plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane ja już mykam spać
trzeba się wyspać przed zabawą
Dziękuję za pomoc przy wynikachjeszcze mam tylko pytanie co powoduje ta podwyższona prolaktyna tzn. dlaczego to źle i jak się to objawia?
Plemniczko masz już ciążę donoszoną więc nic nie stoi na przeszkodzieAle oczywiście trzymam kciuki żeby Kornelcia poczekała do Nowego Roku
Jakby jutro nie było okazji to Wszystkiego co Najlepsze w Nowym Roku i niech będzie lepszy niż 2013Strażaczka90, magdzia26, a-koczek, Blondi22, AGA 30, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Wiecie co jest 22 znikam łykać tabsy i gdzie tam i tu se zaaplikowac i spać bo moj m wraca za chwil kilka ....buzaki
Kornelia czekaj nigdzie nie wychodź!!!!!Strażaczka90, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak tam Plemniczko? Nie chcę straszyć,ale przy Kubie właśnie po ostatniej wizycie u Ginki ruszyło się u mnie...wtedy to na bank Ona przyspieszyła,bo badanie było mega bolesne
Trzymam kciuki,żeby Kornelka przyszła na Siat bezproblemowo i bezboleśnie...a kiedy to już najmniej ważne
Oczywiście czekamy na niusy
PS. MAsz skurcze?Effcia28, magdzia26, a-koczek, Blondi22, AGA 30, Sandraa lubią tę wiadomość
-
hej, wzielam kąpiel i jeszcze jeden magnez i nospe i ide sie polozyc. Shaggi nie wiem w sumie czy mam skurcze, nie wiem jak je powinnam odczuwac, ale w takim razie to nie mam pewnie bo bym wiedziala
Ale dalej boli glownie krzyz i podbrzusze tak jak na @.
Mam nadzieje ze dotrzymamy jeszcze te 25 godzin.
Ale jakby co to dam znac.
Dobrej nocy!Strażaczka90, Blondi22, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:hej, wzielam kąpiel i jeszcze jeden magnez i nospe i ide sie polozyc. Shaggi nie wiem w sumie czy mam skurcze, nie wiem jak je powinnam odczuwac, ale w takim razie to nie mam pewnie bo bym wiedziala
Ale dalej boli glownie krzyz i podbrzusze tak jak na @.
Mam nadzieje ze dotrzymamy jeszcze te 25 godzin.
Ale jakby co to dam znac.
Dobrej nocy!magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziouszki
Narzekały że mało stron zlatuje, a dzisiaj całkiem sporo nasmarowałyście! No i nawet Ola się odezwała - możecie być z siebie dumne że przyciągnęłyście samą Prezydentową!!!
Plemniczko - ciekawe jak się czujesz! Mam nadzieję że smacznie śpisz i że Kornelka poslucha mamy i poczeka jeszcze dobę.
Jesteście już gotowe na Sylwka? Ja niedawno skończyłam piec ciasto (święto lasu!), które weźmiemy jutro do znajomych. Ryzykowałam nawet i o północy użyłam miksera - na szczęście młodzież się nie obudziłaTrochę mi się nie chce iść tym bardziej że obawiam się że Heniola mogą znowu zestresować biegające dzieciaki, ale może nie będzie źle.
Dobranoc moje drogie!magdzia26, Strażaczka90, Blondi22, Dodi, Effcia28, AGA 30, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w ten ostatni dzień roku 2013
Plemniczko jak tam po nocy ???
Strażaczko dobrze że twoj m wrocil caly i zdrowy
Kajusia ja tez ostatnio sobie kupowalam stanik, przez przypadek znalazłam sklep swoja droga super marka bo mają bardzo ładne modele na duzy biust
buziaki kochaneStrażaczka90, Kaja lubią tę wiadomość
-
Weszlam przeczytałam z zamkniętym jednym okiem...kurka prawie nic nie spalam:(zasnelam o 1.00 obudzilam sie o 3.potem o 5 i dupa już
miałam koszmar.Próbuje właśnie spać.Mój M w dodatku w pracy:(później napisze.A i Szczęśliwego Nowego Roku:)Magdzia a Ty zamiast spać hasasz po ovu. Lulaj Kobito póki możesz
Plemnis zdawaj relacje jak tam noc?bo sie martwimy!!!!!!Ja już gotowa na Sylwka:) jeszcze tylko dziś fryzjer i makijaż
byli trudno z ubraniem mnie ale jest git.Kurde wczoraj z allegro miały przyjść moje różowe kozaki i nie przyszły..albo moja walnieta ciotka odebrała i trudno jej było paczkę zostawić na schodach...i wzięła do siebie.Tak jak było z ostatnia paczka!!!!!Boże co za kobieta.Nawet jakby u siebie pod drzwiami zostawiła to bym sobie z pod drzwi zabrała,bo jest taka leniwa że trudno jej wejść na pierwsze piętro.A co dopiero klatkę schodową umyć.Mieszkamy ty już 4lata a ona ani razu klatki nie umyla nie mówiąc i oknach na klatce.Zawsze ja to robię.Ba początku chrzanila że raz ja myje a raz ona.Wkurzylam sie bo tak czekam na te buty!!!!M wrócił owszem cały i zdrowy.Ochrzanilam Go i sie poryczalam:/ mówiłam Mu że sie martwilam i odchodzilam od zmysłów.Przytulil mnie.I pocałował..Nie lubię takich Jego akcji.Powiedział mi że On z kumplem najbardziej ryzykowali życie.Bo tamci sie opierdzielali.Wystarczał jeden papieros wyrzucony i by było po Ninm.Tak mi powiedZiał.Już wolałabym żeby został tym policjantem tak jak Jego tata. i Mój M kiedyś też chciał.Ale straż sie napatoczyla.Jeszcze mi kiedyś powiedział,że chce zginąć jak bohater.Myślałam że Go przeswiece!!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 07:44
magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Plemniczko wydaje mi sie ze normalne jest ze cos sier rusza po badaniu ginekologicznym . jak Shagus pisze ja bym odstawiła nospe i magnez. mam nadzieje ze do pólnocy wytrzymasz i Kornelcia bedzie pierwszym dzieckiem urodzonym w 2014 roku
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Kochane w tym nadchodzącym Nowym Roku życzę Wam aby przyniósł nowe spełnione nadzieje aby troski i smutki poszły w zapomnienie. Niech każdy kolejny dzień wypełniony będzie coraz to bardziej miłością, czułością i szczęściem.
Blondi22, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, Pismak, Sandraa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:ja laski zle sie czuje kurde. odkąd wrocilam od gina czyli juz 4 godziny boli mnie krzyz i brzuch. Silny dosyc bol, wzielam nospe forte i magnez ale nie przeszlo. Obym dotrzymala do jutra nocy. Boje sie ze nie dotrwam.
Kurde moze lekarz mi tam w szyjce namacał, naruszyl i przez to teraz takie bolesci mam?
mnie nad ranem troche w krzyzu bolalo ale przeszlo pewnie czesciej teraz tak bede miala tezStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie bez wyjątku te sfochowane na ovu i te które zamilkly i te które jeszcze zostały kochane życzę wam abyście fochy zostawiły fochy w starym roku i aby ten nowy rok był dla was łaskawy bo to forum do pisania a nie milczenia .....kochane moje wszystkie bez wyjątku jesteście każda jedna z osobna zajebista więc się nie zmieniajcie w tym nowym roku ......Szczęścia Wam Życzę
a-koczek, mala29_, magdzia26, Blondi22, Strażaczka90, AGA 30, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Zbliżający się Nowy Rok niesie wszystkim nadzieję
na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń.
W te piękne i jedyne w roku chwile
chcę złożyć najlepsze życzenia
pogodnych, zdrowych i radosnych dni
oraz szczęśliwego Nowego Roku.a-koczek, Kaja, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, Pismak, Effcia28, AGA 30, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość