plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agafia wrote:Kaja a już iesz co będziesz miałą ??
Nie mój gin nie jest szybkimdo mówienia czy to M czy K , a ja też nie dociekalam bo najważniejsze , ze wszystko ok może gin coś powie 8 jak będęStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:ojoj Strażaczko to może do lekarza powinnaś pojść bo cos długo chorujesz z tego co mi się wydaje... może jakies leki by Ci przepisał ...
-
Agafia wrote:a czemu co się dzieje ? mama mi pomagała jedno zostało to już dziś przetre i bedzie spokój u mnie odpókać nic sie nie dzieje żadnych plamień, wyniki też mam ok
wyniki też miałam super , ale że jestem cały czas na luteinie to mam wiecej dużo wiecej wypoczywać niż robić .....Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane
Madziu romantyczne oświadczyny super
Agafiu miło Cię widziećmoże dostaniemy jakąś fotkę
Strażaczko zdrówka kochana
Właśnie wczoraj się zastanawiałam co tam u Plamniczki i Kornelci... może mamy już kolejne ovudziecię
Ja wczoraj strasznie się czułam, ale już teraz jest lepiej na szczęścieładna pogoda u nas, więc chyba na jakiś spacer się wybiorę.
Miłego dnia dziewczynkiKaja, magdzia26, Strażaczka90, Agafia, Dodi, a-koczek, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:A czemu na luteinie ?? coCi sie działo ? plamienia miałas ?
Mialam na samym początku plamienia, ale teraz ok Luteinie mam jeszcze przez Clo i chyba tak szybko jej mi nie odstawi , a biorę ją co 8 h po 2 tabsy wiec mała dawka nie jest -
Agafia clo bralam , aby moje pęcherzyki dojrzewaly i pekaly , a u mnie niestety samoistnie tego nie robiły , a teraz co wizytę mam stresa czy dzidzia rosnie i takie tam , aby dotrwać do 30 tc bo będę może spokojniejsza
Agafia lubi tę wiadomość