roku od pierwszego posta forumowego
Co do starań to jak byłam na przeglądzie jeszcze przed ciążą do gin powiedział, że kiedyś mówili że po 2 latach starań się dopiero zgłaszać a że teraz takie czasy że stres itp a i lekarze chcą zarobić to czas skrócił się do roku.
Co do Świąt, to my zmykamy do mamy, na Wigilię i pierwszy dzień do babci, drugi dzień rodzinka M i tym sposobem nic nie będę robić
Jeszcze tylko jutro do pracowa i wolne, a w poniedziałek na prom i wieczorem Polskamagdzia26, Kaja, Strażaczka90, kiti, Spero, Ilona, Shagga_80, Dodi, Sandraa, Gunia, Rucia, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Muska przyznaje ze musiałam przegapić moment wyluzowania, przepraszam :*
Czyli jednak się nie da z wkretka, nigdy nie zajde w ciąże
Mój dzień dziś upływa pod znakiem zachwytu nad tym jaka niezła niunia z tej naszej Spero!magdzia26, a-koczek, kiti, Muska, Spero, Pismak, Ilona, Shagga_80, Dodi, Sandraa, Rucia, Fedra, Kfjatus, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przepraszam ze Wam sie troche poużalam ale juz nie mam sił na to wszystko. Jak juz kiedys pisałam ponad rok temu moja mama zachorowała na rak. Dzis sie dowiedziałam ze mój starszy brat tez go ma. Nie wyobrazam sobie co teraz jego zona przechodzi bo w tym samym czasie co moja mama zachorowała to i jej tez. takze w przeciągu roku trzy najblizsze jej osoby sa chore na to paskudztwo.
Tak sie zastanawiam ze chyba musze wziasc sie za konkretne badania w tym kierunku. bo zaczyna byc to juz coraz barzdziej niebezpieczne. -
nick nieaktualny
-
Dopszsz Dodi resztę lajkow zostawiam na jutro z myśla o niesubordynowanych lajkarzach, którzy nie wiedza ze masz się zatrzymać na 3333.
Swoją droga dawno nic mnie tak nie przerażało jak ten tańczący bobas u Dodi. Wery kripi...Shagga_80, Dodi, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość