plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewoje!
My właśnie wracamy do domu. Dzieciarnia na "imprezie" oczywiście robiła harmider więc Heniol spał średnio// Na szczęście wszelkie święta i sylwestry mamy już za sobą i możemy zaszyć się w domu.
W Nowym Roku życzę Wam spełnienia marzeń, spokoju i jak najmniej powodów do stresu :***Kaja, Strażaczka90, Shagga_80, Blondi22, AGA 30, magdzia26, a-koczek, Dodi, kiti, Sandraa, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strażaczka90 no kac przeszedł na ciebie ?!!? Ehhh bedzie dobrze zrób rosolek na obiad i będziesz jak nówka
Kaja lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewuszki w Nowym Roku- My z balu wrocilismy o 4. Jesli ktoras chce zobaczyc focie to zapraszam na fb bo tam je wstawilam
Buziole zozoleWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 14:11
Shagga_80, Blondi22, AGA 30, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Sandraa, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki...nam Sylwester upłynął rodzinnie
Igor po 19 poszedł spać i obudził się przed północą,więc przywitał na rączkach u Mamusi
Kubuś do prawie 23 tańczył z nami
Tzn oglądaliśmy TVP2, Polsat i TVN naprzemiennie i On wyciągał nas do tańca
Potem padł i spał do rana...
Magdusiu gratulacje :*
Mauysiu,współczuję Heniutkowi wrażeń,buziole dla NiegoTeraz jeszcze tylko karnawał przeżyć
Sylwuś widziałam fotki na Fb , super wyglądałaś gwiazdosylwia1985, Blondi22, AGA 30, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Sandraa, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDZieńńńńńńńńńńń Dobry
Tak się bawi tak się bawi NOWY ROK !!!!!!!!!!!!!!
Najlepszego kobitki w tym roczku
Ależ się wybawiłam najadłam i popiłam (oczywiście z kulturą)
W domu byliśmy przed 5 rano dziś nóg nie czuję normalnie
Poszłam spać po 6 rano więc teraz dopiero rosołek gotujęKaja, magdzia26, Strażaczka90, a-koczek, Blondi22, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
-
Shaguniu słonko to u mnie podobnie z moim m zatanczylam w salonie o północy , a tv oglądaliśmy na Polsacie bo Gdynia jak dla mnie najlepiej bo niefalszowali , a reszta kicha myślałam ze tvn cos z jajem zrobi ale lipa
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Więc tak.Impreza była na 19.zaczęła Orkiestra grać o 20.Jak sie okazało po chwili 3lata temu bawilam sie na weselu u wujka na którym była ta sama orkiestra.Więc już wiedziałam że będzie superasnie.Ogólnie tancowalismy ciągle odpuscilismy tylko dwie piosenki:) a tak to po paru utworach przerwa na wódkę była.Mój mnie zadziwił bo sie tak rozkrecil że nawet z kumplemzatanczyl.Padalam tam że śmiechu bo nie kiedy tak śmiesznie tańczył.Że tylko telefon i nagrywać.Ale potrafi sie bawić:)zarcia było picia było..a ja prawie nic nie zjadlam:/ za to mojego karmilam...by nie padł mi:) udalam sie bo lalam z dzbanka sok do literatki w trakcie sie zamyslilam i dużo przelalam...lało sie pi obrusie:/ wszyscy że stolika mieli beke że mnie...bo rok temu zrobiłam podobnie ale z winem zamiast do buzi wlac sobie to ja za chce:)haha.Nogi bolą...Nóg nie polamalam.O malo co petarda w głowę bym nie dostała...Bo jakiś idiota źle wymierzył nie w ta stronę co trzeba.Było około 120 osób.Obijalismy sie wszyscy o siebie jak tancowalismy.Najpierw wszyscy uważali a jak sie po upijali to już na nic nie uważali
mojemu Mężowi ciągle ręce chodziły..To pod kiecke mi to za tyłek..Wariat Mój hehe:) zwracalam Mu co chwilę uwagę bo sie zapominal:)...dużo było strażaków i Naszych znajomych:) zabawa była udana:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 16:37
a-koczek, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość