plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandraa wrote:.
A co do sylwestra na dworze to ja bardzo chetnie bym poszła:)Sandraa, magdzia26, Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
No Sylwuś na też nie mam fb więc chętnie bym zobaczyła twoją foteczkę tutaj
Aguś przepięknie wyglądałaś no widać że imprezka udana była
Speruś jeszcze daty nie ma na razie oswajamy się z tą myślą tzn jabo moj P. to już od dwóch miesięcy to planował
i miał pierścionek ale nic nie dał po sobie poznać
Miłego dnia ja już dzisiaj w pracy ehhh jak żałuję że nie wzięłam jeszcze wolnego dzisiaj ...a-koczek, Spero, Strażaczka90, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
koczuś no u mnie nie ma kierowniczki więc też mam trochę spokoju
mam zamiar dzisiaj poprostu ten dzień przeczekać
no niespodzianka była niezła aż się popłakałam i do tej pory nie moge uwierzyća-koczek, Spero, Strażaczka90, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry moje Kochane
Witam się w 2014
Bardzo cieszę się, że Wasze świętowanie Nowego Roku się udało
Aga wyglądałaś bosko
Madzia gratulacje z okazji oświadczyn ! Jak będziesz miała chwilkę i ochotę to napisz Kochana jak to wszystko się odbył <ciekawa>
Miłego dnia
magdzia26, Dodi, Spero, Strażaczka90, AGA 30, a-koczek, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismaczku tak jak pisałam wcześniej mój P bardzo nalegał żebyśmy tego sylwestra spędzili tylko we dwoje w domku ale myślałam po prostu że jest zmęczony po świętach i chce odpocząć...
posiedzieliśmy tak sobie do 24 przy winku, sushi oglądając tv o 24 wyszliśmy na balkon popatrzeć na fajerwerki i otworzyć szampana po czym mój P kazał mi chwilkę poczekać bo powiedział że coś musi przynieść jak wrócił dał mi pierścionek i zapytał czy zostanę jego żoną... powiem wam że byłam w takim szoku że tylko go pocałowałam i nic nie mogłam powiedzieć, dopiero po paru minutach odpowiedziałam mu taka dalsza część jest ocenzurowana
ps. jego słowa "czy zostaniesz moją żoną" to były najpiękniejsze słowa jakie usłyszałam w życiuash, Kaja, Pismak, Spero, Strażaczka90, Dodi, AGA 30, Effcia28, a-koczek, Gunia, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Magdzia26 gratulacje!!!!! cudowne chwile!!!!!
My też spędziliśmy sylwestra tylko we dwoje. Mieliśmy pełno alternatyw na ten wieczór, ale chcieliśmy posiedzieć w domku.
Pojedliśmy sushi, wypiliśmy winko, obejrzeliśmy film, popatrzyliśmy na fajerwerki i poszliśmy poleżeć w wannie pełnej piany
magdzia26, Pismak, Strażaczka90, Dodi, AGA 30, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość