X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś szaleje od 7 i dwa razy byłam w laboratorium bo o moczu zapomnialam hmmmm no może nie zapomnialam ale rozczytac tego nie mogłam bo kurde nagryzdane jakby to lekarz pisał ;-) ..... zobaczymy aby wyniki były dobre ehhh ostatnio były super ::-)

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :-) Korzystając z chwili wolnego wpadam życzyć udanej zabawy Sylwestrowej no i Szczęśliwego Nowego Roku! Życzę by w nowym roku zaroiło się od ciąż, potem szczęśliwych , szybkich i bezbolesnych porodach aż wreszcie aby wciąż pojawiały się tu nowe fotki Dzieciaków :-*

I zmykam do śniadania,Stary dalej domu, zajęć w poradni logopedycznej nie may już drugi tydzień i jeszcze 2 tygodnie odpoczynku mamy..ale może później na spacer wyjdziemy :-) Buziaki siusiaki

a-koczek, magdzia26, Dodi, Blondi22, Strażaczka90, Pismak, Sandraa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi west no mi powiedz czy oni w szpitalu też kluja po żyłach ?????!!! bo ja mam lipne żyły do pobierania ....

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• ash Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, życzę każdej z Was aby Nowy 2014 rok był 100 razy lepszy od poprzedniego, aby spełniły się Wasze marzenia i żebyście były szczęśliwe.
    Udanej zabawy sylwestrowej!

Kaja, magdzia26, Dodi, Blondi22, Strażaczka90, Pismak, AGA 30, Sandraa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noi się zdrzemnelam jednak :)
    A przypomniało mi się cos ;) jak byliśmy u mojego P na święta i tak siedzieliśmy przy stole wszyscy to mój P przy składaniu życzeń powiedział że w przyszłym roku może zobaczymy się w powiększonym składzie :) tak miło mi się zrobiło bo jego rodzinka nie wiedziała jeszcze ze nad dzidzia pracujemy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 09:35

Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz już musze ruszać się z łóżeczka
    cos przygotować na wieczór jakieś zakupy porobić :) buziaczki

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi west no mi powiedz czy oni w szpitalu też kluja po żyłach ?????!!! bo ja mam lipne żyły do pobierania ....
    u mnie z zyly pobieraja i nie raz wracam z siniakaimi albo bolaca reka tak sie nieraz znecaja

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia to miło że twój p jest dobrze na to nastawiony .....a mój szwagier to na wigili palnał że z ciążą już w nowym roku nie zdarzy .a nie zdąży w nowym roku bo żona go zostawiła po pół roku ślubu a byli ze sobą 10 lat ehhhh szkoda mi go bo ta laska wydoila go z kasy i olala

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    u mnie z zyly pobieraja i nie raz wracam z siniakaimi albo bolaca reka tak sie nieraz znecaja

Blondi kochana do puki mi motylkiem dla dzieci pobierają a leci jak jej się chce masakra jak mam iść na pobieranie .....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi ja byłam raz na ośrodku u mnie i już więcej nie idę bo mówię jej że mam żyły lipne i mnie pobierają motylkiem olala babka i tak jak mi wkula prosto w nerw to w twarz dostała nawet się niespodzialam że mnie ręką odbiła babka duże oczy na mnie i pyta co zrobiłam a ja jej na to czy widzi aby krew leciała i jej koleżanka podeszła i mówi że ma wziąć motylek i szukać a nie wkuwac tak jak ją uczyli bo nikt nie ma idealnych żył i powiedziała jej że ma słuchać bo pacjenci sami mówią a ja mówiłam siniaka miałam na długości całej ręki trzy dni mnie bolała ......koszmar

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic laski idę szykować coś na ząb ;-)

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Madzia to miło że twój p jest dobrze na to nastawiony .....a mój szwagier to na wigili palnał że z ciążą już w nowym roku nie zdarzy .a nie zdąży w nowym roku bo żona go zostawiła po pół roku ślubu a byli ze sobą 10 lat ehhhh szkoda mi go bo ta laska wydoila go z kasy i olala
    Kurcze Kajus no to szkoda chłopaka faktycznie :/ bez sensu nie rozumiem takiego zachowania jak ta laska...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki. Noc zleciala. Po kolejnej nospie i magnezie odpuscilo. Ja wiem ze mam juz nie brac nospy, magnezu i luteiny ale wolalam wziac niz jakby co juz urodzic...

Od jutra wszystko odtawie. dzisiaj jeszcze nie i leze caly dzien. Chociaz
    juz jest ok, poki co.

heh, zeby nie bylo tak ze teraz Kornelie powstrzymuje jak sie da, a jak juz odpuszcze i powiem wychodz dziecko jak chcesz to jej sie wtedy odechce i przenosze ciąże ;)

a-koczek, magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, Blondi22, Dodi, Pismak, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie wróciłam z zakupów.Zakupy od razu na dwa dni zrobiłam.Wróciłam obładowana;/...Na mieście ruch;/ bardzo duży.Wkurzyłam się i poszłam zapukać do ciotki i zapytać o buty...Ale nic nie przyszło!!!!dziwne..Bo zamawiałam 1 dzień przed świętami miało przyjść kurierem..może dziś będą.Na 13 mam do fryzjera..ide obiad robić...Kotlety mielone mizeria i pieczone ziemniaczki:)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wszystkie dni Nowego Roku
    Życzę Wam wiary w sercu i światła w mroku.
    Oby jednym krokiem mijały przeszkody.
    Byś czuł się silny i wiecznie młody
    Wszystkiego dobrego w 2014 Roku :)

Strażaczka90, Blondi22, Kaja, Dodi, magdzia26, Pismak, sylwia1985, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku
    z marzeniami o które warto walczyć,
    z radościami którymi warto się dzielić,
    z przyjaciółmi z którymi warto być i
    z nadzieją bez której nie da się żyć!

Monika , Kacperek i Radek :)

Strażaczka90, Blondi22, Kaja, Dodi, magdzia26, Pismak, sylwia1985, Sandraa, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :-)

Dziewczyny życzę wam wszystkiego najlepszego w tym nowym roku :-)
    Każdej z osobna i wszystkim razem !!
    Niech się spełnią wasze życzenia bo każda ma inne :-)
    Nocy bombowej imprez udanych no i szczęścia w tym 2014 wam życzę :-)
    Miłości pomyślności worek kasiorki i wszystkiego naj naj naj :-)

Idę pazurki malować na 15 do fryzjera a o 19 jedziemy na imprezkę :-)

Do sklikania się za rok :-)

Strażaczka90, Blondi22, Kaja, Dodi, magdzia26, Pismak, Sandraa, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi ja byłam raz na ośrodku u mnie i już więcej nie idę bo mówię jej że mam żyły lipne i mnie pobierają motylkiem olala babka i tak jak mi wkula prosto w nerw to w twarz dostała nawet się niespodzialam że mnie ręką odbiła babka duże oczy na mnie i pyta co zrobiłam a ja jej na to czy widzi aby krew leciała i jej koleżanka podeszła i mówi że ma wziąć motylek i szukać a nie wkuwac tak jak ją uczyli bo nikt nie ma idealnych żył i powiedziała jej że ma słuchać bo pacjenci sami mówią a ja mówiłam siniaka miałam na długości całej ręki trzy dni mnie bolała ......koszmar
    nie no u mnie naszczescie latwo maja pobierac ale nieraz jak sie jakas wkluje źle to potem reka potrafi mnie caly dzien w zgieciu bolec i mam siniaka. ja w czwartek ide już ostatni raz na pobranie ;)

a.png
    a.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane niech taneczny lekki krok będzie z Wami cały rok. Niech prowadzi Was bez stresu od sukcesu do sukcesu!!! :) Szczęśliwego Nowego Roku! :) <3

Kaja, AGA 30, Dodi, magdzia26, Pismak, Blondi22, Strażaczka90, Sandraa, a-koczek, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic składam szampanskiej zabawy każdej z osobna!!!!! A te co mają jak ja czyli spokojnie w domu z swoim mi tv i mlekiem kokosowym bez procentów ;-) to nadrobimy to w nastepnym sylwestrze , a reszta nie bo one w ciazach będą hihihi .

AGA 30, magdzia26, Pismak, Blondi22, Strażaczka90, kiti, Sandraa, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4800 4801 4802 4803 4804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ