plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś szaleje od 7 i dwa razy byłam w laboratorium bo o moczu zapomnialam hmmmm no może nie zapomnialam ale rozczytac tego nie mogłam bo kurde nagryzdane jakby to lekarz pisał
..... zobaczymy aby wyniki były dobre ehhh ostatnio były super :
magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Korzystając z chwili wolnego wpadam życzyć udanej zabawy Sylwestrowej no i Szczęśliwego Nowego Roku! Życzę by w nowym roku zaroiło się od ciąż, potem szczęśliwych , szybkich i bezbolesnych porodach aż wreszcie aby wciąż pojawiały się tu nowe fotki Dzieciaków :-*
I zmykam do śniadania,Stary dalej domu, zajęć w poradni logopedycznej nie may już drugi tydzień i jeszcze 2 tygodnie odpoczynku mamy..ale może później na spacer wyjdziemyBuziaki siusiaki
a-koczek, magdzia26, Dodi, Blondi22, Strażaczka90, Pismak, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, życzę każdej z Was aby Nowy 2014 rok był 100 razy lepszy od poprzedniego, aby spełniły się Wasze marzenia i żebyście były szczęśliwe.
Udanej zabawy sylwestrowej!Kaja, magdzia26, Dodi, Blondi22, Strażaczka90, Pismak, AGA 30, Sandraa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Noi się zdrzemnelam jednak
A przypomniało mi się cosjak byliśmy u mojego P na święta i tak siedzieliśmy przy stole wszyscy to mój P przy składaniu życzeń powiedział że w przyszłym roku może zobaczymy się w powiększonym składzie
tak miło mi się zrobiło bo jego rodzinka nie wiedziała jeszcze ze nad dzidzia pracujemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 09:35
Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Blondi west no mi powiedz czy oni w szpitalu też kluja po żyłach ?????!!! bo ja mam lipne żyły do pobierania ....
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Madzia to miło że twój p jest dobrze na to nastawiony .....a mój szwagier to na wigili palnał że z ciążą już w nowym roku nie zdarzy .a nie zdąży w nowym roku bo żona go zostawiła po pół roku ślubu a byli ze sobą 10 lat ehhhh szkoda mi go bo ta laska wydoila go z kasy i olala
-
Blondi22 wrote:u mnie z zyly pobieraja i nie raz wracam z siniakaimi albo bolaca reka tak sie nieraz znecaja
Blondi kochana do puki mi motylkiem dla dzieci pobierają a leci jak jej się chce masakra jak mam iść na pobieranie .....Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Blondi ja byłam raz na ośrodku u mnie i już więcej nie idę bo mówię jej że mam żyły lipne i mnie pobierają motylkiem olala babka i tak jak mi wkula prosto w nerw to w twarz dostała nawet się niespodzialam że mnie ręką odbiła babka duże oczy na mnie i pyta co zrobiłam a ja jej na to czy widzi aby krew leciała i jej koleżanka podeszła i mówi że ma wziąć motylek i szukać a nie wkuwac tak jak ją uczyli bo nikt nie ma idealnych żył i powiedziała jej że ma słuchać bo pacjenci sami mówią a ja mówiłam siniaka miałam na długości całej ręki trzy dni mnie bolała ......koszmar
-
Kaja wrote:Madzia to miło że twój p jest dobrze na to nastawiony .....a mój szwagier to na wigili palnał że z ciążą już w nowym roku nie zdarzy .a nie zdąży w nowym roku bo żona go zostawiła po pół roku ślubu a byli ze sobą 10 lat ehhhh szkoda mi go bo ta laska wydoila go z kasy i olala
bez sensu nie rozumiem takiego zachowania jak ta laska...
-
czesc dziewczynki. Noc zleciala. Po kolejnej nospie i magnezie odpuscilo. Ja wiem ze mam juz nie brac nospy, magnezu i luteiny ale wolalam wziac niz jakby co juz urodzic...
Od jutra wszystko odtawie. dzisiaj jeszcze nie i leze caly dzien. Chociaz
juz jest ok, poki co.
heh, zeby nie bylo tak ze teraz Kornelie powstrzymuje jak sie da, a jak juz odpuszcze i powiem wychodz dziecko jak chcesz to jej sie wtedy odechce i przenosze ciążea-koczek, magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, Blondi22, Dodi, Pismak, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
właśnie wróciłam z zakupów.Zakupy od razu na dwa dni zrobiłam.Wróciłam obładowana;/...Na mieście ruch;/ bardzo duży.Wkurzyłam się i poszłam zapukać do ciotki i zapytać o buty...Ale nic nie przyszło!!!!dziwne..Bo zamawiałam 1 dzień przed świętami miało przyjść kurierem..może dziś będą.Na 13 mam do fryzjera..ide obiad robić...Kotlety mielone mizeria i pieczone ziemniaczki:)
-
Na wszystkie dni Nowego Roku
Życzę Wam wiary w sercu i światła w mroku.
Oby jednym krokiem mijały przeszkody.
Byś czuł się silny i wiecznie młody
Wszystkiego dobrego w 2014 RokuStrażaczka90, Blondi22, Kaja, Dodi, magdzia26, Pismak, sylwia1985, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku
z marzeniami o które warto walczyć,
z radościami którymi warto się dzielić,
z przyjaciółmi z którymi warto być i
z nadzieją bez której nie da się żyć!
Monika , Kacperek i RadekStrażaczka90, Blondi22, Kaja, Dodi, magdzia26, Pismak, sylwia1985, Sandraa, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dzień
Dziewczyny życzę wam wszystkiego najlepszego w tym nowym roku
Każdej z osobna i wszystkim razem !!
Niech się spełnią wasze życzenia bo każda ma inne
Nocy bombowej imprez udanych no i szczęścia w tym 2014 wam życzę
Miłości pomyślności worek kasiorki i wszystkiego naj naj naj
Idę pazurki malować na 15 do fryzjera a o 19 jedziemy na imprezkę
Do sklikania się za rokStrażaczka90, Blondi22, Kaja, Dodi, magdzia26, Pismak, Sandraa, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Blondi ja byłam raz na ośrodku u mnie i już więcej nie idę bo mówię jej że mam żyły lipne i mnie pobierają motylkiem olala babka i tak jak mi wkula prosto w nerw to w twarz dostała nawet się niespodzialam że mnie ręką odbiła babka duże oczy na mnie i pyta co zrobiłam a ja jej na to czy widzi aby krew leciała i jej koleżanka podeszła i mówi że ma wziąć motylek i szukać a nie wkuwac tak jak ją uczyli bo nikt nie ma idealnych żył i powiedziała jej że ma słuchać bo pacjenci sami mówią a ja mówiłam siniaka miałam na długości całej ręki trzy dni mnie bolała ......koszmar
-
Kochane niech taneczny lekki krok będzie z Wami cały rok. Niech prowadzi Was bez stresu od sukcesu do sukcesu!!!
Szczęśliwego Nowego Roku!
Kaja, AGA 30, Dodi, magdzia26, Pismak, Blondi22, Strażaczka90, Sandraa, a-koczek, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
No nic składam szampanskiej zabawy każdej z osobna!!!!! A te co mają jak ja czyli spokojnie w domu z swoim mi tv i mlekiem kokosowym bez procentów
to nadrobimy to w nastepnym sylwestrze , a reszta nie bo one w ciazach będą hihihi .
AGA 30, magdzia26, Pismak, Blondi22, Strażaczka90, kiti, Sandraa, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość