plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Laski ale datę jej wpisalam hehehe 2015 bubabababa ile ona w tej ciąży chodzic bedzie ponad 2 lata hehehe mialam na mysli 2014:-)
Jak Słonica prawdziwaKaja, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
dobra:0 Mój M wraca:) po akcji:) dobranoc pchły na noc:) Karaluchy pod poduchy ide spać
jutro na 13 do fryzjera:) ale nie mam pomysłu jak się uczesać;/Ja Mu pokaże jak wróci do domu!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 21:38
Ilona, Kaja, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Ilonko fajne salatki.
A ja tez mam jedną moją ulubioną, zresztą ktokolwiek ją sprobuje ją polubuje
To jest salatka brokulowa, ale a czosnkiem.
Wiec tak:
nalezy podzielonego na male rozyczki brokula obgotowac w wodzie, ale zeby nie byl za miekki. Jak wystygnie dodac puszke fasolki czerwonej i pokrojony w kostke ser feta. Do tego wycisnąc ze 2 lub 3 ząbki czosnku, dac ze 2 lyzki majonezu i doprawic sola i pieprzem. Naprawde jest pyszna.
magdzia26, Gunia, AGA 30, Dodi, a-koczek, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
ja laski zle sie czuje kurde. odkąd wrocilam od gina czyli juz 4 godziny boli mnie krzyz i brzuch. Silny dosyc bol, wzielam nospe forte i magnez ale nie przeszlo. Obym dotrzymala do jutra nocy. Boje sie ze nie dotrwam.
Kurde moze lekarz mi tam w szyjce namacał, naruszyl i przez to teraz takie bolesci mam? -
plemniczka wrote:ja laski zle sie czuje kurde. odkąd wrocilam od gina czyli juz 4 godziny boli mnie krzyz i brzuch. Silny dosyc bol, wzielam nospe forte i magnez ale nie przeszlo. Obym dotrzymala do jutra nocy. Boje sie ze nie dotrwam.
Kurde moze lekarz mi tam w szyjce namacał, naruszyl i przez to teraz takie bolesci mam?[/QUO
Kurka!!!!!!!!!!!!!
Kornelciu!!!!!!! zostań jeszcze w brzusiu MamusI.NIECH cI SIĘ JESZCZE NIE ŚPIESZY NA ŚWIAT..
Plemnisiu odpoczywaj Kochana leż i nie wstawaj!!!!