X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś szaleje od 7 i dwa razy byłam w laboratorium bo o moczu zapomnialam hmmmm no może nie zapomnialam ale rozczytac tego nie mogłam bo kurde nagryzdane jakby to lekarz pisał ;-) ..... zobaczymy aby wyniki były dobre ehhh ostatnio były super ::-)

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :-) Korzystając z chwili wolnego wpadam życzyć udanej zabawy Sylwestrowej no i Szczęśliwego Nowego Roku! Życzę by w nowym roku zaroiło się od ciąż, potem szczęśliwych , szybkich i bezbolesnych porodach aż wreszcie aby wciąż pojawiały się tu nowe fotki Dzieciaków :-*

I zmykam do śniadania,Stary dalej domu, zajęć w poradni logopedycznej nie may już drugi tydzień i jeszcze 2 tygodnie odpoczynku mamy..ale może później na spacer wyjdziemy :-) Buziaki siusiaki

a-koczek, magdzia26, Dodi, Blondi22, Strażaczka90, Pismak, Sandraa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi west no mi powiedz czy oni w szpitalu też kluja po żyłach ?????!!! bo ja mam lipne żyły do pobierania ....

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• ash Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, życzę każdej z Was aby Nowy 2014 rok był 100 razy lepszy od poprzedniego, aby spełniły się Wasze marzenia i żebyście były szczęśliwe.
    Udanej zabawy sylwestrowej!

Kaja, magdzia26, Dodi, Blondi22, Strażaczka90, Pismak, AGA 30, Sandraa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noi się zdrzemnelam jednak :)
    A przypomniało mi się cos ;) jak byliśmy u mojego P na święta i tak siedzieliśmy przy stole wszyscy to mój P przy składaniu życzeń powiedział że w przyszłym roku może zobaczymy się w powiększonym składzie :) tak miło mi się zrobiło bo jego rodzinka nie wiedziała jeszcze ze nad dzidzia pracujemy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 09:35

Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz już musze ruszać się z łóżeczka
    cos przygotować na wieczór jakieś zakupy porobić :) buziaczki

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi west no mi powiedz czy oni w szpitalu też kluja po żyłach ?????!!! bo ja mam lipne żyły do pobierania ....
    u mnie z zyly pobieraja i nie raz wracam z siniakaimi albo bolaca reka tak sie nieraz znecaja

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia to miło że twój p jest dobrze na to nastawiony .....a mój szwagier to na wigili palnał że z ciążą już w nowym roku nie zdarzy .a nie zdąży w nowym roku bo żona go zostawiła po pół roku ślubu a byli ze sobą 10 lat ehhhh szkoda mi go bo ta laska wydoila go z kasy i olala

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    u mnie z zyly pobieraja i nie raz wracam z siniakaimi albo bolaca reka tak sie nieraz znecaja

Blondi kochana do puki mi motylkiem dla dzieci pobierają a leci jak jej się chce masakra jak mam iść na pobieranie .....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi ja byłam raz na ośrodku u mnie i już więcej nie idę bo mówię jej że mam żyły lipne i mnie pobierają motylkiem olala babka i tak jak mi wkula prosto w nerw to w twarz dostała nawet się niespodzialam że mnie ręką odbiła babka duże oczy na mnie i pyta co zrobiłam a ja jej na to czy widzi aby krew leciała i jej koleżanka podeszła i mówi że ma wziąć motylek i szukać a nie wkuwac tak jak ją uczyli bo nikt nie ma idealnych żył i powiedziała jej że ma słuchać bo pacjenci sami mówią a ja mówiłam siniaka miałam na długości całej ręki trzy dni mnie bolała ......koszmar

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic laski idę szykować coś na ząb ;-)

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Madzia to miło że twój p jest dobrze na to nastawiony .....a mój szwagier to na wigili palnał że z ciążą już w nowym roku nie zdarzy .a nie zdąży w nowym roku bo żona go zostawiła po pół roku ślubu a byli ze sobą 10 lat ehhhh szkoda mi go bo ta laska wydoila go z kasy i olala
    Kurcze Kajus no to szkoda chłopaka faktycznie :/ bez sensu nie rozumiem takiego zachowania jak ta laska...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki. Noc zleciala. Po kolejnej nospie i magnezie odpuscilo. Ja wiem ze mam juz nie brac nospy, magnezu i luteiny ale wolalam wziac niz jakby co juz urodzic...

Od jutra wszystko odtawie. dzisiaj jeszcze nie i leze caly dzien. Chociaz
    juz jest ok, poki co.

heh, zeby nie bylo tak ze teraz Kornelie powstrzymuje jak sie da, a jak juz odpuszcze i powiem wychodz dziecko jak chcesz to jej sie wtedy odechce i przenosze ciąże ;)

a-koczek, magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, Blondi22, Dodi, Pismak, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie wróciłam z zakupów.Zakupy od razu na dwa dni zrobiłam.Wróciłam obładowana;/...Na mieście ruch;/ bardzo duży.Wkurzyłam się i poszłam zapukać do ciotki i zapytać o buty...Ale nic nie przyszło!!!!dziwne..Bo zamawiałam 1 dzień przed świętami miało przyjść kurierem..może dziś będą.Na 13 mam do fryzjera..ide obiad robić...Kotlety mielone mizeria i pieczone ziemniaczki:)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wszystkie dni Nowego Roku
    Życzę Wam wiary w sercu i światła w mroku.
    Oby jednym krokiem mijały przeszkody.
    Byś czuł się silny i wiecznie młody
    Wszystkiego dobrego w 2014 Roku :)

Strażaczka90, Blondi22, Kaja, Dodi, magdzia26, Pismak, sylwia1985, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku
    z marzeniami o które warto walczyć,
    z radościami którymi warto się dzielić,
    z przyjaciółmi z którymi warto być i
    z nadzieją bez której nie da się żyć!

Monika , Kacperek i Radek :)

Strażaczka90, Blondi22, Kaja, Dodi, magdzia26, Pismak, sylwia1985, Sandraa, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :-)

Dziewczyny życzę wam wszystkiego najlepszego w tym nowym roku :-)
    Każdej z osobna i wszystkim razem !!
    Niech się spełnią wasze życzenia bo każda ma inne :-)
    Nocy bombowej imprez udanych no i szczęścia w tym 2014 wam życzę :-)
    Miłości pomyślności worek kasiorki i wszystkiego naj naj naj :-)

Idę pazurki malować na 15 do fryzjera a o 19 jedziemy na imprezkę :-)

Do sklikania się za rok :-)

Strażaczka90, Blondi22, Kaja, Dodi, magdzia26, Pismak, Sandraa, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi ja byłam raz na ośrodku u mnie i już więcej nie idę bo mówię jej że mam żyły lipne i mnie pobierają motylkiem olala babka i tak jak mi wkula prosto w nerw to w twarz dostała nawet się niespodzialam że mnie ręką odbiła babka duże oczy na mnie i pyta co zrobiłam a ja jej na to czy widzi aby krew leciała i jej koleżanka podeszła i mówi że ma wziąć motylek i szukać a nie wkuwac tak jak ją uczyli bo nikt nie ma idealnych żył i powiedziała jej że ma słuchać bo pacjenci sami mówią a ja mówiłam siniaka miałam na długości całej ręki trzy dni mnie bolała ......koszmar
    nie no u mnie naszczescie latwo maja pobierac ale nieraz jak sie jakas wkluje źle to potem reka potrafi mnie caly dzien w zgieciu bolec i mam siniaka. ja w czwartek ide już ostatni raz na pobranie ;)

a.png
    a.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane niech taneczny lekki krok będzie z Wami cały rok. Niech prowadzi Was bez stresu od sukcesu do sukcesu!!! :) Szczęśliwego Nowego Roku! :) <3

Kaja, AGA 30, Dodi, magdzia26, Pismak, Blondi22, Strażaczka90, Sandraa, a-koczek, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic składam szampanskiej zabawy każdej z osobna!!!!! A te co mają jak ja czyli spokojnie w domu z swoim mi tv i mlekiem kokosowym bez procentów ;-) to nadrobimy to w nastepnym sylwestrze , a reszta nie bo one w ciazach będą hihihi .

AGA 30, magdzia26, Pismak, Blondi22, Strażaczka90, kiti, Sandraa, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4800 4801 4802 4803 4804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ