plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane jeszcze raz Szczęśliwego Nowego Roku 2014!Niech będzie lepszy niż miniony. Niech spełni nasze wszystkie nadzieje i pragnienia i obfituje w piękne chwile pełne wzruszeń
magdzia26, Blondi22, kiti, Sandraa, Dodi, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
kurde dziewczyny ktoras pamieta gdzie byl ten przepis na pizze od kopciuszka? juz ostatnio pytalam i nie wiem czy znowu nie zapisalam sobie... wogole da sie tu dojsc do jakiejs strony wątku wpisujac gdzies tą strone, czy trzeba cofac sie po kazdej stronie do tylu?
Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
kochane moje chciałam wam życzyć wszystkiego naj naj naj lepszego w nowym 2014 roku, spełnienia wszystkich marzeń i wiele uśmiechu
tym co dzisiaj imprezują udanej zabawya tym co zostają w domku miło spędzonych chwil
buziaki najgorętsze wam przesyłam
kiti, Strażaczka90, Blondi22, Dodi, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
Niech na co dzień, nie od święta, gęba będzie uśmiechnięta. Niech też zdrowie tęgie będzie i kasiory niech przybędzie. Niechaj łaski płyną z nieba, tyle ile będzie trzeba. Do Siego Roku...!
Tego Wam wszystkim ŻYCZĘ!!!:*Blondi22, magdzia26, Sandraa, Dodi, a-koczek, Pismak lubią tę wiadomość
-
Wpadlam jednak na chwile- pokoik skonczony ufff teraz bede sie szykowala na Sylwestra bo o 19 zaczyna sie bal....
Jeszcze raz SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU I UDANEJ SZAMPANSKIEJ IMPREZY
Do zobaczenia w NOWYM LEPSZYM ROKUmagdzia26, Strażaczka90, Blondi22, Kaja, Sandraa, Effcia28, Dodi, a-koczek, AGA 30, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Wpadlam jednak na chwile- pokoik skonczony ufff teraz bede sie szykowala na Sylwestra bo o 19 zaczyna sie bal....
Jeszcze raz SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU I UDANEJ SZAMPANSKIEJ IMPREZY
Do zobaczenia w NOWYM LEPSZYM ROKUWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 16:08
magdzia26, Blondi22, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiec pazury zrobione fryzura zrobione gratisowy makijaż u fryzjerki zaliczony
Sylwestrowe bzyku bzyku zaliczone
Nie pozostaje nic innego jak wciągnąć brzuch i wcisnąć się w kieckę
Szampańskiej imprezy dziewczynki
Ps. Plemniczko kochana wstrzymaj się z porodem ten rok
Strażaczka90, Blondi22, Kaja, plemniczka, Sandraa, magdzia26, Dodi, a-koczek, kiti, Pismak lubią tę wiadomość
-
no to do siego roku kochane! z calego serca wam kochane staraczki zycze by Nowy Roku przyniosl wam upragnione dzieciątka,
wam kolezanki zafasolkowane jak najmniej bolesnych i szybkich porodów, zdrowych dzieciaków!
a mamusiom naszym forumowym spokoju i spelnienia. By wasze dzieci zdrowo sie chowały.
Nam wszystkim zycze by forum przetrwalo i byscie chetnie tu zaglądały, a po przerwach regeneracyjnych wracały :*magdzia26, Effcia28, Dodi, Sandraa, a-koczek, Blondi22, Kaja, Gunia, AGA 30, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kochane moje jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Ten mój sylwester okazał się najlepszym w moim życiu mój P mi się oświadczyłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 01:21
Strażaczka90, Dodi, a-koczek, plemniczka, Blondi22, Kaja, Gunia, sylwia1985, Shagga_80, AGA 30, Spero, kiti, Pismak, aisa lubią tę wiadomość